25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Blitzkrieg 3 [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Blitzkrieg 3
A sorozat a harmadik résszel sem állt meg a lejtőn.

Wing
#4 Wing [4590]
Pras: pontosan ugyanezt éreztem énis. Annyi feature-t akartak belepakolni, hogy nem maradt idő/erőforrás azok kidolgozására. Meg azért a balansz is eléggé el van szúrva. Amúgy abszolút Stronghold feeling, ott a Crusader óta tart a lejtmenet...

dark: hát a Blitz3 mindent megtett, hogy a sust legyen a jobb

Válasz erre

darkforce
#3 darkforce [2151]
Nyernek a csótánytankok idén?

WarGaming forever ! http://wargamer.hu

Válasz erre

somesz83
#2 somesz83 [3324]
Ó jajj, pedig de szerettem az első részt! Meg van dobozosban az összes, na meg GOG backupként is. Mondjuk számomra irreleváns a 3. rész, lévén nem kötne már le 10 percnél tovább. Eltelt pár év azóta...

Válasz erre

Pras
#1 Pras [5484]
"az egész játék hangulata valahogy jobban megfogott, mint az ugyancsak zseniális Sudden Strike-é." - Igen, mintha rémlene még egy-két ilyesmi csörte darkforce-szal a Wargaming.hu-ról.
Sajnálatos különben, amit leírsz és csak ingattam közben a fejem. Látom a fantáziát néhány koncepcióban, mint pl. a stratégiai elemek behozatala, az extra egységek ötlete vagy akár még a workshop is valami kifacsart módon elsülhetett volna jól, de ezek szerint nagyjából úgy fest a dolog, hogy egy kibelezett, élettelen vázra ráakasztottak pár karácsonyfadíszt - amit előtte még össze is törtek.
Mondanám, hogy kár érte, a Blitzkrieg Anthology itt figyel a Steam-könyvtáramban, de ahogy írtad, már korábban sem voltak vérmes reményeim - ezek szerint pedig még azokat is sikerült alulmúlni. Némileg Stronghold-effektus.

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.