25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Severance: Blade of Darkness

4DR3N4L1N
#516 4DR3N4L1N [1]
Tudna segíteni nekem valaki? Imádom ezt a játékot ( Blade of Darkness ) de hamarosan ki pörgetem, viszont szeretnék még vele játszani.Ahoz hogy interneten játszhassak kell IP de nem tudom 1-et sem és azt se hol kereshetek/találhatok.Nem tudna valaki egy IP server-t vagy egy kis segítséget adni??? :S Előre is köszönettel 4DR3N4L1N

Erdei Márk

Válasz erre

III Rhobar
#515 III Rhobar [12]
Csal szólok új nevem van (Nordmard)

Válasz erre

SP Mantine
#514 SP Mantine [2]
Megtaláltam az összes rúnát a Blade of darknessben
Ianna Kardjának speciális csapásai komolyak

Válasz erre

Előzmény: SP Mantine 2010.03.28. 14:53
SP Mantine
#513 SP Mantine [2]
Szerbusz Nordmard!
Blade of Darknessel kapcsoltaban érdeklődnék két rúna hollétéről.
Megtaláltam 4 et eddig a köv pályákon:
Fortress of Tell Halaf
Mines of Kelbegen
Oasis of Nejeb
Temple of Al Farum

Ha tudnál segíteni, hogy mely pályákon és melyik részén maradék kettő, akkor cserébe kérdezhetsz bármit, én már nemkevesebb mint 4-5 ször végigvittem a játékot KARAKTERENKÉNT!!!, mindössze azt a 2 rúnát nem találom!

Bárkinek kérdése van segítek!

Válasz erre

Előzmény: Nordmard 2010.01.10. 01:59
Nordmard
#512 Nordmard [13]
Asharunak

Ha még érdekel az hogy hol a rúna. van egy folyosó amin van néhány dark fazon
Szóval nyírd ki őket menj a lépcsőhöz fordulj meg látni fogsz egy rúnakő izét lődd meg íjjal ki fog nyílni alatta egy ajtó a többit nem mondom el!ui.: Az utolsó szintre csak akkor mehetsz ha meg van a lanna ereje(a kard világít) és Dal-Guraknak (Sárga ruhás tag) van egy varázs pajzsa amit át kő ütni.

Válasz erre

Sutu
#511 Sutu [2]
Megtaláltam Tukaram Great Fire Swordját amugy készül a honlap screenshootokal meg minden szaral hogy hol van.

Akit érdekel annak itt leirom Forge Of Xshatra vagy vmi ilyesmi a map neve.
Meg kell hozá szerezni a sima kulcsot amit a death knightok adnak(Röhögö fekete ruhások mérgezö kardal)gyengébek kedvéért.

Aztán lemész a torony aljára kinyitod az ajtót lesz ott pár csonti öld meg öket a kapu föllöt van kocka szerüség löd be nyilal kinyilik az ajtó és ott hever ben a Great Fire Sword
Kombója Brutális csak lassu

Enszaf Számi

Válasz erre

Sutu
#510 Sutu [2]
megnyomod az esc-t majd ott save game és ott!!!

Enszaf Számi

Válasz erre

Előzmény: RyDeR92 2009.01.04. 12:05
convoj
#509 convoj [1]
Hali!
Tudnátok nekem segíteni?Légyszíves írjátok meg,hogy hol?melyik pályán?,találom az Amazon MEDIUM és Heavy Armorát,ha egyátalán van ilyen!
Előre is KÖSZI!

Válasz erre

RyDeR92
#508 RyDeR92 [1]
Csao.Naszoval,vegigolvastam az osszes oldalt ami a jatekrol szolt,de seholse talaltam meg a segitseget a jatekban a menteshez.Mar nagyon regota keresem a modjat hogyan tudnam elmenteni a jatekot ott ahol akarom,mert eleg idegesito mikor mar eljutok lvl5ig mentes nelkul,meghalok,es lehet elorol kezdeni az egeszet.Szoval nagyon megkoszonnem ha valaki tudna nekem ebben segiteni.

Válasz erre

Keither
#507 Keither [127]
Sziasztok!

Nekem lenne egy kis gond. Rengeteget játszottam már a játékkal és most felmrült egy kis gond ami eddig nem volt és nem is értem, de még a megoldásra se tudok gondolni. Amikor elindítom a játékot akkor felgyorsulva mozog az egész játék és kezelhetetlen! Tudtok segíteni mitől lehet?

Válasz erre

Ragnos
#506 Ragnos [5]
ugye ugye.nos nagy mázlim van mivel youube-n van egy videó amiben látom hogy hol a shark swod.nagy állat lessz.msot járok az xshatira alatti pályán aztán megyek az xshatira-ra.aztán meg a többirenagy jó lessz egyébkéntnem az a főellenség aminek 20000 élete van és pörgőbe dobálja a fegyverét hanem az akinek 80000 élete van és egy ember-t megeszik a videóban és tűzes sziklákat gördget,áramot lő és tűzgolyókat lő ki rád szal elég kemény

Válasz erre

somesz83
#505 somesz83 [3324]
Pajzsos Bug! Hát én ezt nem próbáltam ki, pedig háromszor végigvittem a törpével, lovaggal meg a barbárral is... az amazonnal félbehagytam. Szégyen, nem szégyen a uccsó főellenség ellen cheateltem. AZ egyik legnagyobb gamma, örülök, hogy még vannak akik tolják!

De srácok, az ujj kicsit bántotta a szemem... az ujj ami a kezeden van plz!

Válasz erre

Asharu
#504 Asharu [5]
A pajzsos bug télleg működik... METÁL ... már ha benne is hagyom a nyilakat.

Ámbátor a Hszedből az következik, hogy a rúnák nélkül is végig lehet tolni a gamét, akkor csak én nem voltam elég kitartó a barbár haverral. Közben hallomásból értesültem róla, hogy a végén az a bizonyos balck varázsló-lovag, nem is a főellenség, merthogy utánna még van valami arc... godlike . Dehát én még eme lovagot sem tudtam anno megbántani, a shark sword-om sem akarta áthúzni az erőterét. De ezekszerint csak van valami teknikája a dolognak...

Válasz erre

Előzmény: Ragnos 2008.07.29. 07:54
Ragnos
#503 Ragnos [5]
na hát örülök.nos, a rúnával kapcsolatban sajnos nagy segítséget nem naon tudok nyujtani mivel scak 1 szer vittem végig a játékot akkor is naglfarral és a könyveket nem szedtem össze.Szóval nekem is ujj lesz.DE ha én majd megtalálom hamarabb értesítelek.ÉS a fortress of nemrut-on ugy van a double sword hoghy amikor egy kinti folyosóról bemész és leesel mert le lehet akkor ott lessz a dobozok mögött egy nagy bikafejű sok életes ien hentes bárdal azt öld meg és ott lessz melette a double sword.Remélem megtalálod

Válasz erre

Asharu
#502 Asharu [5]
Tényleg van light armor az első pályán... lovagot kezdtem . A pajzsos móka jólhangzik, amint lészen íjam kipróbálom. Ámbátor azt az infót amit hamarabb tudol, és faxás, azt szíves örömest hallgatom.

Tower Of Dal Gurak , egyébiránt az uccsó pálya becses neve.

Hamár Fortress of Nemrut, akkor nemtudod esetlegesen te, hogy hol van eme csodás pályán ( ) a rúna?? Merthát van, az biztos. És ez az egyik a kettőből, amit anno barbárral nem vettem fel. A másik az Oasis of Nejeb, de azon tudom hol a titkos lejáró a rúna jelével, csak anno valahogy elsétáltam melette, a rúna maga pedig ott maradt...szomorú .

Válasz erre

Ragnos
#501 Ragnos [5]
jjaaa igen a fortress of nemrut pályán van a lovagnak egy picit titkos helyen egy 13000-et ien bárdos nagy bika szar,na mind1 ha azt megölöd ott van a knihgt-al a double sword,ami +460 pow ami elég jó azon a pályán,a törpének pedig egy lépcsőn lefelé van egy killer axe ami szintén valami 380-480 közti pow-ot ad szal eléggé megéri,ja és a knight al a legelső pályán van már light armos, és tudok egy nagyon nagyon hasznos bugot, ezt probálja ki midennki bevállik 1000 % na szal dobjátok el a pajzsotokat és lőjetek bele 1-2 nyilat és soha nem fog szétesni.lemegy 0.0-ra de nem esik szét.Akármiennagy kemény boss-ot kivéd nem esik szét egy szar comet shieldel végig viszed az egész játékotxdxdxd pls probáljátok ki

Válasz erre

Ragnos
#500 Ragnos [5]
tényleg??? na hát akkor igazán köszönöm majd arra figyelek az uccsó pályán szétnézek vagyis az utolsókonja és ha esetleg naglfar-al mennél vagy a knihgt-al)nem jutott eszembe msot a neve) akkor szolj mert egy elég nagy jó kis cuccot tudok nekik sokkal hamarabb mint ahogy simán felvennéd azthiszem a gorge of orlok alatti havas pályán van.. na ha azokkal kezdestz ujjat pls szolj és segítek ha tudok

Válasz erre

Asharu
#499 Asharu [5]
Shark Swordot én Tukaram haverral az utolsó pályán találtam meg. Ha előbb is meglehet akkor én sem vettem észre. Bár gyanítom hogy nem, mivel ugye lvl 20 kell a cucc kombójához is. Az uccsó pálya a tower of ... nemtom de nem lehet eltéveszteni . Ottan van egy armoryban, ahol mind a 4 karinak vannak a tápjai szétdobálva. Addigra már bőven lvl 20 - on lesz a Bölcsészed .


Cserében lehet én is elkezdem újra. Most másik arccal... bár még mindig nem tom mi a szitu a főarccal (lásd: előző hsz-em), de most mindenképpen rágyúrok hogy meglegyen az all rúna.

Válasz erre

Előzmény: Ragnos 2008.07.28. 18:47
Ragnos
#498 Ragnos [5]
na heló emberek szeretném ha valkai segítene,a barbárral megyek és valahogy sosem sikerült még metalállni a shark sword-ot.MOst ujjat keztdem mertszar volt a gépem és ujjat kezdtem mind1, a a lényeg most járok az island of karum pályán és 12 lvl vok,ha odaérek szeretném felvenni szal pls segítsetek plsplspls

Válasz erre

Asharu
#497 Asharu [5]
Üdv-Üdv.

Noh én pedig A Fortress of Nemrut-ra kérdeznék rá, az a havas lovagos vár . Szal hogy ott hola viharban van a Rúna elrejte, sokadjára sem találtam meg... szomorú .
Und.
A főmuftit a tower of akárhol (szal a legvégén), csak az Ijana(vagy valami ilyesmi) sword kombójával lehet meggyakni? Merthát ugyé elnyomultam hozzá a Bölcs Öreg Tukarammal (babááár ), és nem tudom megsebezni. Ugyebár a rúnákat pedig nem szedtem össze, tehát nem tom használni a spéci komóit a swordnek :S... nem örülünk! Tehát a kérdés maga:
Anélkül hogy összeszedném az összes rúnát végiglehet tolni a gamét egyáltalán??

Válasz erre

twe
#496 twe [2]
Hmm lehet nem legfelül, de abban az épületben, s a bejárattal szembeni oldalon

Válasz erre

Előzmény: twe 2008.06.05. 10:59
twe
#495 twe [2]
Ha még aktuális. A rúna a "templom" épület legfelső szintjén van. Szemben a bejárattal van a falon egy kapcsoló, azt kell íjjal meglőni.

Válasz erre

Előzmény: zobifik 2008.04.27. 18:04
zobifik
#494 zobifik [3]
Sziasztok az oasis nejeb pályán elakadtam nem tom hol van a runa és ott tartok bementem a templomba mindenkit kinyirtam és nem tom hogy mit csináljak plz help

Válasz erre

zobifik
#493 zobifik [3]
Szia!A piros drágakö az utolso hídnál van ahhol ál egy kis szörnyike a hídon ijjal meg egy mace val menj le a liftel és ugorj le ott a bejárat a piros krístályhoz

Válasz erre

Előzmény: Popper17 2008.03.14. 19:18
zobifik
#492 zobifik [3]
SZia!Ott bent csak egy round shield meg poti van. megnéztem

Válasz erre

Előzmény: Assassin88HuN 2008.02.01. 18:48
Popper17
#491 Popper17 [1]
Hali!
Olyan gondom van h nem találom a piros drágakövet és ez már megörjít tudom h ez az eleje de egy kis segítség jó lenne.Előre is köszönöm.

Válasz erre

Assassin88HuN
#490 Assassin88HuN [3]
Most én kérnék valamit.
A törp első pályán van egy rész, ahol a falon, 3 benyomható kő van, mind más-más motívummal. nyit valami titkos részt, vagy értelmetlen?
csak azért, mert a lovag első páyán találtam light armort, szóval a törpének is jól jönne!

törpe mérgező kalapácsa: az alappáya után a 3. pályán (ahol először a zombik jöttek) Kinyitod az első kulcsos nagykaput, bemész a kriptába. levered a csontikat, aztán ahol a csontvázak kijöttek, ott bevered az összes hátsó falat.

Figyelem!!!! a kalapács kombója csak 21 es szinten használható. ezért addig kell magaddal cipelni a hammert, ameddig el nem éred, de megéri, mert a kombó gyors, és könyörtelen. Fa**a!!!!!

Válasz erre

Assassin88HuN
#489 Assassin88HuN [3]
Atti 10 nek!!!!

A lovag Dagesse kardja az oasis of ... pályán találos meg.

Válasz erre

Előzmény: Atti10 2007.10.28. 10:38
Assassin88HuN
#488 Assassin88HuN [3]
Szeva mindenkinek.

Újra elővettem ezt a játékot.

Amazon Mérgező spear

Skubizzatok!!!!!!

A pálya neve, valami oasis of....
A pálya végén kell kinyírni, a vérlopós baltás ocsmány ürgét.
Szóval. ahogy a templomba mész, rádmegy pár csontváz, meg egy golem.
ha belépsz a templomba, ott is nekedesik vagy 8 csonti.
1. ne menj be a templomba. nyírd ki a golemet, aztén a templom bejárata előtt menj balra a kis ösvényen. lessz pár csontváz,
az amazon mérges botja a földön lesz, mellette meg egy full életes lötyi.
Bármi kérdésetek van, írjatok emailt.

Válasz erre

Előzmény: Bengal 2005.11.01. 03:13
somesz83
#487 somesz83 [3324]
asszem igen.

Válasz erre

Előzmény: escclan 2007.11.05. 15:31
escclan
#486 escclan [1]
hali én is elakadtam a temple of al farum pályán de nem vágom hogy hogy kéne a tüzet el vinni mer a hizet azt bele tettem abba a kis kulacsba vgy mibe de a tüzet hova vigyem már mint a fáklyát mer amikor oda vittem abba a víztározóba amibe semmi nincs akkor se csinált semmit és a másiknál se mit kéne??? meg gyújtani a vizet vagy mi? pls pls pls segítsetek thx előre is!!!

Válasz erre

somesz83
#485 somesz83 [3324]
Én is örültem, látva a topic - ot aktívnak!! Nagyon jó game volt a Severance!

Válasz erre

Előzmény: Aruns 2007.10.28. 10:42
Aruns
#484 Aruns [7071]
Nah, jó látni, hogy ezzel is játszogatnak még. Amúgy szvsz az Arx Fatalis egy nagyon nagy játék (bár én sem toltam még végig, de nyugdíjas éveimben feltétlenül megteszem)

Válasz erre

Atti10
#483 Atti10 [1]
Hello!

Nem tudja valaki hol van a lovagnak a Dagesse nevű kardja, mert sehol nem találom

Válasz erre

somesz83
#482 somesz83 [3324]
Ott van még az Arx Fatalis, ami belsőnézetes RPG, tehát nem sima hack & slash, viszont baromi nyomasztó a légköre! Sosem bírtam végigjátszani, de még most sem tettem le róla, pedig már vagy három éve megvan.

Válasz erre

Előzmény: perdix 2007.10.22. 13:26
somesz83
#481 somesz83 [3324]
Nagyon rég játszottam vele, nem tudok segíteni! Hasonló játék talán a Shade, az ijesztőbb meg elvontabb. Bengal pedig kb egy éve nem járt a fórumon, úgyhogy asszem nem fog hipp - hopp válaszolni!!

Válasz erre

perdix
#480 perdix [2]
Valóban a legjobb 18 év feletti fantasy játék, kár hogy nincs belőle 2 rész!!!! Nagy kár!!!
Aki esetleg tud hasonló vagy még ijesztőbb játékot, az jelezzen!

Válasz erre

perdix
#479 perdix [2]
Szia! vízhez a edényt a gorillás házban találod, a tűzhez a fáklyát pedig: át kell ugrni a másik oldalra és a legvégén lesznek a fáklyák.

Válasz erre

Előzmény: karum 2007.06.08. 08:13
Necroka94
#478 Necroka94 [7]
Én szeretném tudni hogy hol van a shark sword és a többi fegyver.(van törpöm,lovagom,barbárom)Elárulnád nekem?Elküldöd e-mailben vagy itt írod le?Előre is kösz.

Válasz erre

Előzmény: Bengal 2005.11.01. 03:13
karum
#477 karum [1]
Segitsetek!Elakadtam a TEMPLE OF AL FARUM pályán amikor a vizet meg a tüzet kell elvinni meg kell találni egy edényt amibe a tüzet és vizet kell
tenni de ezt nem találom hol találnám meg? Előre is köszi!

Válasz erre

somesz83
#476 somesz83 [3324]
Shade: Wrath of Angels

Válasz erre

[ToMz]
#475 [ToMz] [622]
srácok mondjatok már nekem lécci ehez hasonló gamekat plz

Válasz erre

A Fehér Mágus
#474 A Fehér Mágus [4]
Huh, remélem nekem is menni fog beállítani, de a mágusok már nem értenek az ilyen modern dolgokhoz

Válasz erre

rage
#473 rage [5113]
Talán túl újak neki a mai driverek
De pl nekem anno szintén kilépett, amig nem vettem vissza a hang hardware-es gyorsítását, illetve a videokártyám T&L támogatását nem kapcsoltam ki

Válasz erre

Előzmény: A Fehér Mágus 2006.06.18. 19:12
A Fehér Mágus
#472 A Fehér Mágus [4]
Sziasztok! Megvan itt valakinek a Blade of Darkness (még)? Nekem sajnso a Cd-m már olvashatatlanná vált.. Most töltöttem le, régebben faszán működött, most meg egyszerűen ferde benne minden karakter, és kilép, mihelyst megmozdulok velük.. Nem tudjátok mi lehet a probléma?

Válasz erre

Bengal
#471 Bengal [192]
Bocsesz, ketszer ment el. Kaptam egy page error-t es azt hittem nem ment el ezert elkuldtem meg egyszer. Sorry.

Válasz erre

Bengal
#470 Bengal [192]
Eloszor is, egyet ertek az elottem szoloval, kiveve egy dolgot: Hajra barbar!!
Aztan, kis kesessel ugyan, de en tudom hol van a Shark Sword. Bocs, de csak most regisztraltam. Meg ugy altalaban nagyjabol mindent fegyvert tudom, hogy hol van Kiveve az amazon mergezos spear-jet nem tudom hogy hol lehet. Vegigvittem parszor, minden karakterrel. Kedvenc a barbar es az amazon, ebben a sorrendben. Szal, he erdekel meg valakit merre vannak a karakterek legdurvabb fegyverei az szoljon. (hozzateszem a torpe legdurvabb fegyvere nem valami nagy szam, ha azt vesszuk hogy a foellenseget alig sebeztem vele)

Ja, meg azert el lehet bohockodni az arenaval, nyaron kiborbaltuk az ocsemmel. A lavas palya kiraly volt, azokat a futasokat amiket mi levagtunk mikor elkezdett emelkedni a lava

Válasz erre

Bengal
#469 Bengal [192]
Eloszor is, egyet ertek az elottem szoloval, kiveve egy dolgot: Hajra barbar!!
Aztan, kis kesessel ugyan, de en tudom hol van a Shark Sword. Bocs, de csak most regisztraltam. Meg ugy altalaban nagyjabol mindent fegyvert tudom, hogy hol van Kiveve az amazon mergezos spear-jet nem tudom hogy hol lehet. Vegigvittem parszor, minden karakterrel. Kedvenc a barbar es az amazon, ebben a sorrendben. Szal, he erdekel meg valakit merre vannak a karakterek legdurvabb fegyverei az szoljon. (hozzateszem a torpe legdurvabb fegyvere nem valami nagy szam, ha azt vesszuk hogy a foellenseget alig sebeztem vele)

Ja, meg azert el lehet bohockodni az arenaval, nyaron kiborbaltuk az ocsemmel. A lavas palya kiraly volt, azokat a futasokat amiket mi levagtunk mikor elkezdett emelkedni a lava

Válasz erre

somesz
#468 somesz [29]
A Legzsírabb Fantasy !!!!!!!

Hajrá lovag!!

Submit to the Three, the Spirits and Thy Lords!

Válasz erre

UÁdám
#467 UÁdám [13]
Hi!
Megtalálta valaki közületek a Shark swordot? A barbár legerősebb fegyverét. Aki igen, vagy tud olyat aki igen, az szóljon legyen szíves!!! Köszi!

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.