25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

GameCube

gregmerch
#4 gregmerch [3766]
Hello,

Egy olyan kérdésem lenne, hogy amennyiben egy GC lemez NEM körkörösen meg van karcolva, de a játék elindul és egy órája már hibátlanul működik, akkor feltehetőleg nem lesz vele gond később sem, ugye?
Hogy érthetőbb legyek: az egyik adok-veszek oldalról megszereztem a The Legend of Zelda: The Wind Waker c. játékot, méghozzá nem is olcsón (egy mai friss megjelenésű pécés cím árába fájt). A lemez olvasási oldalán van egy hegyesszögben megtörő, jól látható karcolás, ami nem látszott a hirdetésben kitett (csak a dobozt ábrázoló) fényképen. (Az eladó majdnem 100%-os pozitív visszajelzésen állt több száz tranzakcióból, ezért vettem tőle.) A játék simán megy, már vagy egy órát játszottam is vele, és (eddig) nem volt semmi gondja. Ezek szerint nincs gond a lemezzel, feltételezem (a karc az amúgy kis méretű GC lemez átmérőjének vagy 60-70%-kát átfedi). Vélemények, esetleg tapasztalatok? Köszi, ha van, aki reagál.

"....money talks, and bullshit runs the marathon." /Chris Carter: Hunting Evil/

Válasz erre

IllegalFreq
#3 IllegalFreq [7]
Eladó egy alig használt Angliában gyártott és vásárolt fekete színű Gamecube. Adaptere hazaira alakított, kétféle tv-kábellel. Jár hozzá egy fekete Logic 3 kontroller, egy 4 Mb-os flash memória kártya, valamint 3 játék: King Kong, Need 4 Speed: Hot Pursuit 2, Bloodrayne.

Érd: 06209963384 vagy

Válasz erre

LEON...
#2 LEON... [9]
Egy Hassznált Game Cube A boltokba mennyibe Fáj?!

Válasz erre

bravet
#1 bravet [1]
Elado nintendo gamecube vadonatuj,bontatlan 55ert.

Válasz erre

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.