Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Battle for Dune (Dune 3)és Warcraft 3

5959 levél
Válasz 00.12.15. 19:13 #17
Mephisto
???
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
181 levél
Válasz 00.12.14. 23:38 #16
Gid
Ingyé van, végigjátszzuk, utána jól lehordjuk.
...
5959 levél
Válasz 00.12.13. 20:08 #15
Mephisto
Asszem egyszerre fognak megjelenni, nem merik se előbb, se utóbb kiadni sajátjukat, mint a másik. Én mindkettőt viszem!
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
2557 levél
Válasz 00.12.10. 02:25 #14
HoriG
Valóban szerintem is mindkét játék egyértelműen sikervárományos, én nem akarom egyiket sem előnyben részesíteni, majd meglátjuk! Amúgy pedig valóban mindkét játéknak remek grafikája van!
Sir, you're a confirmed newt!
629 levél
Válasz 00.12.09. 22:55 #13
predator
A dune2k sem volt olyan rossz, csak aki végigjátszotta a Dune2-t, annak nem sok élményt jelentett...
486 levél
Válasz 00.12.09. 22:52 #12
Bercee
Szerintem is mindkét játék fasza lesz.De a dune-től picit félek akár mit mondotok.Ez a dune2000, nagyon betett.De amit a Blizzard ennyi fejlesztés alatt kiad az rossz nem lehet.Lásd kismilló blizzard játék.
De a Westwood is legalább olyan jó fejlesztő.
(nehogy kitörjön a vita)
Ha kilépek a sötétből,és meglátod a szemem,annyit mondassz nekem:kegyelem!De sohasem!
629 levél
Válasz 00.12.09. 21:12 #11
predator
Én arra a pénzre céloztam (thrawn miatt ismétlem: NEM KOMOLYAN), amit a WESTWOOD alapítói (korábbi tulajdonosai) a cég eladásakor kaptak...
A Westwood nem sok játékot jelentet meg, nem hiszem, ohgy az EA fő bevételi forrása lenne, bár biztos kiemelt szerepe lehet, ha az EA megengedi a saját logójának a használatát az EA logo helyett
5959 levél
Válasz 00.12.09. 19:11 #10
Mephisto
A Westwoodot az EA fizeti, és valószínüleg náluk ők az első számú csapat.
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
629 levél
Válasz 00.12.08. 20:59 #9
predator
Az nem is a röhögőgörcs keltése miatt van. Azt mindenki tudja, hogy a Westwoodnak van pénze, mert akkor nem forgatná a filmeket, "híres" színészeket meg végképp nem szerződtetne. Ez csak a Dune3 és az elmúlt 4-5 év Westwood-os játékai közti színvonalbeli különbséget volt hivatott szemléltetni...
54 levél
Válasz 00.12.08. 18:58 #8
thrawn
ismerem csak már nem először irjátok ezt hogy a Westwoodnak nincs pénze... ezen én még akkor se röhögök ha "" a mondat végén
629 levél
Válasz 00.12.08. 18:20 #7
predator
thrawn: ismered a "" jelet?
887 levél
Válasz 00.12.08. 09:02 #6
Capali

Mephisto !

Te nagy gamer vagy !

Rulez ! Kúl ! Fajin !
54 levél
Válasz 00.12.07. 23:12 #5
thrawn
To predator:

A Westwoodnak nem fogyott el a penze....... Mar megint halucinalsz??????

es ha elolvastad volna amit Mephisto irt akkor tudhatnad hogy nem lehet majd forgatni a kepet.....

629 levél
Válasz 00.12.07. 20:24 #4
predator
A Westwood szerintem is feleszmélt végre (a képek alapján). Bár az utóbbi két játékának (a TS-nek és a RA2-nek a grafikája nem tetszik), de úgy tűnik elfogyptt az EA-tól a velvásárláskor bezsebelt pénz , és most újra sokat akarnak keresni. Ez asszem most végre tutira bejön nekik, bár ahogy elnézem több épületet még mindig nem csinálhatunk egyszerre . Egyébként mit tudtok róla: a kamerát kell majd forgatni (én pont ezt utálom a 3D startégiákban, hogy minek kell egy csata közepén a kamerabeállítással bajlódni)?
A War3-ról is sok képet láttam már, arról pl. tudom is, hogy a kamerát nem kell (lehet)majd forgatni. Sajnos a grafika egy kicsit kevés poligonosnak tűnik néhány helyen, de ezért cserébe egy ma már alsókategóriásnak számító gépen (P166) is elfut majd (úgy hallottam).
A War3-nak a trailere rajta van a D2 CD-n, az természetesen gyönyörű, mint minden Blizzardos anim 1995 óta. Reméljük a Westwood nem csak a játékmenetben és a grafikában újít, hanem végre normális animokat is csinál...
2339 levél
Válasz 00.12.07. 20:04 #3
Dexter
A RA2-ben láttam a videóját és amíg nem írták ki, hogy Dune 3 addig csak csodálkoztam, hogy mi a fasznak van ilyen kurva jó grafikája!
"Tried to save myself but myself keep slippin away" I\I I II/I megnézni: kender.freeweb.hu!
71 levél
Válasz 00.12.07. 19:45 #2
Probe
Mephisto már megint kitett magáért! Igaz most jöttem meg, de láttam néhány írását. De most igazán jó témáról ír.
Naszóval:
Dune 3: Ha jól tudom ebben nem lesz történet. Itt csak harcolni kell a területért! De igen jó játék lesz! A videóból jól láttam a 3D grafikát, és jól kitettek magukért a Westwoodos fiúk. Reméljük jó játék lesz!
Warcraft 3: Hát a történet csak annyi, hogy az emberek még mindig harcolnak az Orcok ellen, de aztán jönnek a Démonok, akik óriási hatalommal bírtak és mindenkit ki akartak nyírni! A grafika itt is gyönyörű, és a játémenet is jó lesz. Reméljük jó játék lesz!
Hát csak ennyi...
Probe
5959 levél
Válasz 00.12.07. 19:19 #1
Mephisto
Remélem ez nem vitatopic lesz, hanem mivel avval emelkedünk ki az állatok közül, hogy értelmesek vagyunk, ez a két játék tárgyalása is értelmesen fog lezajlani.

Tudjátok, 'hamarosan' megjelennek, és az biztos, hogy siker lesznek.
Sajnos itt a Fórumon olvastam, hogy már DunevsWarcraftot nyomtok, amikor még meg sem jelentek, de ez már csak így van. Amúgy a két játék hiába 3Ds, szinte csak ebben hasonlítanak egymásra.

De a Emperor: Batlle for Dune sikere is ugyan annyira garantált, mint a W3-é, elmondom miért:
Sokat szórakoztak vele eddig is és még nincs kész. Ezalatt jöttek ki a következő játékok: Ground Control, Earth2150, Warzone2100. És sokat játszottak velük, és tanultak azok hibáiból (elsősorban az enginere gondolok) és a következő megoldásra jutottak:
-2001 derekán nem csinálhatnak 2D-s játékokat, TS és RA2 sikere ellenére sem, ezért tudták, hogy nagyon felpumpált grafikát kell átadniuk. És az lesz is, de tanultak az amúgy kiváló, előbb említett játékok hibáiból, és egyszerűen nem csinálták meg az elforgatást és a zoomolást.
Éz ezért lesz sikeres. Megtartja az egyszerű kezelését, melyet már a Dune2000-ben is tapasztaltunk, és a gyönyörű 3D engine is jobb lesz, miven attól még hogy nem járhatjuk körbé, attól még szépek az épületek, és ahogy közeledsz hozzájuk bizonyítják a 3D-ségüket. Elvileg az épületek hátulját meg sem kell csinálni poligonból, mert amit nem látunk az nem is kell hogy meglegyen. Ez gyorsítja az fps-st vagy egyszerűen a látható oldal részletesebb lesz.

Újítások sok téren lesznek, minden téren korrigálnak az eddigi hibákon, és egy eddig használt sikeres alapból fog a Dune 3 is felépülni, aggodalomra semmi ok, aki szerette akármelyik Dune-t annak ez egészen biztosan tetszeni fog.
Ha új infókat megtudok, majd írok


A Warcraft 3 is ugyan olyan jó lesz siker tekintetében, mint az új Dune (külömben nelm lehet őket összehasonlítani, két homlokegyenest más játék)
Csodálatosan szép grafikája engem is megfogott, noha még nem játszottam Warcrafttal. A Blizzard most kitesz magáért, és remélem majd ha megjelenik nem lesz vita tárgya, hogy jó e, az lesz.
Az előzetes videóból tudjuk, hogy eddig egymáss ellen harcoló bolygólakóinkat egy külső, minden eddiginél hatalmasabb veszély fenyegeti: jönnek az acélerős idegenek.
Jó történet, kiváló, nagyon tetszik.
A grafikára panaszunk nem lehet, csak nézzetek meg egy új képet! Csodálatos, sikerült a színket mind felhasználni, de nem estek abba a hibába, amibe az ID esett és amiért olyar csiri-csáré rikító színes játék lett a Quake 3-ból.
Irányítása remélem jó lesz, mert noha vannak akik nem komálják a Blizzardot akkor is beismerik, hogy a pályaszerkesztőjük egy profi ember.

Úgy érzem, hogy mindkét játék sikeres lesz, minden mozzanatuk, kivéve az irányítás már most biztos, hogy tökéletes, de kicsit tartok, hogy mivel mindketten a 3D grafika útjára tévednek a kezelés kicsit estelen lesz.
Majd meglátjuk, sok sikert mindkét csapatnak, és béke a rajongókkal, nehogy már ezen is összevesszenek. Dune? Warcraft? MINDKETTŐ!!!

Mephisto, 2000. December 8, Budapest, PCDOME FÓRUM.

"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.