Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Mobilok, okostelefonok és tabletek

Milyen mobilod van, vagy melyik tetszik? Android, vagy iOS? Kipróbálnád a Windows Phone-t?

12468 levél
Válasz 18.09.05. 08:49 #5000
Gobiakos
Eladó sorba került szeretett Asus Zenfone 2 Laser-em.
A készülék gyári független. Saját dobozával, fali adapterrel, töltőkábellel és két extra hátlapvédővel eladó.
Már nem garanciás.
Személyes megtekintés/átvétel Székesfehérváron.
Ár: 30.000Ft
"You don't wanna be my enemy I promise you!"
410 levél
Válasz 18.07.01. 20:06 #4999
Attak
Android 6-os a rendszer,ott nem lehet felbontást állítani,frissítést meg nem kapok,telefon se talál...
Fuck moneyocracy!
3503 levél
Válasz 18.07.01. 07:28 #4998
Raistlin666
QHD-ra van lőve a felbontás a mobilodon? Van hogy FHD az alap...állítsd és restart a mobilt...
410 levél
Válasz 18.06.30. 16:41 #4997
Attak
Sziasztok!
Miért van az,hogy egy QHD kijelzős mobilon (LG G5) youtube videók csak fhd felbontásig nézhetők?
Fuck moneyocracy!
52379 levél
Válasz 18.05.21. 20:56 #4996
Barthezz
Nem tudja valaki, Samsung telefonon (Android 6) hogyan lehet visszaállítani, hogy a képeket automatikusan elforgassa? Valamit elnyomhattam a beállításokban és pár napja az összes képem függőleges tájolású a Google fotókon és az asztali gépre átmentve is. Mivel a képek 90%-át vízszintesen készítem, az online tárhelyen nézhetetlenek, a gépen pedig manuálisan kell visszaforgatnom őket. Végignéztem a fotóbeállításokat, de semmi erre vonatkozó opciót nem találtam.
634 levél
Válasz 17.12.01. 21:58 #4995
Ricsi1976
6902 levél
Válasz 17.12.01. 20:44 #4994
GustyX
Megbízható online telefonboltot ajánlanátok?
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
16587 levél
Válasz 17.10.26. 09:56 #4993
david139
Solved
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
16587 levél
Válasz 17.10.24. 14:08 #4992
david139
Valaki iphone-on próbálkozott azzal, hogy egy gmail ismerősének az eseményeit mutassa a Calendar app? A sajátomat sima volt behúzni, de ez nem jön össze.
I'll still come out laughing, 'cause me? I never fail, loser!
1202 levél
Válasz 17.10.12. 08:35 #4991
ivanova36
52379 levél
Válasz 17.10.12. 08:15 #4990
Barthezz
Fejlemények:

Tegnap bementem az Erste Bankhoz és a Telekomhoz is. A bank megnézte a kártya beállításait, minden oké, ők sem értették a jelenséget, 1-2 tippet még mondtak, amit meg tudok nézni, de nem sok esély van rá, mert végigpróbáltam már szinte mindent.

Aztán a Telekomnál happy enddel zárult a sztori, ugyanis ez az univerzális egyenleg egy előre feltöltős dolog, így kiderült, hogy nem kell meghatalmazás a flotta tulajdonosától és fel is töltötték nekem a Telekom üzletben 3.500 Ft-tal, amiből meg is tudtam venni Playen a kívánt alkalmazást. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy háromféle összeg tölthető csak fel, 1.500, 3.500 és talán 5.000 Ft értékben, tehát mindig többet kell feltöltened, mint amennyiért vásárolni szeretnél, de nincs a felhasználhatóságra vonatkozóan időkorlát, szóval ha csak 1 év múlva akarok vmit venni, megmarad addigra a pénz és nem vész el. Így ez jó megoldás nekem addig, amíg ki nem derül, miért nem fogadja el a kártyáimat. Ha esetleg más is szembesülne ezzel az anomáliával, akkor ezt tudja pótmegoldásként alkalmazni.
52379 levél
Válasz 17.10.11. 08:33 #4989
Barthezz
VISA Electron - A korábbi ugyanilyen kártyám jó volt, de nemrég lejárt és újat küldtek, azt nem fogadja már el. De az új kártyával is vásároltam már online, pl. legutóbb a Battle.net-en, semmi gond nem volt vele.

Mastercard - Ez pedig anyám hitelkártyája, rendszeresen használja, mindenhol mindig jó volt, a Play nem fogadja el.

Mindkét fenti kártyatípus egyébként fel van sorolva Play-en a támogatott kibocsátók között.

A hibaüzenet mindkettőnél az, hogy javítsam a kártya adatait, vagy rögzítsek egy új kártyát.Tízezerszer ellenőriztem, hogy a kártyaszám, lejárati dátum és CV2 kódot helyesen rögzítettem, annyiszor próbáltam, hogy lassan már fejből is tudom... A név, cím, irányítószám szintén stimmel, ugyanaz, mint az előző kártyámnál is volt.

Ha lesz időm, az Erste Bankba azért bemegyek, de nem hiszem, hogy tudnának segíteni és a kártyával lenne vmi hiba. Neten olvastam tippként, hogy lehet nincs beállítva a banknál a nemzetközi vásárlás, de ezt kizárja az, hogy már használtam a Battle.net-en. Így meg nem hiszem, hogy tudna a bank bármit csinálni, a hiba a Google rendszerében van, de mivel nem üzemeltetnek supportot, nem tudok kihez fordulni és így azt sem tudom kideríteni, hogy a kártyákkal van-e baja, vagy mindkét fiókommal van vmi gond. Tényleg nincs most már semmi ötletem, hogyan lehetne ezt megoldani, az pedig óriási szívás lenne, ha ezentúl semmilyen alkalmazást nem tudnék vásárolni Play-en és kizárólag az ingyenes appokra támaszkodhatnék.

És amúgy a probléma tényleg tömegesen előfordul, jópár találat van Google-ön különböző fórumokon erre a világ minden tájáról és országából, de épkézláb megoldás sehol nem született erre. A probléma úgy egy éve kezdődött a postolások dátumai alapján. Teljesen random fiókokkal, teljesen random kártyákkal történik meg és olyan esetet is olvastam, akinél szintén hasonlóan a lejárt kártya még jó volt, a lejárat után kapott új kártya meg nem. A hibaüzenet mindenkinél az, hogy javítsa a kártya adatait, vagy vigyen fel újat... Érthetetlen számomra, ha ennyire tömeges a jelenség, a Google miért nem intézkedik. Vásárlóktól, felhasználóktól esik ezzel el. Ha nem oldódik meg hosszabb távon sem, akkor kénytelen leszek átmenni iPhone-ra, ott minden ilyen fórumon azt olvastam, hogy nincs ilyen anomália a kártyákkal.
307 levél
Válasz 17.10.11. 05:56 #4988
Szekuj
Milyen típusú kártyád van? Visa/Visa Electron/Mastercard? Dombornyomott vagy nem? Szerintem ez is számít...
i5-6600k, GA-Z170-Gaming K3, 16 GB HyperX Predator @3000 MHz, Inno3D GTX 1070 iChill X3
52379 levél
Válasz 17.10.10. 20:49 #4987
Barthezz
Nem tudom, olvassa-e bárki, de leírom a fejleményeket és az újabb zsákutcába futott próbálkozásaimat:

Szóval kipróbáltam egy másik Google fiókommal is és ott sem fogadja el a kártya adatait... Mondjuk ezzel a fiókkal nem mentem volna sokra, de kipróbálás céljából jó volt, mert úgy tűnik, mégsem feltétlenül a fiókommal van ez esetben gond.

Illetve találtam egy útmutatást a Play alkalmazás leállítására és a gyorsítótár törlésére, de ez sem segített.

Végül utánanéztem ennek a Google Wallet funkciónak is, ami tökéletes megoldás lenne, de sajnos Magyarország nincs a a támogatott országok között. Kétféle lehetőség maradt így összesen, a bankkártya / hitelkártya, amit nem fogad el, vagy a mobilszolgáltatóval történő fizetés a havi számla díjában, ami meg a flottás csomagjaim miatt nem járható út.

Tényleg senkinek nincs semmilyen ötlete, nem fordult még elő mással hasonló, hogy egyszerűen nem fogad el semmilyen bankkártyát vagy hitelkártyát a Google Play, annak ellenére, hogy a kártyákat minden más hasonló szolgáltató (pl. Steam) gond nélkül elfogadja?

Jelenleg így semmilyen módon nincs lehetőségem a Google Play-en vásárolni, hiába akarok és hiába van érvényes kártyám hozzá. Szóval tényleg bármilyen segítségnek nagyon örülnék, mert napok óta teljesen reménytelenül próbálkozom...
52379 levél
Válasz 17.10.09. 08:34 #4986
Barthezz
Utánaolvastam külföldi fórumokon és sajnos elég reménytelennek látszik a helyzet. A probléma nagyon sokaknál előfordul és amiket kaptak válaszlehetőségeket, egyik sem tekinthető általános megoldásnak. Ahogy kivettem, kétféle oka lehet: Az egyik az, hogy maga a számlavezető bank nem tetszik a Google Play-nek (a virtuális kártyám és anyám hitelkártyája is Erstés), bár számomra elég érthetetlen, ha a magyar Erste Bank tiltólistás lenne a Google-nél, így én ezt a lehetőséget elvetném.

A másik lehetséges ok, hogy a google profilommal történt valami gebasz, ugyanis többen írták, hogy ugyanazon bankkártyákat és hitelkártyákat másik google account-tal kipróbálva elfogadta őket, de a saját account-juk továbbra sem. Megoldást ebben az esetben csak egy új fiók létrehozása jelent, de mondanom sem kell, hogy ez nem opció számomra, ugyanis minden eddig vásárolt alkalmazásom elveszne és vehetném meg újra, nem beszélve arról, hogy a teljes telefont, minden beállítást le kellene gyalulnom. Személyes support pedig nincs a google-nél, így ha valakinek gondja van a fiókjával, teljesen magára van hagyva. Mivel a probléma tömeges, nyilván tudnia kell róla a google-nek, de ahogy olavstam, a probléma kb. 1 éve fennáll és tojik arra a google, hogy ezt megoldja. Azért is érthetetlen, mert minden más hasonló oldal, pl. a Steam gond nélkül elfogadja a kártyáimat.

Úgyhogy más lenne most a kérdésem: Próbálta-e már valaki a Telekom-nál ezt a lehetőséget?

Vásárlás a Google Play Áruházban

Havi számla, univerzális egyeneg feltöltése

Sajnos mivel flottás vagyok, csak meghatalmazással aktiválhatom ezt az opciót és nem biztos, hogy a flottaszolgáltató ilyen kockázatot fog vállalni, de ez esetben egy nem flottás ismerősöm SIM-kártyáját a telefonomba téve az ő számlája terhére sztem tudnék vásárolni, a pénzt pedig odaadom neki. Persze arra rá kellene vennem, hogy ezt a funkciót a kedvemért aktiválja, ezért ez is kissé macerás és hosszú távon kényelmetlen lenne mindig vkitől segítséget kérnem minden egyes vásárlásomnál, de ha jobb nincs, marad ez... Szóval mik a tapasztalataitok ezzel a fizetési móddal, próbálta-e már valaki és mennyire működik megfelelően?
52379 levél
Válasz 17.10.08. 19:27 #4985
Barthezz
Kipróbáltam az előbb anyám hitelkártyájával (Mastercard) és ezt sem fogadja el... Szóval nem a virtuális kártyámmal van a baj, hanem egyáltalán nem fogad el semmilyen kártyát a Google Play.

A telefonomon kívül megpróbáltam az asztali gépről is a Play webes felületén, tehát nem is arról van szó, hogy a telefonomon csesződött el a Play alkalmazás, hanem úgy tűnik, az account-omhoz nem rendelhető hozzá vmiért semmilyen bankkártya/hitelkártya...

Mit lehet ilyenkor csinálni? Van vmilyen helpdesk-je a Google-nek, ahova ez ügyben írhatnék, hogy nézzék már meg a profilomat, mi lehet a baj?
52379 levél
Válasz 17.10.08. 16:54 #4984
Barthezz
Google Play bankkártyás vásárláshoz lenne szükségem segítségre.

Visa Virtuon kártyát használok, eddig tökéletesen működött, fél éve azonban lejárt és kaptam új kártyát. Az új kártya száma azonos a régivel, csak a lejárati idő és a CV2 kód változott meg. A kártyát már többször használtam online vásárlásra (legutóbb pl. a Battle.net-en és gond nélkül elfogadta a Blizzard). Azonban a Google Play valamiért nem fogadja el. Próbáltam frissíteni a meglévő kártya adatait, aztán próbáltam új kártyát felvinni a meglévő törlésé után, természetesen ellenőriztem, hogy nem gépeltem el egyik számot sem. Ennek ellenére mindkét esetben hibát ír ki, valamint azt, hogy ellenőrizzem a kártya adatit és próbáljam újra. Szóval a Google Play szerint nem létezik ilyen kártya.

Van valakinek ötlete, miért nem fogadja el és hogy tudnám elfogadtatni vele az amúgy jó kártyámat? Enélkül nem tudok a Playen vásárolni és elég fontos lenne, hogy a napokban tudjak...
9772 levél
Válasz 17.07.07. 07:42 #4983
vally
https://kabelvilag.hu/shop_search.php?search=jack
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
3122 levél
Válasz 17.06.11. 14:27 #4982
Dilizs
Sziasztok!

Vettem a telefonomra egy tokot (egyrészt a védelem miatt, másrészt elég csúszós a teló), viszont a fülest nem tudom bedugni, mivel nagyobb az átmérője a kelleténél. Pedig ahogy néztem nem olyan vastag azért.

A fülesem szerencsére olyan kialakítású, hogy a 3.5-es jack-jack kábelt tudom bármennyiszer cserélni ha kell.

A kérdés, hogy hol találok olyan 3.5-es jack-jack kábelt, melyek végeinek az átmérője a lehető legkisebb?

Gondoltam rá, hogy megnagyobbítom a nyílást, de nem volt szívem farigcsálni.
A jack kábelt próbáltam volna farigcsálni, de csúnya vége lett!

Vagy hogyan tudnám ezt megoldani, anélkül, hogy állandóan le kelljen vennem a tokot róla?

Előre is köszönöm a választ.

Üdv.
MSI B350M PRO-VDH ¤ AMD Ryzen 5 1600x + Cooler Master Hyper 412R CPU cooler ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe MZ-V6E250BW ¤ 2*8 Gb Crucial 2133 Mhz DDR4
1199 levél
Válasz 17.06.05. 11:51 #4981
quervo
Aha. Konkrétan ilyen hibát nem is olvasok másnál, de a legutóbbi frissítéssel nagy általánosságban nincsenek megelégedve az emberek, sok a fagyás, nekem egyelőre csak itt. Meg a futárt nem lehet rendesen kezelni, mert azonnal elkezd kizoomolni, meg ugye az eltűnt csengőhangok.
22048 levél
Válasz 17.06.05. 11:31 #4980
Peace
Müxik. Újraindítás után is ez a helyzet?
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1199 levél
Válasz 17.06.05. 11:21 #4979
quervo
Win10-ben tegnap óta nem tudom megnyitni a Kapcsolatok alkalmazást, egy pillanatra felvillan az ablak, aztán offolja is magát, háttérben sem fut. Más tapasztal ilyet?
22048 levél
Válasz 17.05.12. 16:25 #4978
Peace
Igen, előszeretettel csinálja telefonon is ezt a fa**ságot. Valamint PC-n is. Az Anniversary és a CU is szétbarmolta a hangomat. Visszaállította 7.1-ről sztereóra meg ilyen finomságok. Nem tudom hova tenni a dolgot. Semmi máshoz nem nyúl, de valamiért a hangot mindig babrálnia kell a szutyok Lumia-n is...
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
1199 levél
Válasz 17.05.12. 13:51 #4977
quervo
Most látom, hogy SMS-hangértesítést ki is kapcsolta magától a telefon, minek az. Ezzel együtt sem az eddigi ébresztőm, sem az SMS-hangom nincs már meg, pedig ezeket az alapkönyvtárból választottam. Pótolható nyilván, csak iszonyú idegesítő, hogy a Windows nem tudja külön kezelni a tudatosabb felhasználókat, akik nem kérnek ezekből a frissítéses faszságokból.
16709 levél
Válasz 17.05.12. 13:27 #4976
ufodani
Creators?
Ja az csak 10re. Vagy most mi van ?
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
1199 levél
Válasz 17.05.12. 12:57 #4975
quervo
Éjszaka windows 10 frissítés. Mármint nem Windows 10-re, alapból az volt az oprendszerem.

Aztán reggel tiszta mázli, hogy felébredtem, ugyanis a Microsoft úgy gondolta, hogy biztos agyrákot okoznak a régi, beállított hangjaim, és újakat tesz a helyükre. Csengő-SMS-ébresztőhangnak hűlt helye.
3122 levél
Válasz 17.04.24. 21:01 #4974
Dilizs
A Microsoft Win Phone 8.0 és 8.1 alatt már nem támogatja a messengert/FB appot. Teljesen mind1, hogy mit csinálsz. Megoldás lehet a Windows 10 mobile telepítése, feltéve, hogy ha a telefonodra megjelent.
MSI B350M PRO-VDH ¤ AMD Ryzen 5 1600x + Cooler Master Hyper 412R CPU cooler ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe MZ-V6E250BW ¤ 2*8 Gb Crucial 2133 Mhz DDR4
6902 levél
Válasz 17.04.24. 20:01 #4973
GustyX
Igen:

#4956+
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
38430 levél
Válasz 17.04.24. 19:53 #4972
kopé
(Igen a megfelelő topikban is felteszemn majd a kérdést)

Ki használ winfosos telefont? És a messenger megy rendesen? Nekem pár napja behalt a messenger, aztán újratettem és közli h régi verziót használok. aztán letöröltem a FB-t és a messengert egybe direkt h nulláról mindenből a legfrissebbet tegye fel, de kurvára előjön újra ugyanaz a probléma.
Kicsit morcos vagyok most emiatt.
Esetleg valaki találkozott a problémával illetve hozzá való megoldással?
"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt!"
389 levél
Válasz 17.04.19. 12:08 #4971
TBone142
Akkor így próbáld! Ha így sem megy, akkor passz.
1545 levél
Válasz 17.04.19. 10:45 #4970
Hofi
Kösz, de ezt már láttam. Ennek nem olyan a menüje. Ez nem Note 4, hanem Redmi 4 Pro. Itt nincs "Wipe & Reset".
Ilyen a menüje!
389 levél
Válasz 17.04.19. 10:03 #4969
TBone142
Itt le van írva. Nem tudom, hogy pontosan egyezik-e a típus, de általában ez a módszer működik.
1545 levél
Válasz 17.04.18. 20:57 #4968
Hofi
Valaki tudna segíteni. Nemrég vettem egy Xiaomi Redmi 4 Pro telefont. Eddig működött minden faszán. Ma újraindítottam és azóta csak tölti az androidot. Nem akar bejönni az oprendszer. Valami ötlet? Már voltam a reset menüben is. A fastboot se segít és a recovery se. Factory reset-et, hogy lehet csinálni, mert olyat a menüben nem látok. Az lenne jó, mert akkor az alap gyári állapot visszaállna.
3122 levél
Válasz 17.04.14. 14:02 #4967
Dilizs
MSI B350M PRO-VDH ¤ AMD Ryzen 5 1600x + Cooler Master Hyper 412R CPU cooler ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe MZ-V6E250BW ¤ 2*8 Gb Crucial 2133 Mhz DDR4
52379 levél
Válasz 17.04.14. 12:45 #4966
Barthezz
Köszi a tippeket, tegnap végül megcsináltam a factory resetet, azóta megszűnt ez az állandó újraindulásos probléma és ismét normál módon működik a telefonom. Ezzel megspóroltatok nekem egy kör felesleges szervizelést, mert ezek szerint ott is csak ezt csinálták volna.

Ráadásul szerencsére van annyira intelligens az Android (legalábbis ez a 6.0 már ilyen), hogy amit csak lehetett, visszaállított a Google fiókom alapján, így a korábbi adatok, alkalmazások, beállítások kb. 2/3-a automatikusan visszakerült a telefonra. Nemcsak visszapakolta az összes olyan Google Play-es alkalmazásomat, ami a reset időpontjában telepítve volt, de még a parancsikonok, widget-ek helyét is több esetben megjegyezte. Ráadásul még az ébresztőórám beállításai is visszajöttek (4 féle ébresztésem van és elég pepecselős lett volna ugyanúgy visszaállítani őket) és a játékok esetében sem vesztek el mindegyiknél a mentéseim (amik épp folyamatban vannak, azok ráadásul teljesen visszaálltak), úgyhogy szerencsére már kezd általánossá válni Google Play-en is a felhő alapú mentés.

Szóval ez kellemes meglepetésként ért, azt hittem, teljesen a nulláról kell felépítenem a telefonomat.

Egyedül az sms-eket sajnálom egy picit, azok teljesen elvesztek, minden más személyes dolog az SD-kártyán volt.
52379 levél
Válasz 17.04.04. 04:31 #4965
Barthezz
Igen, csak ez azert vicces, mert a frissites megkezdesekor is direkt kiirta a telefon h nem kell torolni semmit es minden marad. Ha ezt tudom elore bele se vagok... Tenyleg dupla szivas h ez pont az egy hetes kulfoldi ut elott van. Raadasul az akksit is teljesen lehuzza ez a szarsag, 4-kor keltunk a tovabbutazashoz es mar csak 94%-on van... Pedig csak bongesztem azota es ide irtam.
3122 levél
Válasz 17.04.03. 20:54 #4964
Dilizs
FB app helyett Mini for Facebook, illetve Messenger helyett a Disa appot ajánlom droidra.
MSI B350M PRO-VDH ¤ AMD Ryzen 5 1600x + Cooler Master Hyper 412R CPU cooler ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe MZ-V6E250BW ¤ 2*8 Gb Crucial 2133 Mhz DDR4
389 levél
Válasz 17.04.03. 19:43 #4963
TBone142
Oprendszer frissítés után alap a factory reset. Főleg, ha ilyen 'ugrás' van, hogy 5-ről 6-ra. Én a múlt héten frissítettem 6-ról 7-re aztán 7.1.1-re. A 7-es frissítés után nyomtam egy resetet, a 7.1.1 után már nem. A fórumokat olvasgatva NAGYON sok embernek van baja az update után, nálam semmi gond. De lehet, hogy csak szerencsém van.
Sajnos ez ilyen.
Persze próbálhatod törölni a Messenger-t, nekem is csinált tőle hasonló dolgokat az előző telefonom, elég szar egy app, de sajnos nem sok alternatíva van.
52379 levél
Válasz 17.04.03. 19:33 #4962
Barthezz
De pont ezt szerettem vna elkerulni, a frissites elott is emiatt kerdeztem ra. A masik h roman wifivel nem merek ilyet csinalni, meg amugyse, mert nagyon megszivom, ha kulfoldon valik hasznalhatatlanna a telefonom... Most meg azert tudom hasznalni, csak allandoan ujraindul... :/

A messenger am tenyleg nem okozhat ilyet? Ma reggel tettem fel es azota csinalja.
3122 levél
Válasz 17.04.03. 19:17 #4961
Dilizs
Szerviz helyett első körben állítsd gyári állapotba! 6.0 marad, de legalább tiszta lesz a rendszer...Persze wifi mellett, mert utána minden alkalmazást vissza kell rá pakolnod manuálisan, mivel a factory reset gyalul mindent...
MSI B350M PRO-VDH ¤ AMD Ryzen 5 1600x + Cooler Master Hyper 412R CPU cooler ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe MZ-V6E250BW ¤ 2*8 Gb Crucial 2133 Mhz DDR4
52379 levél
Válasz 17.04.03. 19:08 #4960
Barthezz
Elkiabaltam. Sajnos barmikor, bongeszes kozben is random ujraindul a telefon. Mindig ugy kezdodik, hogy nekiall rezegni, eloszor csak 2-3-at par masodperces idokozokkel, majd 2 gyors rezges egymas utan (olyan, mint egy visszaszamlalas).A ket gyors rezges utan elsotetul a kepernyo, majd ujraindul a telefon. Zenehallgatas kozben nem csinalta, de barmilyen aktiv tevekenyseg kozben igen.

Volt mar vkinek hasonlo? Samsung S5 mini, par napja Android 6.0-val (hivatalos frissites volt egyebkent). Nagyon erosen az igy a tippem, hogy a frissitessel jott a bug es instabilra irtak neg a telefonra az op.rendszert. Ilyenkor van vmi lehetoseg visszarakni az elozo Androidot?

A gari meg ervenyes ra, csak az a kurva gaz h pont most utaztam el es egy hetig barmi tortenik, nem tudok mit kezdeni a telefonommal...
52379 levél
Válasz 17.04.03. 17:45 #4959
Barthezz
Tesztelgettem kicsit, csak ket jateknal csinalja, amik raadasul regebbiek, az ujabbak gond nelkul mukodnek. Valoszinu a regebbi game-ek nem konpatibilisek a Marshmallow-val es ettol hulyulnek meg. A megjelenesukkor meg csak a Lollipop letezett.
52379 levél
Válasz 17.04.03. 17:13 #4958
Barthezz
Pont hogy elutaztam, a buszon vagyok es bekrepalt a telefonom. Jatek kozben kb 5 perc elteltevel ujrainditja magat, illetve van, hogy durvan be is szaggat es ami legfurcsabb, h az ujrainditasok elott elkezd rezegni a telefon. Nem jatekbeli feature, mert mar joideje jatszom ezekkel.

Ket dologra gyanakodom. Egyreszt a heten frissitettem Marshmallow-ra, bar mar par napja hasznalom a telefont az uj oprendszerrel es nem volt eddig ilyen gond. A masik h hosszu ido utan vegul felraktam a messengert az utazas miatt, ez reggel ota van fent, igy szinten okozhatja a telefon osszeomlasat. Van vmi otletetek?
22048 levél
Válasz 17.03.31. 12:20 #4957
Peace
Bezony. Én is két napja szembesültem vele, aztán a cikkeket is megtaláltam sajnos a neten. Küldött pár embernek értesítőt a Messenger csapata, csak hozzám nem ért el. Majdnem vettem egy P9 Lite-ot, de aztán rájöttem, hogy fölöslegesen költenék megint egy olyan telefonra, amit nem használnék ki. Inkább frissítek 10-esre. Mondjuk ez sajnos számodra nem alternatíva 520-assal. WhatsApp és Viber jók, használom mindkettőt. Kérdés, hogy fel tudod-e venni minden facebook ismerősödet ezekbe. Állítólag a még WP 8.1-re egyelőre elérhető facebook alkalmazásba visszateszik a messenger funkciót, ma valami ilyet hallottam. De mondjuk az is egy hulladék.
Don't fool yourselves. War is all we are! Killing is all we are good for! The rest is delusion.
6902 levél
Válasz 17.03.31. 12:13 #4956
GustyX
Valaki winfos 8.1-re messenger helyettesítő appot tud ajánlani? Facebook ismerőseimmel akarok kommunikálni, ezert lenne jo hasonlo. Vagy viberre terjek ra?
Most tapasztaltam, tudtam meg, hogy 29-étol nem mukodik a Messenger 8.1-én. bassza meg a zuckenberg bandája....
Lumia 520.
http://gustyx.web4.hu - saját véleméyeim, tapasztalataim játékokról
52379 levél
Válasz 17.03.21. 22:12 #4955
Barthezz
Köszönöm szépen, így már valóban megvan.
16709 levél
Válasz 17.03.21. 22:00 #4954
ufodani
Beállítások - telefon névjegye - szoftverfrissítés
Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal. (Woody Allen)
3122 levél
Válasz 17.03.21. 21:11 #4953
Dilizs
Szia!

Gondolom ez típus függő lehet...sztem minél több.

A másik kérdésedre a válasz:

Beállítások > Telefonról > Vezeték nélküli frissítés almenü

Nálam legalábbis itt van. De az én telóm nem Samsung, stock 6.0 van rajta. De sztem más márkák esetében is valahol ott kell lennie.
MSI B350M PRO-VDH ¤ AMD Ryzen 5 1600x + Cooler Master Hyper 412R CPU cooler ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe MZ-V6E250BW ¤ 2*8 Gb Crucial 2133 Mhz DDR4
52379 levél
Válasz 17.03.21. 20:24 #4952
Barthezz
Rendben, köszi. Mennyi tárhely kell neki?

Illetve most az a problémám, hogy kinyomtam a frissítésről szóló értesítő üzenetet, így eltűnt a frissítési lehetőség az értesítések közül, ahonnan egyébként indítani tudtam volna. Hol lehet a frissítést manuálisan elindítani?
3122 levél
Válasz 17.03.21. 20:20 #4951
Dilizs
Nem resetel semmit a frissítés! Arra figyelj, hogy legyen elég hely a telefon belső tárhelyén!
MSI B350M PRO-VDH ¤ AMD Ryzen 5 1600x + Cooler Master Hyper 412R CPU cooler ¤ ASUS GTX 1060/6 GB/GDDR5 ¤ Samsung 960 EVO 250GB M.2 PCIe MZ-V6E250BW ¤ 2*8 Gb Crucial 2133 Mhz DDR4

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.