25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Dracula (feltámadás) (Ismertető)

MirkoBlade
#10 MirkoBlade [311]
Nekem a 2. része kéne.

Ez a 7 pont nagyon karcsú amúgy, a videók gyönyörűnek számítottak anno, a hangulat, sztori, feladványok remekek voltak, ez volt az egyik első pc játékom és azóta függő vagyok. Egyetlen gyengéje, Hogy rövid, nagyon bánom hogy nem vettem meg 2000 ért a 2. részét a tecoban, még le is vettem a polcról, de visszatettem, hogy majd később .

Intel Core2 Duo E8400 3.00GH, 3072MB RAM, NVIDIA GeForce 8800 GT-OC

Válasz erre

Előzmény: geszta 2009.12.29. 16:34
geszta
#9 geszta [1]
Helo.Nem tudjátok megmondani, hogy honnan lehet megszerezni a Dracula feltámadást(lehetőleg magyarul), mert én eddig sehol sem találtam.Ha netán tudjátok akkor meg tudnátok írni a címemre. Előre is köszi

Válasz erre

Előzmény: Monika84 2009.06.07. 11:28
Monika84
#8 Monika84 [2]
Mert nem talatam eddig csak 3 at ????Lécci valaki

Válasz erre

Monika84
#7 Monika84 [2]
hello megmondana valaki hol vannak a targyak amit ossze kell szedni?

Válasz erre

Előzmény: joanwalde 2006.01.15. 17:57
joanwalde
#6 joanwalde [24]
Nekem megvan mind a két rész, és 1000ft alatt vettem a média markban.Higgyétek el szuper jo játék!!!!!

Válasz erre

kbulint
#5 kbulint [1]
hello!

tetszik ez a játék és valahogy megszeretném szerezni,de előbb szeretnék pár dolgot megtudni róla:

1.Véres?
2.Olvastam amit a fórumba írtak és olvastam hogy a 2-ben van valami olyan rész ahol egy vérfarkas üldöz és gondolom ilyenkor elég sietős a dolgunk ezért kérdezem hogy a játékot meglehet közben állitani hogy legyen gondolkodási idő?

Légyszi valaki válaszoljon ide vagy a e-mail címre.

ÉS ha valaki tud olyan honlapot ahol van a Drakulának előzetese az kérem írjon.

Válasz erre

Dino
#4 Dino [5981]
Sajnos se arról nincs infóm, hogy hol lehet Travelbox kiadású játékokat kapni (ill. tőlük biztos meg lehet rendelni), arról még kevesebb, hogy a kis rétegeknek szóló kalandjátékok közül ki szokott néha behozni. Sorry.

Válasz erre

Előzmény: [Gareth] 2002.01.04. 20:59
[Gareth]
#3 [Gareth] [98]
Értem, annyiért nem veszem meg az biztos, 7000 forint sok... Én sem találtam amúgy az általad ajánlott site-on a holmit. Egyébként nem tudsz olyan céget, amely ez ilyen játékokat árulja? Írtad, hogy sokuk nem is kapható, de az a kevés, ami kapható az merre van?

A cikkről: végülis igazad van, nekem már kicsit ebben mások a nézeteim, de szerintem aki nincs ebben otthon, és megveszi, bizti jó progit kap a kezébe.

"...de ezek a teremtmények démonok, akik kinevetnek, és azt mondják, nem álmodom..." (Lovecraft)

Válasz erre

Dino
#2 Dino [5981]
A pontozásról nem mondok semmit, Joker írta ezeket, én elfogadtam a véleményét. A cikk alapján úgy éreztem, nagyjából összhangban vannak azzal, bár az állóképek valóban szebbek voltak, mint ami miatt 7 pontot kaphatott volna. No de én nem láttam a játékot. Viszont az tény, hogy egy másfél éves játékról van szó...
Azért a 3 hónapos irányítás-elsajátítás szerintem durva. Jó, ha valaki nem játszik állandóan ilyen jellegű kalandjátékokkal és azért találja furcsának, az egy dolog, de én úgy érzem, ha már magyarítanak egy játékot, azt nem a hardcore kalandjáték rajongóknak szánják. Ugyanis ahhoz kicsi az itthoni piac, hogy az amúgy is kisebb kalandjátékos-közösség számára még le is fordítsanak egy játékot (sokszor be se hoznak ilyeneket az országba).
A fentieket újból végiggondolva talán jobb is olyan szemszögből látni a játékot, hogy valaki nem kalandjáték-megszállott.

A játékot a Travelbox Hungária forgalmazza, és azt látva, hogy más mostani magyarított játékait valami 6995-ért adja, szerintem ez is annyi lehet, bár a honlapjukon nem szerepel még (vagy nem találtam .

Válasz erre

Előzmény: [Gareth] 2002.01.04. 19:47
[Gareth]
#1 [Gareth] [98]
Tisztelt Joker művészúr!

Elolvastam a cikked, nagyon tetszik, de valahogy az az érzés támadt bennem utána, hogy te nem sok ilyennel játszol. Ha tévedek akkor előre bocsánat, de az írásból számomra ez derült ki.

Én is kiváncsi vagyok a programra, a The Last Sanctuary, a 2. epizód, a kedvenc kalandjátékom. Valószínű holnap veszem meg ezt. Ha a szinkronhangok tényleg olyan jók, mint írod akkor már gond nem sok lehet. A grafikával nem tudom mi nem tetszik, a nemrég megjelent Loch Ness is ezt az engine-t alkalmazza - igaz kissé felturbózva. Nézz rá a legelső képre: a pasi ott ül az asztalnál. Most őszintén: lehet, hogy kicsit gagyi a grafika (bár nálam csúcs), de annyira emberi kinézete van az arcának nem? Szép lekerekített, nem szögletes, a bőre színe egy az egyben emberi. Szerintem sokkal jobban hasonlít egy ilyen, az élőkhöz, mint mondjuk a GR-ben vagy az OPF-ben egy-egy katona. A grafika ezért talán lehetett volna 8-9 körül, mert a hátterekre panasz nem lehet. Te ítéleted viszont, ezért tiszteletben tartom. Hangok: 7 >>> ha már a szinkronhangokat ennyire magasztalod, akkor a háttérzenéknek nagyon katasztrófának kell lenniük, majd holnap meglátom. Játszhatóság: 6. Nos el kell mondanom, legelőször ez a fajta kezelés nekem is szokatlan volt, de 3 hónapon belül, amikor már az 5. ilyen játékkal játszottam, kifejezetten kényelmes lett. Szerintem te is még egy-két ilyennel leülsz játszani, és megszokod az irányítást. Hangulat: 8 >>> ebbe nem tudok belekötni. Nekem ez a tuti feeling, másnak más, szubjektív. A cikkért pedig még egyszer gratula!

Gareth

ui.: a progi árát nem tudod véletlen?

"...de ezek a teremtmények démonok, akik kinevetnek, és azt mondják, nem álmodom..." (Lovecraft)

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.