Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» NieR:Automata Game of the YoRHA Edition teszt - Robotirtó androidok, extrákkal kibővítve [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: NieR:Automata Game of the YoRHA Edition teszt - Robotirtó androidok, extrákkal kibővítve
Bővített kiadást kapott a PlatinumGames JRPG mesterműve.

NieR: Automata

NieR: Automata
A legutóbbi NieR: Automata cikkek, hírek
9798 levél
Válasz 19.03.13. 23:18 #5
davkar9
Kb annyira rpg mint az ubisoft játékok. Itt szerintem inkább a hangulatára értette a JRPGt. Gameplay szempontból stimmel, amit írsz. Combokkal hadonászós ~ritmusjáték két közelharci fegyver(/típus)rel, míg a kis robottal lőhetünk. Chipekkel lehet testreszabni a karaktert a játékstílusunknak megfelelően. Támadáskor gyógyítás, nagyobb crit, a szokásos cuccok. Van counter és dodge, bár ezek mintha szintén chipekhez kötődnének. Én easyn játszottam, itt az alap buildhez jár sok auto chip is (pl kis robot magától céloz és lő).

szerk. a "combo" kombó akar lenni, mert van szó szerint combokkal hadonászós támadás is.
Simple. Eternal. Beige.
6925 levél
Válasz 19.03.13. 07:54 #4
GustyX
Csak annyi észrevételem lenne, hogy ez nem egy akció hack and slash játék?
Vagy valóban JRPG lenne????
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
406 levél
Válasz 19.03.12. 21:23 #3
Berci1
9798 levél
Válasz 19.03.11. 22:06 #2
davkar9
Valamelyik őszi akcióban zsákoltam még be, rá egy pár hétre jelentették be ezt a kiadást. Akár várhattam is volna vele, mert csak az év elején ültem le elé. Engem is a nyilvánvalóval csábított el a játék, így kellemesen meglepett, hogy van mellette jó történet, karakterek és hangulat is. Az egymásba szépen illeszkedő és egymást észrevétlenül váltó játékműfajok is ötletesek voltak.

Egyedüli negatívum az igénytelen pcs port. A javító moddal nem volt kedvem bajlódni (valami 3rd party program kellett volna hozzá, annyira nem ástam bel magam) emiatt úgy 3 óráig gyilkoltam a szemem. Kilépés után a lőtt képeket nézegetve volt gyanús a dolog, hogy milyen éles minden, míg a játékban majd kifolyt a szemem az elmosódottságtól. FAR helyett olvastam más javaslatot, félmegoldásként 1919x1080 majdnem-teljesképernyőn hajlandó volt normálisan kinézni.

Igazán csiszolhattak volna a port hibáin, mert a dlcs egybecsomagoláson kívül nem tudom mi értelem volt ennek a kiadásnak...
Ettől függetlenül tényleg egy remek játék, érdemes pótolni*! A "jó játékok, amivel senki nem játszott" listámon simán ott van az Enslaved: OttW mellett.

*szerk: azért érdemes megvárni egy leárazást pont a port minősége miatt.
Simple. Eternal. Beige.
406 levél
Válasz 19.03.11. 13:55 #1
Berci1
Szép írás volt. Annyit hozzátennék, hogy a dlc nem a lemezen van a konzolos változatokon, hanem voucherként, kód formályában. Elég lusta, smucig megoldás és használtan nem is érdemes ez miatt megvenni.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.