Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Akiknek/Akikben hiszünk

811 levél
Válasz 01.09.20. 18:27 #5
Magellan
Hát ez egy jó téma. Én leginkább Hancu, Stöki, Tasnádi Zoli, CoVboy, TJ, VZ cikkeiben bízok/tam meg. Régi 576 rulez.
Nintendo - Nintendo - Nintendo - Nintendo - Nint...
3488 levél
Válasz 01.09.19. 16:50 #4
jatfield
Ok, egy kicsit megkeveredtem Dauby lelkes hozzászólásától. Így utólag azt hiszem, Lord a cikkekben közölt adatok, tények valósághoz való viszonyára gondolt. Szerintem nincs annyi tévedés, csak tudni kell hozzá állni. Plö a GS gépigényeit 1600x1200@32bit, 4xFSAA, antistrophic filtering, stb beállításokkal kell érteni. Az már más kérdés, hogy nem sok játékos van, aki akár 1024x768 fölé tudna menni, dehát ezért van a demo .
3488 levél
Válasz 01.09.19. 16:46 #3
jatfield
A kulcsszó: szubjektivitás. Soha nem volt, és hál' Istennek nem is lesz olyan író, akivel mindenki egyet ért. Az én kedvenceim, inkább stílus és másképp vett megbízhatóság alapján (értsd: valószínüleg hasonló véleményünk) Bad Sector, Stöki, Hancu és azt hiszem Kredenc is ide kerülne, ha elkezdeném rendszeresen venni a PC.G-t... (Azért örülök ennek a pontnak, így nem lehet összekeverni a PCG és PC.G rövidítéseket
Jaigen! A sorrend természetesen véletlenszerű .
417 levél
Válasz 01.09.19. 10:38 #2
Dauby
Megmondom én Neked? Nem. De álljon itt egy iskolapélda!

Hosszú évek óta egyetlen lapot olvasok zenetémában, a Metal Hammer-t. Két-három irójuk véleményére tiszteletteljesen adózok, szinte ugyanazon a húron pendülnek, mint jómagam, a cikkeik jók, az érvelésük és ellenérvelésük is logikus. Elolvasva ezeket már megyek is a szintén jól bejáratott boltokba (na, itt most nem reklámozok), és belehallgatás nélkül veszem meg az eredeti CD-ket, számos esetben addig nem is hallott csapatoktól! Otthon pedig én is átélem a katarzist, szövegkönyvvel a kézben fekszem az ágyon és libabőrödzik a hátam.
3553 levél
Válasz 01.09.19. 06:19 #1
The Lord
ebben a témában a kérdésem a következő: most már 1,5 éve olvasgatok offline pc-s magazinokat és egyre többször jövök rá, hogy nem feltétlen kell azt elhinni, amit ott írnak/mondanak (gépigénytől kezdve a legapróbb részekig a cikkben). Na most akkor én kérdezem, hogy ha hinni kell vkiben, akkor ki aza 3/5/10 író az országban, akiknek a véleményében nem csalódhatunk?
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.