Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Készüljetek! Új számtech. magazin!

5796 levél
Válasz 00.07.26. 00:17 #14
Dino
Az idézett hír valamikor tavaly nyáron jelent meg, a PC Format azóta tényleg kijött, a PC Gamesről viszont abszolút semmi hír, szerintem nem is lesz belőle semmi.
925 levél
Válasz 00.07.23. 21:41 #13
Lacc
Hát, nem 'tom. A Gamestar-t is úgy harangozták be, hogy hú-, meg ha-, de igenycsak zsengebab lett. Aztán itt van a PC Format, az se olyan nagy szám. Most (elméletileg, mert én még egy ilyen reklámot se láttam sehol)idejön ez a PC Gamers. Eddig nem jött be az új lapoknak, de majd meglátjuk. Az elején szerintem nem lesz olyan király, mert ha tényleg írókat toboroznak, akkor valószinűleg viszonylag kezdő banda fog összejönni belőle. Persze ha tudják tartani az iramot, akár ők lehetnek a legjobbak. Szal én ennyire azé' nem vagyok optimista, de reméljük össze fog jönni nekik!
YEP YEP! - Kipling :P
43 levél
Válasz 00.07.23. 20:25 #12
CarMaboy
"Nagy mozgás várható a magyar PC-s játéklappiacon. Szeptemberben jelenik meg utoljára a PC-X és a ZED, októberben pedig a két lap gárdája már GameStar néven készít játékmagazint. A szakmai hírek szerint a PC-X kiadója, az IDG Hungary úgy kívánta megerősíteni a folyamatosan csökkenő példányszámú PC-X-et, hogy megvásárolta a másfél éve működő, egyre növekvő példányszámó produkáló ZED játékmagazint, majd a kettőt egybeolvasztva rukkol ki októbertől a jóval vastagabb GameStar magazinnal.

"Nem vettük meg a ZED-et, a veszteséges magazin kiadását már épp be akarták szüntetni - cáfolta az értesülés egyik felét Bíró István, az IDG Hungary igazgatója. - A GameStar nem a két újság továbbélése lesz, hanem lényegében egy feljavított PC-X, ahol természetesen egykori ZED-szerzők is dolgozni fognak majd. Több lesz az új magazin, mint az eddigiek, a játékhíreken túl általános életmód magazint szeretnénk készíteni. Ne ülj mindig a számítógép előtt! - felkiáltással filmről, kultúráról és egyéb szórakozásról szóló cikkekre lehet számítani."

A GameStar nem hazai találmány, Német- és Csehországban már létezik ilyen néven egy-egy, a helyi IDG kiadó által megjelentetett játékmagazin. Az új lap főszerkesztője, Szilágyi Árpád személyében kívülről érkezik, őt eddig a Petőfi Rádióban hallható Modem Idők szerkesztőjeként ismerhette a közönség. A PC-X és a Zed vezetői is az új lapnál dolgoznak majd.

A játéklapok piacán eddig igazából három, pontosabban szólva négy havilap versenyzett. Azért a furcsa megfogalmazás, mert a sorból kilóg az 576 Kbyte, ebben a lapban ugyanis nincs CD melléklet. A MATESZ II. negyedévi gyorsjelentés alapján a PC GURU értékesített példányszáma 17323, a PC-X-é 13120 db volt. A ZED készítői szerint utolsó számuk 10 ezer példányban kelt el.

Lehet viszont, hogy nem válik kétszereplőssé a játék a GameStar megjelenésével, hiszen a nyáron beindult a PlayStation magazin, és a hírek szerint ennek kiadója az év vége előtt szeretne megjelenni a PC Format című, már PC-s játékokkal foglalkozó lappal. Ringbe száll a nehézsúlyú versenyzők között emlegetett Jürg Marquard kiadó is, PC Gamers című lapjához nyilvános hirdetésekben toborozza a szerkesztőket."

JA, ÉS NEM CSAK INNEN HALLOTTAM


897 levél
Válasz 00.07.23. 18:49 #11
Csokistej
CarMaboy! én olyan típus vagyok, aki szeret biztosra menni! Mondd meg nekem, honnan szerzed az információkat, vagy inkább valld be az igazat: Csak agyad szüleménye ez az újság (vagy esetleg 2200-at írunk, és egy gép akarja elhitetni veled ezt)
Hehehe tobzódom a nevekben
499 levél
Válasz 00.07.22. 19:17 #10
NagyG
Ahogy így elmondjátok ez az ujság kibaszottúl jó lesz.De mennyibe fog kerűlni?
Lesz-e hozzá poszter?FULL GAME?
Remélem jó lesz!
43 levél
Válasz 00.07.22. 19:11 #9
CarMaboy
kb. 160 oldal CSAK játék, semmi Windóz, hardware, stb...
Műanyag tokos, CD-borítós CD (1-2?)

Minden hónapban valami extra ajándék!

925 levél
Válasz 00.07.22. 15:12 #8
Lacc
Figyelj csak Duran, tudom, hogy megvisel az, hogy nem bírsz egy normális tpoicot nyitni, meg, hogy aszonták neked, akkor yokat írj, de az nem azt jelenti, hogy értelmetlenül kő fogalmazni...
YEP YEP! - Kipling :P
1560 levél
Válasz 00.07.20. 21:08 #7
Hofi
Értelmes hozzászólás!!!

619 levél
Válasz 00.07.20. 21:03 #6
Torda Duran
Hay a fenébe!Minden újság KIFEJEZETTEN SZAR!!!!! az 576 azértr mert 100oldal nuq cd.
S1párszar szerkeszteeeőőőőőő a gamestar televan kb60 old marhasággakl nme játék 1 szar cd ahol büdos mélyvízantiviriés még sok szar.Egyetlen jó a PC-XX volt abba az volt a rossz hogy 1 cd szar és sosem volt teljes jkáték.Egyetlen jó a PC-DOME!!!!!!!nmem véletetlem vagyok itttttttttttttttttitititi:::::,nb,hjb.áé3
császtok!
[torda.uw.hu]============[torda@uw.hu]
897 levél
Válasz 00.07.20. 19:07 #5
Csokistej
Ja, érdekel engem is az ár, de sokkal jobban, hogy legyen csak 1! cd, és pl. olyanok számára, akik netezni is tudnak, tehát patcheket meg hülye kis prgket felejtsük el.
Hehehe tobzódom a nevekben
46 levél
Válasz 00.07.20. 13:28 #4
Hocso
Fogadni mernék, hogy CarMaboy már csatlakozott is a szerkesztö gárdához. Ezért a kismértékü elfogódottság. Egyébként ebben nincs is semmi rossz. Egy kis reklám nem árt. Ott reklámozzák magukat ahol tudják.

Ár ??
Terjedelem ??
CD melléklet ?? lásd a PC-Dome ide vonatkozó topicját
Cikkek ??
stb...

2557 levél
Válasz 00.07.19. 22:33 #3
HoriG
Várjuk a dolgot és majd meglátjuk igaz-e amit mondasz!
Sir, you're a confirmed newt!
332 levél
Válasz 00.07.19. 22:28 #2
Rocket
Honnan vagy ilyen biztos benne hogy nem egy újabb csalódás? Rémélem jó lesz.
43 levél
Válasz 00.07.19. 19:57 #1
CarMaboy
"Ringbe száll a nehézsúlyú versenyzők között emlegetett Jürg Marquard kiadó is, PC Gamers című lapjához nyilvános hirdetésekben toborozza a szerkesztőket."
Cool!
Most nem fogsz csalódni!
Az új kedvenc megérkezett!


A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.