Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Egyéb számítástechnikai témák

»» GillGames - játékfejlesztés

619 levél
Válasz 02.02.21. 12:05 #11
Torda Duran
Mi tetszik egy játékban? Engem nem zavar a grafika.Akár 95-ös színvonalú, akár mai úgyanolyan szívesen játszok vele. Egy kicsit túloztam, mert amiko a Q1 engine-e szabad lett, készült egy játék, amin kipróbáltam a legalacsonyabb képminőséget(legalacsonyabb felbontás stb.)Háááát azóta nem tudok aludni
A nevetek nagyon king!!!
Látom mindenki RPG-t fejleszt Moondragontól Gillgamesig. Az a piac elég nehéz(szerintem) mert a nagyon sok king keleti manga RPG van (Final Fantasy stb.), és Amcsi (Forgotten Realms játékai stb.)
[torda.uw.hu]============[torda@uw.hu]
7037 levél
Válasz 01.12.11. 15:13 #10
Aruns
A nevetek egyébként tényleg király
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
7037 levél
Válasz 01.12.11. 15:13 #9
Aruns
Mikor indul be a honlapotok?
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
36 levél
Válasz 01.11.11. 00:02 #8
Malakai
Hmm.. Akkor már hároman RPG fejlesztés...
2580 levél
Válasz 01.10.29. 13:01 #7
AriAmi
Hehe, már mindenki játékot fejleszt, /me is Death Man-nel és pár itteni taggal karöltve, a vicc az, hogy mi is RPG-t.
Amúgy elolvasva a hozzászólásokat, sok eredetiséget fog tartalmazni a gém. Ja, és a Freeweb-nél szerintem megéri 6000-et fizetni egy domain-ért+egy végtelen tárhelyért.
11029 levél
Válasz 01.10.29. 12:54 #6
Lacko
Hát a név sajnos már volt... ZX Spectrumon az egyik legjobb turn-based, squad-level startégiai játék a LASER SQUAD volt. Ha olyan lesz, mint az, csak a modern követelményeknek megfelelő, akkor gyühet!

U.I.: Ja és a nevetek, az marha király!!!! Nagyon tetszik! (GillGames)
5 levél
Válasz 01.10.28. 20:43 #5
GillMan
Üdv!

Még a fejlesztés elején tartunk, tehát alapok kidolgozva, kezdődik a kódolás plusz a grafika.
A weblap hamarosan indul
2557 levél
Válasz 01.10.28. 20:18 #4
HoriG
Eyenlőre csak pár kérdés:
-Mikor lesz kész ez a játék?
-Hol lehet róla bővebb infót találni? (weblap, etc...)
Sir, you're a confirmed newt!
5 levél
Válasz 01.10.28. 20:09 #3
GillMan
Üdvözlet Mindenkinek!

Ez a fórum azért jött létre, mert szeretnénk felmérni, hogy kinek miért tetszik egy játék, mi az, ami miatt elő/megvesz valaki egy játékot. Továbbá a lentebb írt játékunkkal kapcsolatban várunk ötleteket, ki mit látna szívesen egy ilyen jellegű játékban.
Szóval lehet írni, minden észrevételt elolvasunk, megtárgyalunk, és ha arra érdemes, akkor beépítjük készülő játékunkba.
5 levél
Válasz 01.10.28. 20:08 #2
GillMan
Ebben az RPG-vonásokkal tarkított, taktikai elemekkel ötvözött fél valósidejű stratégiai játékban ennek az osztagnak az irányítása lesz a feladatunk.
A játék egymás után következő küldetések halmazából áll, melyek több helyen elágazásokat tartalmaznak a történet menetében. Minden küldetést többféleképpen lehet megoldani, vérmérsékletünktől függően, azonban a mértéktelen ölés nem biztos, hogy kifizetődő.
A csapattagok fejlődnek a bevetések során, ezáltal előrébb léphetnek a ranglétrán, valamint speciális jártasságokra és fegyverhasználati ismeretekre tehetnek szert. Ezenkívül minden csapattagnak egyéni jellemvonásai vannak, melyek kihatással vannak azok cselekedeteire.
A játékban szereplő közel negyven fegyvert különböző tipusú tárakkal, kiegészítőkkel tehetünk még hatékonyabbá. Katonáink számára széles skáláról választhatunk különböző felszerelési tárgyakat, robbanóanyagokat.


5 levél
Válasz 01.10.28. 20:08 #1
GillMan
A nem túl távoli jövőben bekövetkezik az emberiség nagy álma, megtörténik az első találkozás egy idegen civilizációval. a békés kapcsolatfelvétel után néhány évvel azonban háború robban ki köztük, melynek okát senki sem ismeri pontosan…
A háború hosszú ideig elhúzódik, és az emberek között egyre többen vannak azok, akik már szívesebben látnák a béketárgyalásokat…
Egy merényletet követő utódlási harc végén az egyik vezérkari tiszt kilép a hadseregből, és saját szervezetet alakít Lázadók Szervezete néven, mely szabotázsakciókkal és orvtámadásokkal próbálja békére kényszeríteni a harcoló feleket…
Egy John Gillman nevű szakaszvezető, akit igazságtalanul meghurcoltak, úgy dönt, hogy a Lázadókhoz áll. Itt a fővezértől azt a feladatot kapja, hogy szervezzen meg egy elit kommandós alakulatot…

…a LASER SQUADOT.


A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.