Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Idén biztos nem jelenik meg a Squadron 42

A Star Citizen egyszemélyes kampánya nem kapott új megjelenési dátumot.

2016.10.10. 16:29 | szerző: GeryG | kategória: Játék

Még idén februárban jelentette be a Cloud Imperium Games és Chris Roberts, hogy két részre vágták az ígéretes Star Citizen projektet. Ennek értelmében külön fog megjelenni az MMO rész és külön a Squadron 42, vagyis az egyszemélyes kampány. Utóbbiról sokáig úgy tartották, hogy még idén meg fog jelenni, ám a napokban tartott Citizencon rendezvényen kiderült, ez sajnos nem jön össze. Erről maga Chris Roberts beszélt, aki elmondta, hogy a 28 fejezet közül a legtöbb még csak kezdetleges állapotban van. Hogy ez pontosan mit jelent, hol tart a fejlesztés, arról nem nyilatkozott bővebben, ráadásul hozzávetőlegesen sem adott meg új premierdátumot, ami nem sok jót sejtet. ■

Star Citizen
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Star Citizen

hozzászólások (3)

Artyom
Artyom 2016.10.11. 16:23
"ráadásul hozzávetőlegesen sem adott meg új premierdátumot, ami nem sok jót sejtet"

Azt sejteti, hogy dolgoznak a játékon. 360 fővel, 4 irodával, folyik a munka, nem szükséges sejtésekbe bocsátkozni, mert akkor megint elkezdődik az az idióta nyávogás, hogy sose lesz kész, és attól kiütést kapok.
GeryG
GeryG 2016.10.11. 16:52
A nem sok jót sejtet azt jelenti, hogy igenis odébb van még a megjelenés, ami ahhoz képest, hogy idén év végére datálták, nem jó hír. Ennyi. Tök mindegy hány stúdióval dogoznak rajta, akkor is csak egy csúszásról beszélünk, ami sosem jó hír. Senki nem bocsátkozik sejtésekbe, ez egy kifejezés csupán.
Artyom
Artyom 2016.10.11. 17:41
De az hogy odébb van a fejlesztés az nem jelenti azt, hogy ez rossz, hiszen az a cél hogy megvalósíthassák amit szeretnének, nem pedig az, hogy gyorsan kiadjanak valamit. Tehát megtévesztően sejtettél nem sok jót, miközben elég sok jó várható a középtávoli jövőben :D, pl. a 2.6-ban már lövöldözhetünk egymásra a Star Marine-ban.

Tessék felvázolni korrektül a CitizenConon különböző verziókra számított terveket, a starcitizen.hu-n minden aktuális infó fenn van, mert egy srác hivatásának érzi ezeket fordítani. Nem árt ha tudja más is, hogy működik egy ilyen oldal a játékhoz, és ha máskor kell infó akkor nézelődjetek ott is, és akkor egy csomó jó dolgot is fel lehet vázolni a nem sok jót sejtetés helyett. :P


Star Citizen Alpha 2.6

Érkezik a Star Marine, a fejlesztett Arena Comander, valamint a megnövelt Cursader. Ebben a verzióban lesz a csapatválasztó képernyő és a rangsor átalakítása, a repülési modell átdolgozása, a zene rendszer, valamint a legtöbb hajót használhatjuk majd a private meccseken.

A Star Marine kettő térképpel érkezik, a 4×4 fős Station Demiennel és a 12×12 fős Echo Elevennel. Lesz Deatmatch és Control játékmód, új testpáncélok, fegyverek, gránátok, taktikai kijelzők, radarral, játékos azonosító rendszerek, lesz lehetőség a tárgyak felszedésére, valamint kihívások teljesítésére és kitüntetések gyűjtésére.

starcitizen.hu-n fenn van a Citizencon összefoglalója, tessék hájpolni az oldalt, infókat leszedni róla és terjeszteni és reklámozni.
ajánlott olvasnivaló