Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Kiszivárgott a Resident Evil 3 remaster borítója? [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Kiszivárgott a Resident Evil 3 remaster borítója?
Egyre valószínűbbé válik az, amit eddig csak pletykáltak: készül a harmadik rész felújítása is.

75 levél
Válasz 19.12.12. 18:28 #21
Archanelion
Aki még nem látta volna.


- Berci1 -

Szerintem jól néz ki az összes. Tökéletesen mutatja be úgymond zöldfülűnek Chris-t a modellezés. Jill valóban nem sikerült tökéletesre, keskenyebb arcú volt eredetileg, de ha ezt vesszük alapul, Leon is. Nem mondom hogy rosszul sikerült bármelyik is, csupán nemes egyszerűséggel rám azt a bizonyos alternatív érzést hozta. Megszoktam gyorsan Leon fejét is, pedig eleinte eléggé csicskagyerek feje volt, de végül rájöttem, hogy ő is csak egy zöldfülű friss rendőr. Jól ábrázolták.

- Trufa -

Én mindenképp kipróbálnám a helyedben. Egy percig sem éreznéd azt, hogy valaha is te játszottál már ezzel a játékkal, hidd el, hogy megéri. Bátran merem ajánlani, hogy ha adsz egy esélyt neki te is, akkor számodra is a gyöngyszemek közé fog tartozni.

A klisé: Néha én már inkább a klisés / klasszikus dolgokat keresem. Ma már annyira túl komplikálják a horrort, annyira túl színezik, hogy elvész a varázsa. Azt hiszem valahogy a filmeknél is így érzek ezen kategória iránt. A zombi kultuszt pedig soha nem tudnám megunni, már-már szinte zombi fan vagyok, és leginkább az összes filmet láttam és az összes játékkal játszottam már ami számít. Remélem én is, hogy a Cyberpunk 2077 olyan lesz mint a Witcher 3. Sajnos egy régebbi showplay kikerült róla, amivel nem igazán nyerte el a tetszésemet. De fogalmazhatunk úgy is, hogy egy eléggé elbaltázott marketing fogás volt az. A játék egyszerűen sem grafikailag, sem mechanikailag, sem tartamilag nem volt felkészülve arra, hogy mutogassák, ők mégis megtették. A hype vonat amire oly' sokan felszálltak a játék végett, így ki is siklott. Így jár az a cég, aki mutogatja a pöcsét, ami még lankadt... Vígan beértem volna pár manipulált felvétellel ,- olyanokkal, amik csak a jó oldalát mutatják be a szoftvernek, ezzel is elkerülve ezt a kellemetlen szájízt, amit utána éreztem. Inkább kicsit füllentsenek - csapjanak be, úgyis azt csinálja szinte minden cég, de a túl nagy őszinteség összeomláshoz vezethet. Természetesen a cégben bízom, és ha nem csalnak az emlékeim, nemrég láttam egy újabb videót róla, akkor már teljesen rendben találtam a játékot. Ilyen ez.
Túl korán mutogatták, szerintem nem volt jó döntés. De azzal a videóval újra elnyerték a tetszésemet.

- Peace -

Ha a RE2-3at akarod átélni modernizálva, akkor el kell sajnos szomorítsalak. Nem sokat hagytak meg a régi mókából, csak éppen annyit, hogy azonnal felismerd hogy miről van szó. Én a helyedben, ha érdekelne az eredeti RE trilógia, akkor fan-made HD packokkal meg egyéb kontárkodásokkal próbálkoznék. Így megmarad az eredetisége, de mégis azért kellemesebb a szemnek, mint a 320*480-as textúrák, vagy még akkorák sem. Értem én hogy nosztalgikus, ha öklömnyi pixelekből állnak a modellek fejei, de ha nem muszáj, akkor én ezt nem erőltetném. Nekem nosztalgikus úgy is, hogy PICIT szépítek a játékon. Amúgy is úgy emlékszem rájuk, amennyire felszépítem a packokkal az ilyen régiségeket... Szerintem megér egy próbát, nem bánnád meg te sem.
23682 levél
Válasz 19.12.11. 08:34 #20
Peace
Nincs mese. Addig tolom a gémet, amíg nincs gyerkőc!!! De én vevő vagyok erre a remake-re is! Azért is, mert én nem játszottam végig a RE 2-3-at. 4-5-6 volt meg. Resident Evil 1 és Zero remake-eket még letoltam, de a 2-3 valamiért nem ment. Nagyon hamar feladtam és kiléptem belőlük. De a 2-nek a remake-je olyan jól sikerült, hogy nem tudtam letenni konkrétan. Pedig a survivor horror egyáltalán nem az én stílusom.
455 levél
Válasz 19.12.11. 08:20 #19
Trufa
Nem próbáltam. 27 évesen nyilván én is tudtam játszani, de 40+ évesen gyerek, feleség, kutya, saját háztartás mellett kicsit átértékelődnek a dolgok. Nem mintha panaszkodnék, mert azért így is jut pár órám játszani vagy egyéb hobbimra egy héten.

Szóval játékoknál inkább a gyöngyszemekre próbálok fókuszálni, nem az újabb lehúzott bőrökre, legyen bármilyen jó. Ebben bizonyára benne van az is, hogy óriásit csalódtam egy kedvenc játékom remake-jében (Syndicate -> Satellite Reign), de lehet, hogy már csak szimplán nem köt le az ilyesmi.

A Resident Evil is valahol ott van nálam, szép volt, jó volt, de, mint horror, elég klisés. A mostanra már a csapból is folyó zombik rohadt unalmasak. Egy Silent Hill 2 remake-re viszont lehet, hogy vevő lennék

Ha megjelenik a Cyberpunk 2077, azzal én szerintem már életem végéig el leszek, ha olyan masszív lesz, mint a Witcher 3

Peace: ja, én is így voltam vele. De a gyereknevelés eléggé keresztbe tesz a terveknek Igazából el sem lehet magyarázni, milyen, meg kell élni.
i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64
425 levél
Válasz 19.12.10. 23:10 #18
Berci1
Csak nekem nem tetszik Jill és Chris modellje? Főleg Jillé néz ki nagyon idétlenül szerintem. Chris meg úgy fest mintha most jött volna ki vmi koleszos buliból. Bár Claire kacsacsőrét se szeretem a 2-ből. :/ Amúgy remélem nem kapkodják el és lesz olyan jó mint a 2. rész volt.
75 levél
Válasz 19.12.10. 15:34 #17
Archanelion
75 levél
Válasz 19.12.04. 12:56 #16
Archanelion
Ez rohadt vicces de egyébként ilyenre nem emlékszem Nem én voltam, ez fix.
Éretlennek éretlen voltam és nem tudtam helyesen sem írni, de így nem viselkedtem
5411 levél
Válasz 19.12.04. 12:53 #15
Skorpio90
Rémlett, hogy valahol a gépem mély bugyraiban őrzöm royka emlékét. Aww yiss
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
75 levél
Válasz 19.12.04. 12:52 #14
Archanelion
Ennyi !
Szerintem ezt ha valaki igazán szereti nem lehet "kinőni" mert az ilyen jellegű "játszás" nem egyenértékű azzal, amikor valaki ólomkatonákkal, hangokat imitálva - egy számára komplex bár felnőtt fejjel igen egyszerű szerepjátékot újra és újra eljátszva éli ki a mindennapi stresszt és ingert, ami őt fiatal korában éri. Nálam volt ez még így is, a mai gyerekeknél már a Nintendo Wii a level 1.

Ez egy fajta relaxáció, kikapcsolódás - csakúgy mint annak, aki "film mániás". Nem tudnék és nem is akarnék lemondani a játékokról! Mert nagyon élvezem, nagyon lekötnek, és örömmel tölt el, hogy immáron legalább 20 éve követhetem intenzíven a gaming piacot, és ha nosztalgiáról van szó, rengeteg példával tudnék élni, átélt élménnyel, amik pótolhatatlanok, mert azok csak akkor és abban a helyzetben igaziak. Bár sajnos nem voltam ott a gaming ősrobbanásánál ha lehet így fogalmazni, de nem sokkal utána csatlakoztam be én is, aminek nagyon örülök.

Hogy a témánál maradjunk a "centrifugális szófosásom után", a Resident Evil 3-al nagyon bizakodó vagyok. Nagyon remélem, hogy egy vaskos kalapáccsal és egy százas szöggel veri bele a fejemben elképzelt becsület falra, hogy "így kell csinálni egy kurva jó zombis játékot", csakúgy, mint a Re2 is tette azt előtte.
Én hiszek a Capcomban, még akkor is, ha sokszor csalódtam már bennük. Ez elkúrhatatlan.
23682 levél
Válasz 19.12.04. 12:30 #13
Peace
52 évesen is fogok még időt keríteni játékra!!!! Különben az nem élet!
75 levél
Válasz 19.12.04. 12:24 #12
Archanelion
Próbáltad a Re2 Remake-t?
Számomra az teljesen új játékélményt hozott magával. Adott az eredeti Re2 témája, azt dolgozza fel, de egyszer sem éreztette velem a játék: én itt már jártam egyszer.
Nagyon profi munka, és örök emlék lesz. Nálam pedig elég kevés ilyen van! Ha a 3 is ilyen lesz, akkor az eléggé outstanding teljesítmény a cégtől, és végre megjött az eszük a sok botladozás után. Bár az új multis Resi próbálkozás nekem nagyon nem adja, de várható volt, hogy a Re7 és Re2 miatt újra elhíresült Capcom megpróbál majd valami olcsóbbat, talán átgondolatlanabbat felszolgálni, némi plussz bevétel után reménykedve. Mint minden cégnél, ott is nagy szája lehet a marketing osztálynak...

Osztom Peace véleményét természetesen. 27 éves vagyok, ugyanolyan rohanó és elfoglalt életem van mint bárki másnak, de kerítek időt játszani.
23682 levél
Válasz 19.12.04. 12:18 #11
Peace
Nem, nem csak Ő. Mocskos jó volt a RE2 Remake!!!
455 levél
Válasz 19.12.04. 12:16 #10
Trufa
Csak te A legtöbbünknek viszont annyit változott az élethelyzete, hogy annyi ideje nincs is már játszani, illetve ugyanazt az érzést úgysem tudják visszaadni, mint akkor, mikor a felelősség, kötelesség teljes hiányával püföltük a gépet. Így én inkább új játékélmények után nézek.
i5-8600 - RTX 2060 - 16Gb - Windows 10 x64
75 levél
Válasz 19.12.04. 10:52 #9
Archanelion
GeryG - Lehet jobb lett volna ha meg sem szólalok, de tényleg nem akartam rosszat.

Raistlin666 - Már mitől lennék polkorrekt? Nem olyannak ismerem magamat. A szófosást sem tudom aláírni. Cseppet sem írok többet másoknál. Ugyanakkor nem "alakítok" én semmit sem, magamat adom.Más - Ezt sem offenzívából írom most, de ha már GeryG fáradt és készült ezzel a cikkel, miért nem tiszteljük meg őt azzal, hogy nem szemeteljük teli a topikot, és magáról a témáról írunk? Neaggódjon senki, senkinél nem lesz itt soha több hozzászólásom, mert tudom, hogy van, aki emiatt aggódik, mert a törékeny lelki világát ez egyfajta protézisként tartja össze.
Nem szakadozottan kommentelgetek 1 vagy fél mondatos beböfögéseket, hogy ezt eltudjam érni. Normálisan hozzászólok a témákhoz, tehát arra használom a fórumot, amire hivatott.
Csak hogy szemléltessem, van itt olyan, aki 2003 óta "csak" 3644 hozzászólást írt. És van olyan, aki 2007 óta 28 ezret. Vajon mennyire erős arányok ezek, hogy a szófosást és a felesleges fecsegést szemléltessék? Szomorú, hogy egy több mint 10 évvel ezelőtti dolog miatt az ember akkor is elő van véve, ha normálisan viselkedik . Ezért is mondtam, hogy akik legyőzhetetlen görcsöt éreznek arra, hogy belém kössenek, hát tegyék. De jó lenne, ha azt privát üzenetben tennék meg. Egyrészt azért, mert nem menő mindenki előtt piszkálni a másikat, másrészt azért, mert felesleges szemetelés. Tisztelni kéne a másikat, ha tiszteletet vár az ember!
Remélem ezt a tiszteletet én is megkapom, amennyiben igen, minden további nélkül én is megadom.
3718 levél
Válasz 19.12.04. 08:45 #8
Raistlin666
Ez a polkorrekt szófosó simulékony antitroll akit most alakítasz elég félelmetes...
1970 levél
Válasz 19.12.04. 08:13 #7
GeryG
Ahelyett, hogy belemennék bármilyen szemantikai vitába, mert valóban, ez nem remaster lesz, hanem remake, egyszerűen csak kösz, hogy felhívtad a figyelmem tegnapi botlásomra. Természetesen javítom...
75 levél
Válasz 19.12.04. 07:26 #6
Archanelion
Számomra sokkal inkább úgy tűnik, hogy ezt a centrifugát nem én mozgatom

Mily' szomorú hogy az ember nem helyzetjelenteni jár fórumozni, hanem normális hozzászólásokat írni. Nem igaz?

Roykát meg feleslegesen emlegeted kedves Skorpio90, egy gyerek volt, aki már nem létezik többé.

PM-ben a további - akár hasonlóan indokolatlan és kierőltetett kötekedésekre nagyon szívesen reagálok.
28407 levél
Válasz 19.12.04. 07:11 #5
LordMatteo
ahh vegre valaki masnak is eszebe jutott neha ugy erzem magam mintha egy centrifugaban lennek, ahol az egyetlen biztos pont a korforgasban, amire a tekintetem vethetem, az royka onismetlo ciklusai a szofosas wikipedia cikkek alapjan-unalmas wall of textek- on- es kozveszelyes flamelavina harmasaban.

vagy inkabb az o elete a centrifuga, ahol mi vagyunk visszatero pont?
A kibaszás társas játék, sose feledd.
5411 levél
Válasz 19.12.04. 02:02 #4
Skorpio90
royka pls
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!
75 levél
Válasz 19.12.03. 20:32 #3
Archanelion
Rohadtul örülnék egy Resident evil 0-1 REMAKE-nek is. A 3-tól sem várok semmi extrát. Legyen mindenben olyan, mint a 2, csak éppen a 3 történetét és szálát dolgozza fel. Én megelégednék ennyivel. Jól állna a quadrológiának, ha 0-1-2-3 részt megcsinálnák pont ugyanolyanokra. És ha az ember akar tartani egy Resi maratont, az összes játékot élvezheti ugyanolyanként. Egy valami gondom volt mindigis a Capcommal. Szinte minden játékuk teljesen más próbált lenni, mint az előző rész. Mind emellett a 4. részt is eltudnám képzelni mint egy végső kiadást, olyan stíllel mint a Re2 Remake volt. Számomra egy csodálatos 5 rész lenne így. Tetszett a 0-1 remaster, bár picit hozzájuk nyúltak, de én még azt azért remasternek nevezném, viszont jobban örülnék ha olyanok lennének azok is, mint a 2 volt.
75 levél
Válasz 19.12.03. 20:23 #2
Archanelion
Fontos is lenne egyébként tisztában lenni a "remaster" és a "remake" szavak fogalmával. A kettő teljesen mást jelent. És már borítónól is teljesen egyértelmű, hogy ez remake lesz, csakúgy mint a második része, és nem remaster.
Remaster: Crash Bandicoot N. Sane Trilogy

- Semmi vem változott, csak a grafikát tunningolták

Remake: Resident Evil 2 - Remake :

- Szinte minden teljesen más lett, még az alapsztorihoz is valamennyire hozzányúltak. Sem a játékmechanika, sem a grafika, se semmi nem maradt meg az eredeti, max csak megszólalásig hasnolít bizonyos területeken. Még a fegyverboltos jelenet is kilett véve, tattarattara. Hozzáteszem, nekem ezek a megoldások rendre jobban tetszenek. A Remastereket könnyen ellehet kúrni azért, mert régi szoftverre próbálják ráaggatni a modern grafikát. De ha újra írják az egészet, sokkal könnyebb működőképes szoftvert létrehozni.

De ugyanúgy a Half-Life megoldását, a Black Mesa-t is csak remake-nek lehet kategorizálni.
No offense, nem szól senkinek személyesen, csak rendre látom a fogalmak tisztátalan használatát ezügyben, és aki érti a két móka közötti különbséget, azt bizony megzavarhatja.


Szerk: Ráadásul ha jól emlékszem a Capcom már megerősítette, hogy "remake" érkezik. Tehát remasterre ne is számítsunk. Én örülnék mindkettőnek egyébként. Érdekel a régi játék új grafikával, és a játék újbóli elgondolása is. Mindenfaló vagyok.
5411 levél
Válasz 19.12.03. 19:51 #1
Skorpio90
Nem is értem, miért nem tolják orrba-szájba a stúdiók a régi játékok felújítását. Ha valahol, a játékiparban van létjogosultsága. Értem én, hogy ezzel is van meló (és most nem a zéró munkával piacra dobott Assassin's Creed féle HD remasterekre gondolok), de pl. egy Mafia 1, vagy Max Payne, vagy bármi nagy múltú sorozatra ugranának az emberek. Vagy legalábbis én
Die Hard 13 - Az élet most aztán már k*rva drága!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.