Assassin's Creed Origins
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Fóbiák, iszonyok

622 levél
Válasz 01.12.09. 19:37 #39
Doom
Az igaz, hogy kevés lénynek van köcsögebb feje mint egy halnak. Fapofa. Üveges szem, nyálkás bőr. A pofája az értelmetlenség megtestesítője. 1x halászlevet ettem, de oat, hogy 1 hal teljes egészében ott volt, még csak 2 részre se vágták, megvolt a feje is. Meg nem mertem enni. Brrrr. A legrégebbi gerinces példány, vagyis a mi csapatunk őse. Kellemetlen dolog, hogy tőlük származol.
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
3488 levél
Válasz 01.12.08. 23:42 #38
jatfield
Szegény pókok, mennyien utálják őket! Pedig mint szomorú sorsú topikunkban is írtam baró csákók. Amitől én félek, az a HAL! Egyszer egy tóban ráléptem egy halra és azóta azon parázok állandóan, hogy milyen szar lenne, ha egy méretes példány végigsímítaná a testem a víz alatt (mondanom se kell egy csepp erotika sincs benne ). És akkor még ott vannak a Tisza-menti Jónás sztorik! Brrr!
952 levél
Válasz 01.12.08. 23:16 #37
Gebasz
Az én pókos sztoriajim kábé erre épülnek és ezért utálom őket: Multok haveroméknál voltam (elég falu) ott is aludtam. Még lefekvés elött néztük a TV-t, közben észrevettem fél méterre egy kb.5cm es pókot, (azt a jó vastag, fekete fajtát) és figyelmemet megosztottam a TV és a pók között. Igenám, de egyszercsak a pók eltünt, fogalmam se volt hova lehetet, kerestem pedig. 1 perc nyugtom nem volt azután...
622 levél
Válasz 01.12.08. 22:51 #36
Doom
Nyaraló fürdőszobájában volt menyezeten egy nagy pók (vagyis magyar viszonylatokban nem kicsi. Fürdés közben néztem föl, és a pofájába bámultam. Közbe meg oan baromságokon gondolkoztam, hogy na, mi 2en, a szoba 2 legveszélyesebb és leghatalmasabb lénye hogy elosztottuk a birodalmat, enyém az alsó övé a felső rész. Meg azon is elgondolkodtam, hogy mi lenne ha én lennék valami barlangnak egy magas odvában, és lenne alattam valami óriás(pók). És akkor mennyire félnék. Meg hogy ő lenne oan rendes, mint én most (akkor) a pókkal, hogy nem ölne meg? Szal elég hülye dolgok jutottak róla eszembe.
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
20676 levél
Válasz 01.12.08. 16:53 #35
Pyrogate
Volt egy olyan tábor, ahol az ágyam felett 1.5 méterrel volt egy pók, és én minden este azt néztem, hogy mikor esik le, teljesen beszartam, amikor már nem volt ott a 3. este!!!!! És hol volt?????? Az ágyam alól mászott elő este!!!! Ráadásul 4 cm átmérőjű volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szenvedély nélkül a foci halott.
6295 levél
Válasz 01.12.08. 06:20 #34
J. Dávid
Én is az ilyen kis szaros pókokat utálom de nagyon...Mást nem nagyon..De a bogarakat se kamázom túlságosan....
683 levél
Válasz 01.12.07. 02:30 #33
faba3
Pyrogate nem mondasz hülyeséget nekem is volt ilyen problémám ugyan ez de én uj voltam a suliban és nagyon szarul éreztem magam minden reggel evésről szó sem lehetett.Nem kívánom senkinek.
Óvakodj a türelmes ember haragjától. (John Dryden)
683 levél
Válasz 01.12.07. 02:29 #32
faba3
na én a pókoktól "iszonyodom" egy picit de csak az ilyen kis gyorslábú piszkoktól.Volt egy madárpókom őt szerettem teljesen más mint egy ilyen "házipók" aki szaladgál a falon össze vissza közbe kiráz a hideg.
Óvakodj a türelmes ember haragjától. (John Dryden)
622 levél
Válasz 01.12.06. 21:41 #31
Doom
Ez még nem feltétlenül fóbia, csak természetes undor. Egy egészséges fiatalt naponta 2-3 alkalommal fog el a hányinger, amikor a suliban van
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
20676 levél
Válasz 01.12.06. 19:16 #30
Pyrogate
Az egyik gyereknek a suliban sulifóbiája van!:ĐĐĐd
De ez most komoly!!! Azt mondja a testvére, hogy ha este mondták neki, hogy holnap suli, és erre egész este hányt:ĐĐĐĐ
Szenvedély nélkül a foci halott.
294 levél
Válasz 01.12.05. 19:21 #29
BGabi
Engem a troliajtó nagy rendszerességgel csuk be .Mutkó rohatt nagy tömeg volt, az ajtónál áltam, épp le akartam szállni, és becsukta a táskámat az ajtó.Én meg rángattam ki, a hülye nyanya meg szól, hogy szálljak már le!Mondom neki:anyád, nem látod, hogy beragadt a táskám?!Azt meg nem érdekelte, majd lelökött a trolin, én meg aztán belerúgtam egy szépet, és eggyel arébb leszálltam, majd rohantam vissza.
Úgy élj, hogy amikor életed filmjét nézed, ne tudd, hogy akció- vagy pornófilmet láttál-e.
622 levél
Válasz 01.12.04. 17:25 #28
Doom
Ez a busz egy érdekes dolog. Fóbiám nincs tőle, de az odacsukás megvolt. Áltsuliban mentünk valahova, és akkor bekapta a kezem. Én meg csak szenvedtem, és a körülöttem levők azér nem erőltették túl magukat hogy segíteni próbáljanak Csak mondták hogy majd ha megáll a busz, és hogy hagyjam abba az üvöltözést

Anyám mesélte, hogy 1x elkapta a villamos a kezét, csakhogy kívülről!!!!! És akkor vitte, ő meg futott utána! Amikor a villamos megállt, anyán pár centire volt egy oszloptól, aminek amúgy nekivitte volna a villamos!

Ezt meg apám mesélte. Ismerősével, vagy annak az ismerősével történt, mindenesetre személyhez kötött a dolog, tehát valódi. Volt egy villamos-fóbiás csávó (nem az volt hogy nem mer vele utazni, akkor talán megúszta volna ami történt -ez a belső izgalomfokozása a történetnek. Attól félt, hogy ha nem az utolsó ajtón száll be, akkor beesik a villamos alá, és az induláskor levágja a lábát. Ígyhát mindig a hátsó ajtónál szállt be. Egyszer azonban sietett valahova, és akkor az egyszer nem hátul szált be... Annyi is lett a lábának!
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
7037 levél
Válasz 01.12.04. 17:19 #27
Aruns
Nem lehet, hogy azért, mert hasonlít a plasztikbombára és sok ilyen filmet néztél kiskorodban? Vagy esetleg megkóstoltad? Tökmag koromban és is elég sok mindent megpróbáltam megenni...
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
2580 levél
Válasz 01.12.04. 17:14 #26
AriAmi
Mondom, hogy nem tudom! Nem emléxem, kész.
2328 levél
Válasz 01.12.04. 17:07 #25
PoCoK
Hmm elég érdekes félelmeid vannak AriAmi.. Ilyenről sem hallottam még, hogy valaki a függyönytől félne.. Ja visszatérve a gyurmára, mitől lett ilyen a "kapcsolatotok"?
Gondolom ezzel is volt valami, mint a függönnyel, kiváncsi lennék mi volt az.
stufumofo™
2580 levél
Válasz 01.12.04. 17:00 #24
AriAmi
Ha már a gyerekkori fóbiáknál tartunk, ovis koromban írtóztam a függönytől és a busztól. Egyszer azt álmodtam, hogy életre kel a függöny, és megfojt. Annyira megijedtem anno az álmomtól, hogy félni kezdtem tőle, és onnantól már mindennap ezt álmodtam. De aztán valamitől kigyógyultam belőle. Csak úgy, mint a buszoktól való félelmemből. Ha felszálltam, mindig bexartam, hogy odacsuk az ajtó vagy ilyesmi.

Amúgy én sem tok úszni. Mint Gebasz, én is pánikba esek, ha nem ér le a lábam. Voltam már tavon, folyón, tengeren(utóbbinál akkor, amikor még gazdagabbak voltunk, szal nagyon régen), de sehol nem mertem beljebb menni. A legutóbbi orvosi kivizsgálásomkor a doki az úszást javasolta, mee az jót tesz a tüdőmnek. De a víziszonyomnak hála, talán sosem fogok megtanulni úszni.

A gyurmától meg azért félek, mert, csak. Magam sem tudom.
622 levél
Válasz 01.12.04. 16:45 #23
Doom
Hát nekem van egy alacsony szintű bogárfóbiám. Nem zavar a hangya (lásd később, a légy, a szúnyog. Volt nagy darázsfélelmem, de mostanra alább hagyott. A méheket nem szeretjük. Azokat a repülő nagyobb fajta barmokat utálom nagyon. Nem is félek tőlük annyira, inkább zavarnak (mondjuk félek is kicsit). 1x bejött házba 1 jó nagy, azt 1 könyvvel kicsináltam. Aztán később jött haverja, azt is lekönyveltem. (hú, cérnaszál megcsiklandozta a kezem írás közbe, brrrr bazz megin) Haláluk után földre löktem őket, rá a könyvet, és győzelmi tánc a könyvön A repülők a csúnyák, főleg ha sok van.

A hangyáktól szerencsére nem félek. Ha félnék, 1 alkalommal biztos szívrohamot kapok Nyaralóban vagyok, akkor speciel rajtam kívül csak nagymamám. 1x látom, hogy csomó hangya nyomul ház körül. De nem olyan kis csomó, hanem annál nagyobb. Szólok nagymamámnak is. Na, elkezdtük írtani a dögöket. De kúrva sokan lettek! Nyomultak ház falán is (kívülről hálisten), meg mindenhol. Hű de irtottam! Szerintem biztos volt több 1000, de 10ezer+ se kizárt! Tapostam rajtuk, és élveztem hogy ölöm az 'ellent' A vége fele már egyszerűen csak dühös voltam hogy mit jönnek ezek ide!! Na végül kinyírtuk mindet, jött a slag. De ha hangyafóbiával valaki iet lát, hát az kegyetlen lehet...

Másik fóbiám (?) az, hogy ha 1 autó elmegy mögöttem (akár járdán is lehetek, nem baj), akkor önkénytelenül megremegek! Isten tudja mér, talán régi kellemetlen élmény utóhatása. Brr de utálom. De a legalább nem félek tőlük máskor. A cserebogarasat enm élném túl!

A télapó iszonyról nekem az anno látott Johnny Bravo-s bohócfóbia jutott eszembe. Azoktól azér lehetne félni. Meg eszembe jutott, láttam valakinek a családi videoját, papa beöltözött mikulásnak, a kisgyerek meg sírt amikor meglátta, és végig félt tőle!
*It's good that no hell-spawn could have come through that door with you...*
6295 levél
Válasz 01.12.04. 01:11 #22
J. Dávid
Én is csak kicsitt tudok úszni. És nem voltam még tengernél . De a lottót megnyerném akkor biztos megtanulnék úszni, mert megfulladnék a sok pénzbe...meg a medencébe(by Kolin Mekré)
3488 levél
Válasz 01.12.03. 21:26 #21
jatfield
Hohó! Én nem sajnálom, csak együttérzek, ez nem mindegy!
6609 levél
Válasz 01.12.03. 21:20 #20
Kolin Mekré
Üdv!

Jaja én is csak sajnálni tudom hogy ilyen iszonyaid vannak...

ui.:
Tanulj meg úszni!! Nem tudod mit hagysz ki! Sőt! Szerintem előbb vagy utóbb szükséged lesz erre a tudásra...pld: ha nyersz a Lottón ki fog úszni a 200 négyzetméteres medencében a csajok közt? hm?
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
294 levél
Válasz 01.12.03. 21:16 #19
BGabi
Ne röhögjetek, ez most nagyon komoly:

Nekem Télapó-Rabló fóbiám volt!!!

Amikor még kicsi voltam, és hittem a Télapóban(ejjh, de rég is volt), mindig attól rettegtem, hogy dec.6.-án bejön a lakásba egy télapónak öltözött rabló, és kifosztja a lakást!És ettől komolyan rettegtem!
Úgy élj, hogy amikor életed filmjét nézed, ne tudd, hogy akció- vagy pornófilmet láttál-e.
3488 levél
Válasz 01.12.03. 21:12 #18
jatfield
Én minden ismétlődő és egyenletes zajjal így vagyok, teljesen felhúz, és csak nehezen tudom megállni, hogy ne ordibáljak rá arra, aki csinálja, hogy HAGYJA MÁR ABBA!!! A csámcsogás is ezek közé tartzozik, de amit a legjobban utálok, az a ROPOGTATÁS! Nem ujjtördelés, hanem mondjuk a mogyorózabálás, falra tudok mászni tőle (bár akkor nem, ha én csinálom .
Részvét a fóbiáidért, és asszem LY.
20676 levél
Válasz 01.12.03. 21:00 #17
Pyrogate
Hú nekem olyan álmom volt egyszer, hogy fel kellett mennem egy magas tévétoronyantennába, és ott megrázott az áram, ezért leestem. Illetve a földet nem értem el, mert vízbe estem.
Én víziszonyt úgy gondolom el, hogy attól félek, hogy megesznek a cápák :ĐĐ -de tavakban nem félek
Szenvedély nélkül a foci halott.
5959 levél
Válasz 01.12.03. 20:01 #16
Mephisto
Gebasz: nem tudod mit hagysz ki. Sosem úsztál még tengerben? Nem lovagoltál hullámot? Nem hajóztál/eveztél/Balatonátúsztál?

Amúgy a rohadt nagy tér engem ikább megnyugtat. Nincs kistér (klausztro) fóbiáb, de a nagy terek, a hegyek, a havasok, a kopár oriás sziklák és csúcsok, a vadvizek és a levegő (ernyőzés) megnyugtatnak, mint állat.
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
6295 levél
Válasz 01.12.03. 00:38 #15
J. Dávid
De miért félsz a gyurmától????
2580 levél
Válasz 01.12.02. 22:55 #14
AriAmi
Ha gyurmát látok a közelben, elönt a félelem, és inkább odébbállok. Ez kb. 11 éves korom óta van. Mellesleg már hozzászoktam.
2328 levél
Válasz 01.12.02. 22:42 #13
PoCoK
A gyurmától miért írtózol?
Egyébként nekem is van tériszonyom. :// Olyanokat álmodok, hogy háztetőn, vagy toronyba vagyok és az elkezd dőlni, én meg kapaszkodok a szélébe. Brrrr...
És már fuldokolni is fuldokoltam, de azért víziszonyom még mindig nincs.. Azért elég xar érzés volt. :///
stufumofo™
6609 levél
Válasz 01.12.02. 22:26 #12
Kolin Mekré
Üdv!

Röhögni fogtok de nekem régen egy NAGY problémám volt:
Alvajárás!

No nem is tünt volna fel hanem szólnak!
Kiskoromban kezdődött:
Elaludtam a TV előtt Vater felvitt, kikapcsolat TV-t, na én (már álmomban) lejöttem bekapcsoltam a TV-t majd a földön keltem fel ...
A nagymamámnál álmomban nem találtam a retyit, és a fürdőkába csorgattam
Ezek rengetegszer előjöttek!
Pár évig így ment amíg éjjelre rám nem zárták a szobát hogy leszokjak rólla...sikerrel

A tériszonyról:
Akkor nem akartok Bangee jumpingolni?
A legjobb dolog amikor állsz egy tó felett olyan 10m magasan és leugrasz egyenesen a tóba
Minden ellenállás hasztalan! 8-)
952 levél
Válasz 01.12.02. 20:58 #11
Gebasz
Én ezekkel büszkélkedhetek:

Tériszony

De nekem a tér iszony inkább a szó szoros értelmében és nem csak a magasságtól félek (attól is rendesen), hanem a nagy terektől. Abszolút nekem akkor volt mikor egyszer Csopakon este a kilátóban hanyatfekve néztem a csillagos eget. A szél meg picit hintáztatta a kilátót.

Éreztétek már, mintha elkezdene lejteni az erkély és szinte vonz a mélység? Én igen. Yikes!


Bogáriszony

Utálom őket. Főleg a pókokat és a lepkéket. Néha álmodok pókokkal és akkor ott egyszerűen megbénulok tőlük. Egy ronda molylepke ("ly" vagy "j"?) pedig ha rámszáll meghalok.

Körül vett titeket már annyi cserebogár, hogy akárhova léptetek csak recseget a cipőtök alatt. Engem igen. Yikes!

Víziszony.

Nem tudok úszni, de nem is fogok odáig eljutni, hogy megtanuljak. Egyszerűen, ha nem ér le a lábam bepánikolok.

Fuldokoltatok már tehetetlenül? Én igen. Yikes!

És még a bizonytalanságtól is félek

Plusz ez nem teljesen fóbia, de ha valaki a közelemben csámcsog én egyszerűen megőrülök, és most a szó legszorosabb értelmében mondom.
11787 levél
Válasz 01.12.02. 19:40 #10
Ghoost
hi
ténylreg viziszonyom nekem is van!
én meg nem tudom miért de attol félek hogyha vizbe fmegyeka a hinárok megfogják a lábamat és lehuznaka viz alá és megfojtanak...
20676 levél
Válasz 01.12.02. 19:24 #9
Pyrogate
Nekem is van víziszonyom, de nem a vítől félek, hanem amikor hajóval megyünk a tengeren, attól félek, hogy zátonyra futunk és elsüllyedünk, és akkor hiába úszok, megesznek a cápák...ehh:ĐĐĐd
De már kezdek kilábalni belőle
Szenvedély nélkül a foci halott.
5959 levél
Válasz 01.12.02. 18:21 #8
Mephisto


Ja! Jézus

Ma asszem megint megnézem...

Nekem olyan fóbiáb van, hogyha pár naoig nem csinálok valami életveszélyeset, meghalok... Sajna, rászoktam az extrém dolgokra... Meg a nőkre. Az extrém nők a kedvenceim
"A bölcselet csupán költészete azoknak, mikről még nincsen fogalmunk" M.I.
2580 levél
Válasz 01.12.02. 18:00 #7
AriAmi
Nekem is van tériszonyom, elég, ha csak kinézek az ablakon, már szédelegni kezdek. Ezen kívűl még írtózok a gyurmától és a víztől(utóbbitól valójában nem, de hivatalosan igen .
3313 levél
Válasz 01.12.02. 17:50 #6
Reapest
"- Egy nő Skóciában leugrott egy szikláról, de visszafújta a szél.
- Seggem lika a szél! Jézus volt az!"
9 levél
Válasz 01.12.02. 17:47 #5
Valor
azt hittem én vagyok az egyetlen aki akkor szédül el amikor felnéz!
11787 levél
Válasz 01.12.02. 17:45 #4
Ghoost
hi
hát nekem ha magas helyen avygok akkor ncis tériszonyom.de könnyne elszédülök
okoktolse félek olyan angyon de ha látoim egyet valahol inkább elkerülöm
6295 levél
Válasz 01.12.02. 17:41 #3
J. Dávid
Emlékszek. 5éves lettem max. És a 13. emeleten az erkéjen felnéztem feküdve az égre, hogy annyira elszédültem hogy majdnem elsírtam magam Ez komoly! De már nincsen tériszonyom. De a pókoktól még mindig szarok. Mind1iket eltaposom odébrúgom stb...
184 levél
Válasz 01.12.02. 17:34 #2
Dzsoni
Nekem régebben volt tériszonyom, de most már... még mindig van.
"Mert köztudott, hogy rákhalászni nagyon nehéz..."
20676 levél
Válasz 01.12.02. 17:27 #1
Pyrogate
Nekem tériszonyom van, de nem tudom miért nem tudom leküzdeni. Felmegyek egy magas helyre, és attól félek, hogy összedől, és ha ilyen magasról leesek, akkor szívás. Na meg ilyenek, hogy lefúj a szél :ĐĐĐĐ
Ja és többször volt olyan, hogy most mit félek ilyentől, nem is gáz, erre magas helyen felfelé (!) nézek akkor szédülök, de ha lefelé, akkor meg szarok.........
Szenvedély nélkül a foci halott.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.