25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Májustól váltja fel hazánkban a Max az HBO Maxet [hozzászólások]

Kapcsolódó tartalom: Májustól váltja fel hazánkban a Max az HBO Maxet
Az eddigi tartalom kétszerese lesz elérhető az új streaming-szolgáltatásban.

Raistlin666
#5 Raistlin666 [4759]
Azt az "akciós" 1600 HUF-t is neccesen adtam ki rá, de most 2X annyiért reklámokkal lesz a legolcsóbb csomag? Jól látom? Akkor köszi nem kell! Mostanában amúgy sem volt indítva.

„Mindig első a kávé, aztán jöhet a radar!”

Válasz erre

Dino
#4 Dino [6003]
Az Eurosport is gyakorlatilag a Max része lesz, a Sport kiegészítő csomaggal, azonban a közlemény alapján az olimpiai eseményeket a kiegészítő nélkül is lehet nézni, sima előfizetéssel.
(Arra leszek kíváncsi, mi lesz így a sima Eurosport-előfizetéssel. Az már korábban feltűnt, hogy az eddigi 25 eurós éves díj helyett a novemberi megújításra már 5 eurót jelzett a profiloldalon.)

Válasz erre

Előzmény: szbszig 2024.03.23. 01:20
Pyrogate
#3 Pyrogate [21808]
Nem valószínű. Max annyi, hogy az m4 inkább a magyar vonatkozású sportokat adja, de akkor is ott az eurosport. Teljesen mást nem tud adni az hbo

Szenvedély nélkül a foci halott.

Válasz erre

Előzmény: szbszig 2024.03.23. 01:20
szbszig
#2 szbszig [33621]
Az mi az, hogy "a 2024-es Párizsi Olimpiai Játékok minden eseménye is látható lesz az új szolgáltatás keretében". Ezt már több helyen láttam így leírva, de sehol nem fejtették ki bővebben. Valaki tudná pontosítani esetleg? Lesz valami, ami kifejezetten csak itt lesz látható, és a közmédia csatornáin meg az Eurosport csatornáin meg a közmédia online streames közvetítéseiben nem?

Serbia is like Nokia: each year a new model, and it's getting smaller.

Válasz erre

Aryx
#1 Aryx [3568]
Már az HBO Max is egy erős visszalépés volt a Go-hoz képest... most meg azzal reklámozzák magukat, hogy szarabb képminőséget fogsz kapni, ha nem perkálsz, meg 2 eszközt használhatsz a korábbi 5 helyett, na kösz.

„A tanítómesterem egy macska volt. Tőle tanultam meg a jelenben élni.”

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.