Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Outriders

24976 levél
Válasz 21.02.27. 06:44 #9
Peace
Végigvittem tegnap, de nem győzött meg végül. Vagy hatalmas leárazás vagy PS Plus. Az nagyon gáz, hogy végig szét van csúszva a hang az animációtól. És azt éreztem menet közben, hogy nem vagyok kíváncsi a mellékküldetésekre és a zsúrnál bejegyzésekre sem.
1979 levél
Válasz 21.02.26. 10:22 #8
warcat
Határeset eléggé nálam, sokat nem láttunk még a játékból, ott a skill tree és a magasabb world tier-ek pl.

PC-n kicsit könnyebb a dolog, mert okés forrásból jelenleg kicsivel 35 euró alatt van a preorder.Ez a régi AAA ár mifelénk, arról nem tehetnek hogy az EUR/HUF közben 360-ra romlott.
24976 levél
Válasz 21.02.26. 07:39 #7
Peace
Én nagyon az elején elmentem aludni sajnos. Éppen hogy csak kiszabadítottam a régi cimborámat. Nekem tetszettek az átvezetők és érdekel a story.
A technikai problémák sajnos jelen vannak. A beszédhang teljesen elcsúszott helyenként az animációtól, a lipsync sincs nagyon jelen, néha szavakat ismétel meg. A hangok vagy túl élesek vagy élettelen puffanások. A grafika is sok évvel ezelőtti szintet képvisel, bár egyelőre PS5-ön néztem, ma majd elindítom PC-n is, de nem hinném, hogy nagy változást fogok látni. A harc az tetszik trickster-el! Hogy végre nem fedezék mögül puttyogtatok, hanem rá vagyok kényszerítve, hogy menjek előre és gyakjak a képességeimmel. Remélem a hétvégén végre ki tudom próbálni ismerősökkel is, hogy milyen. Teljes áras vásárlást semmiképp nem érdemel így első blikkre. De egy 70% körüli leárazásnál lehet végigmennék a story kampányon.
33671 levél
Válasz 21.02.26. 00:50 #6
Creativ3Form
Igen, nekem eszembe jutott a demo végén, hogy ehelyett inkább ráfeküdhettek volna jobban a MARVEL Avengers játékra.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
1303 levél
Válasz 21.02.26. 00:41 #5
PrOHax
Röviden tömören:

Anno az Anthem demo után volt kedvem Anthem-ezni, mégis mi lett a játékból...

Ez után a demo után viszont nincs kedvem a teljes játékhoz... :S

A hangok, mozgás, grafika .... ahogy irtad, olyan semmilyen ... egy Division 1 is klasszisokkal jobb volt.

Square Enix-től kicsit többet vártam...
You tell me exactly what you want, and I will very carefully explain to you why it cannot be!
33671 levél
Válasz 21.02.25. 23:49 #4
Creativ3Form
Lenyomtam a demot, és sztem botrány semmilyen. Az csak egy dolog, hogy gameplay és grafika szempontjából kb. 10 éves lemaradásban van, ezt még megtudnám neki bocsájtani, de annyira érdektelen és erőtlen az egész, hogy arra szavak nincsenek. Ráadásul az első 1 óra az kb. 90%-ban cinematic videókból áll. De most komolyan. Fél perc gameplay, ami annyi, hogy menni kell előre 10 métert majd bumm, jön egy 2 perces cinematic. Ezután újabb fél perc gameplay, amiben most a séta mellett fel kell még mászni egy kis dombocskára majd bumm, újabb 2 perces cinematic. Ráadásul annyira erőtlen az összes, hogy megaludt a tej a számban. Emellett a gunplay átlagos és nem izgalmas, a hanghatások tompák, és hiába akar nagyot szólni egy-két jelenet az elején, nekem nagyon ásítósra sikeredett. Jó oké, egy-két helyen a dizájn és a grafika jól nézett ki, de csak pillanatokig éreztem azt, hogy én egy 2021-es, teljes áras játék demojával játszok. Csalódás. Alapjáraton se vonzott annyira ez a játék de úgy voltam vele, ha már van demo, az kap egy esélyt. Megkapta, és köszönöm szépen, de nekem ez nem kell. Főleg nem húszezerért, a felét ha éri. Kíváncsi leszek majd Peace és a többiek, hogy nektek, hogy tetszik, de nálam ez nagyon fölé-mellé.
Az lenne a világon a legnagyobb business, ha mindenkit megvennék annyiért amennyit ér, és eladnám annyiért amennyit hisz magáról!
24976 levél
Válasz 21.02.25. 23:06 #3
Peace
Elég komolyan indít!!! Vannak technikai gondok, de tetszetős. Holnap folyt. köv.
24976 levél
Válasz 21.02.25. 18:55 #2
Peace
És meg is halt a server....biztos állat a demo...
24976 levél
Válasz 21.02.23. 09:00 #1
Peace
Csütörtökön 18:00-kor itt a demo. Teljes crossplatform a játék, szerintem meglesem PC-n és PS5-ön is, hogy milyen. Nincsenek nagy reményeim. Jópofának tűnik, de lehet csak egy leárazott vásárlás lesz majd belőle kampány végigjátszással. Nem hiszem, hogy összeverődik rá banda, aki rákattanna. Pedig ez tuti úgy az igazi, három pajtással. Három? Mintha négy fő lenne a max csapatlétszám...

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.