Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Requiem

909 levél
Válasz 05.01.09. 13:30 #4
Deyo
Bocs, hogy egy ilyen régi topic-ot hozok fel, de anno megszereztem ezt a játékot a PCGuru-nak köszönhetően és gondoltam újra előveszem...persze nem futott a DirectX6 probléma miatt... ekkor leszedtem az 1.3-as patch-et (D3D) és máris ment rendesen... végül én is eljutottam abba a hotelba és megtaláltam a 2 őrt is de nem csinálnak semmit... az ajtó nem nyílik, nem mondanak semmit... probáltam a papírokat mutogatni nekik... akáthogy is kerestem a net-en egy ilyen régi játékról nem igazán lehet info-t találni... mégcsak végigjátszást se találtam (gondolván, hogy valamit kihagytam)

Már-már kezdem azt hinni, hogy ez valami csúnya bug... nem örülnék ha újra kellene kezdenem a játékot
Szal ha esetleg valaki emlékszik még erre a játékra és tud valamit a dologról akkor azt megköszönném

Ui: Fura, de még így nem sokkal a HL2 után is tetszik ez a játék
1892 levél
Válasz 00.10.12. 21:42 #3
Trafikos
ha jol sejtem a Hotelben van ahol elakadtál és egy romos rámpán mentél fel ahol ott volt a lift. Szoval most a lázadokhoz mész éppen és igazábol nem tudom hogy akaftál el mert csak egy szoba ajtaja nyilik és ott nem sokára már látod is az őröket akik beengednek a szobába beszélsz a csajszival kapsz egy shotgunt és a padlon lévő lukon távozol

ha nem megy továbra is megprobálok ide visszakavarni valahogyan

losztmucsacsosz
118 levél
Válasz 00.10.12. 13:51 #2
Luther
Én nagyon szeretem ezt a játékod,de volna vele kapcs.-ban egy problémám.Van az a pálya,ahol egy házban vagy.Ide amúgy 1 lifttel jutottam fel.Van két szoba,szám szerint sajnos nem tudom,hogy melyik.Nos innen nem lehet semerre se minni.KÉRLEK SEGÍTSETEK!!!

1892 levél
Válasz 00.10.11. 23:27 #1
Trafikos
valaki már játszotta multiban? nekem nem sikerült szervert találnom ha tudtok segiteni vagy van kedvetek játszani vagy esetleg egyszerüen szeretitek a játékot akkor irjatok!
losztmucsacsosz

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.