Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Kiszivárgott a Cyberpunk 2077 dátuma? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Kiszivárgott a Cyberpunk 2077 dátuma?
A játék fejlesztése rengeteget haladt előre, már sok részletben megváltozott a játékmenet is a tavalyi E3-as bemutató óta.

Cyberpunk 2077

19623 levél
Válasz 19.04.25. 10:31 #17
sipec
felkeszul half-life 3?
1573 levél
Válasz 19.04.25. 09:26 #16
Sityi
28838 levél
Válasz 19.04.24. 19:58 #15
LordMatteo
Ne basszatok már fel komolyan, hogy a Duke Nukem Forever az megjelent????
A kibaszás társas játék, sose feledd.
3975 levél
Válasz 19.04.24. 17:54 #14
Raistlin666
Én amire emlékszem a DNF ügyben az pár kép amin ment a csámcsogás évekig, illetve valami video pár év után ami grafikailag le volt maradva évekkel az akkor aktuális színvonalhoz képest. Aztán meg amolyan szitokszó volt hogy annyit késik mint a DNF ha rámondták bármire...

Namost, mint nem 10-en x éves p*csköszörű hanem felnőtt ember, a CDPR csapata nálam az egy kicsi képzeletbeli fiókban van a Rockstar és még 1-2 hasonló csapat társaságában. Nekik vakon elhiszem hogy amit állítanak, azt a legjobb tudásuk szerint meg is fogják nekem valósítani előbb vagy utóbb! Ez nem hype hanem realitás! Ki a tökömnek higgyek még ebben az elkefélt játékiparban ha nem a Witcher3/RDR2/stb. készítőinek???

Aki nem tudja kivárni ezt a címet higgadtan és reális (jelen esetben igen magas) elvárásokkal az menjen játszani évente kihányt BF és COD részekkel ha annyira türelmetlen...
10536 levél
Válasz 19.04.24. 14:26 #13
davkar9
Erről a hozzáállásról inkább az ipar többi részvevője tehet. "Do you guys not have phones?", lootboxok, gaas modellek, meg a többi szarság. Komolyan egy EA vállveregetést vár amiért nem rak egy singleplayer játékba mikrotranzakciót...?

CDPR pr csapat ezeket az idióta hullámokat okosan meg is szokta lovagolni. W3 ingyenes updatejeit is csak azért "kellett" ünnepelni, mert amíg mindenki más kiollózott contentekre aggat rá árcédulát addig ugyanez ők is megcsinálták csak ingyenes tartalomként prezentálva.

Szkepticizmus miért legyen, mármint az egészséges minimumon túl? További trailerek hiányában csak az az E3 anyag van, az pedig...nos az egyszerűség kedvéért nevezzük lenyűgözőnek (engem se vágott földhöz, hogy idenekemazonnal de így rövidebb leírni). Az és a megjelenés között lesz legalább másfél-2 év, amit nem a seggükön ülve malmozva töltenek, se pedig azalatt háromszor rebootolva a projectet. W3-ról se hitte szerintem senki, hogy olyan jó lesz amilyen és lám azóta az a standard (sajnos csak nálam, más fejlesztőknél is lehetne), hogy milyen is legyen egy jó openworld rpg. Ha a lengyel srácok valamit megígérnek az azért úgy (90%+) is lesz. Ha meg nem, akkor a tömeg úgy is ízekre szedi őket, ez a játék/világ rendje...

Az a múltkori hír pedig szerintem túl lett reagálva. Nyakatekert módon lett megfogalmazva a "player choice". Olyasmire számítok, mint a W3-ban, hogy nem kötelező az ajánlott sorrendben végigmenni a küldiken, simán lehet skelligén is kezdeni a nyomozást majd utána elmenni velenbe. A játék nem büntet érte. Másik eset, hogy nem lesz bukta egy küldi, ha nem vállaljuk el (heló novigrad bandái).
5024 levél
Válasz 19.04.24. 13:16 #12
subject17
Még a Witcher 3 is kapott downgrade-et az első videóhoz képest, bármilyen lenyűgöző is egyébként végső állapotában.

A fejlesztőkben valóban lehet bízni, játékminőségben és üzleti modellben is bizonyítottak W3 során, ez tény. Csak épp ha körbenéz az ember az "internet berkeiben", kb. a megváltó eljövetelének tekintik sokan CDPR-t.

Nekem nem igazán tetszik, hogy sehol nem látok szkepticizmust. Mondanak valami hatalmas hírt (pl. mint a múltkori "nem lesz game over"), és mindenki csak ámul, meg egyből 100%-ra veszi. Az említett hír például nekem sehogy se állja meg a helyét - valóban hatalmas achievement lesz az, ha ez tényleg így történik, de amíg semmit nem tudok a fejlesztés jelenlegi állapotáról, azért hadd ne kajáljak be mindent, ami tervben van.
25168 levél
Válasz 19.04.24. 10:59 #11
Peace
Szerintem elvakult rajongás csak nagyon keveseknél van. Azok lehetnek többségben, akik úgy éreznek velük kapcsolatban, mint én. Amit eddig letettek az asztalra, az példaértékű és emiatt reménykedünk egy szintén baromi igényes munkában. A Cyberpunk az egyik nagy kedvencem és az 50 perces videó, amit láttam, az teljesen levett a lábamról. Nálam joggal a legjobban várt játék a listámon és van alapja, hogy bízzak a fejlesztőkben. Nem lesz itt gond szerintem. Én bízok egy legkésőbb 2020 Q1-es megjelenésben még a PS5 piacra dobása előtt.
1502 levél
Válasz 19.04.24. 10:07 #10
Ricsi1976
Jogos! Ezt én is így érzem. Sőt addig húzzák, hogy a jelen konzolgeneráció lecserélődhet addig. Volt ilyenre példa és bukás volt. Vagy inkább nem hozta a hozzáfűzött túlhype-olt, de szép magyar szó, reményeket. Mondjuk nekem személy szerint ez a szájberpunk világ nem jön be. Van egy scifi gta feelingem.
5024 levél
Válasz 19.04.24. 09:38 #9
subject17
Egyébként én is tartom, hogy a Wild Huntnál azóta sem készült jobb játék, de azt a szintű elvakultságot, amit emiatt az emberek CP2077 iránt éreznek ("há' de cédéprojekt!"), azt képtelen vagyok átérezni.

Nem gondolom én sem, hogy szar játék lesz, de amilyen szuperlatívuszok repkednek itt lényegében a nagy semmi alapján mindenki részéről, az se normális.
2070 levél
Válasz 19.04.24. 09:15 #8
GeryG
Semmi szándékos trollkodás nem volt a dologban, nem azért írtam bele, hogy "na majd ettől jól fellázad a nép", hanem pusztán tudtam, hogy a párhuzamra tuti lesz reakció.

És a véleményem sem változott: látok párhuzamot a két projekt (vagy a STALKER pl.) között. Oké, abban van valami, hogy talán a bejelentés volt túl korai, de ez abból a szempontból tök mindegy, hogy a rajongók 2013 óta VÁRJÁK ezt a játékot nagyon. És ahogy telik az idő, egyre jobban. Erre jön még rá, hogy sokáig nagy titokzatosság lengte körül az egészet, amivel még jobban fokozták a hype-ot a projekt körül. És ez a hype lassan eléri az egykori DNF vagy STALKER szintet, ahol a játékosok amolyan messiásként várták a játékot, hiszen "annyira jó lesz, hogy csuda". Ez szerintem két dolognak volt köszönhető: a hosszúra nyúló fejlesztési időnek és a közben csepegtetett ígéreteknek. És, mikor megjelent(ek) a játék(ok), a döntő többség végül csalódott, mert messze nem volt akkora durranás, amekkorát vártak tőle.

Nem azt mondom, hogy a C2077 is bukni fog, mert az a nagyon kevés, amit eddig láttunk belőle, tudunk róla, az tényleg ígéretes. De ha pl. tényleg nem jelenik meg idén, sőt talán még jövőre sem (ha tényleg csak most kezd összeállni a projekt, akkor még elég messze lehet a munka vége), akkor mire tényleg megérkezik már garantáltan túlzóak lesznek vele szemben az elvárások. És ezért érzi majd sok játékos csalódásnak. Ebben pedig igenis van párhuzam az említett játékok között.

De mondjuk máshogy: ha végül neadjisten bukni fog a C2077, akkor az a rossz fejlesztői/vezetői döntés miatt lesz, vagyis a túl korai bejelentés miatt, amitől a premierre megugorhatatlanná válhatnak a rajongói elvárások.
10536 levél
Válasz 19.04.24. 08:42 #7
davkar9
Azért a tényleges fejlesztési időket érdemes lenne figyelembe venni. Lásd az anthem , aminél mindenki csóválta a fejét, hogy mégis egy bioware hogyan tud 7 év után egy ilyen szart kiadni. Aztán ugye kiderül, hogy balfaszkodtak folyamatosan és amit kaptunk az igazából olyan másfél év "munkája"...

DNF hypeból én kimaradtam. Tudtam, hogy készül, de nem vártam. Megjelenéskor végigtoltam, egynek elment, aztán léptem is tovább. Pontos számokat nem tudok, de mintha úgy rémlene, hogy a fejlesztés során az is többször újraindult, végül, ami a boltba került az az, amit a gearbox x (gondolom szintén pár hónap-éves) idő alatt összedobott a maradékokból.

C77 esetében történt 2013-ban egy (talán korai) bejelentés. Onnantól 2015-16-ig még nagyban ment a witcher 3 és a kiegjei fejlesztése, akkoriban a C77 pre-productionban lehetett. Úgy saccolom, hogy a b&w vége után feküdtek rá gőzerővel. De legyen csak az alap W3 vége, 15. Ez a mostani dátum szerintem nem hivatalos, nyugodtan lehet számolni inkább 2020, '21 elejével. Legyen tehát olyan 4-5 év a fejlesztésre. Egy ilyen méretű, ambíciójú játéknál szerintem ez egyáltalán nem sok idő.
3975 levél
Válasz 19.04.24. 00:29 #6
Raistlin666
Jó lenne ebből nem rendszert csinálni...írjál blogot ahol trollkodsz, de híreknél jó lenne valamiféle színvonalat tartani és nem ilyen baromságokkal csikarni az érdeklődést!
2070 levél
Válasz 19.04.23. 22:34 #5
GeryG
Annyira tudtam, hogy erre mindenki ugrani fog!
De a lényeg: a marha hosszúra nyúló fejlesztési időben és a rajongói oldal "ez lesz a megváltó" elvárásaiban látom a párhuzamot a két projekt között, nem pedig a várható végeredményben. Hozzátéve, hogy a DNF a bejelentésekor legalább annyira hűhának ígérkezett, mint most ez...

De akkor is: annyira tudtam, hogy erre mindenki ugrani fog!

Gonoszkodás OFF.
25168 levél
Válasz 19.04.23. 19:33 #4
Peace
Szlovák áruház kiírása miatt terjeng ez is meg a TLoU Part 2 dátuma is. Nem feltétlenül megbízható infó.
416 levél
Válasz 19.04.23. 19:31 #3
TBone142
+1

Ráadásul esélyt adni annak, hogy igaz a dátum, mikor ott van a cikkben, hogy pár napja nyilatkozták, hogy már van elképzelésük róla, milyen irányba szeretnének haladni? Hát mit jelent ez, ha nem azt, hogy még BŐVEN fejlesztés alatt van?

(Mondjuk a DNF-hasonlatot talán értem a fejlesztési idő miatt, de azért na...)
25168 levél
Válasz 19.04.23. 19:27 #2
Peace
Csak felállt??? Én kétszer elmentem...........a PS Store oldalra megnézni, hogy van-e már pre-order gomb.
3975 levél
Válasz 19.04.23. 19:14 #1
Raistlin666
"A Cyberpunk 2077 napjaink Duke Nukem Foreverje" ... Mi???

Ekkora ökörséget se láttam még leírva! DNF semmilyen kontextusban nem említhető egy univerzumban ezzel a cuccal!!! Az egy katasztrófa volt az első pillanattól! A 2077 meg már a tavalyi videóval is betömött minden nyafogó szájat szerintem!

Viszont a CD Projekt RED+Deus Ex+Bloodlines együttes emlegetésére felállt ezt nem tagadhatom...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.