Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Irány az EU

5400 levél
Válasz 04.03.30. 18:17 #50
Morello
Hát ez csúcs!!

Amikor először olvastam az MNO-n, én is a szívemhez kaptam! Ekkora egy barom korlátolt kreténséget!!

Csak elképzelem, ahogy II. János Pál a szokásos délutáni áldás után a lakosztályába visszavonulva, a tenyerét dörzsölgetve szövi a haditervet rejtélyes egyénekkel Európa leigázására. A püspöki kar az oltáron tologatja a fehér-sárga vatikáni zászlóval ellátott maketteket, amelyek egy-egy vatikáni páncéloshadosztályt imitálnak. Legfőbb gondjuk, hogy vajon hogyan fognak átkelni az Alpokon, hiszen ez már Hannibálnak sem nagyon sikerül, valószínűleg csak egy arkangyal-légió szőnyegbombázása nyithatja meg az utat.
A papok természetesen mind nekik dolgoznak, a déli harangszó is kódolt üzeneteket továbbítanak az európai csapatok elhelyezkedéséről. A támadás előtti nap pedig természetesen mérgezett ostyával áldoztatnak.

Ehhhhhh...

Szavaztam is az MNO-n: "Pilhál György szófordulatával élve: Kósáné menjen orvoshoz és nézesse meg magát! "
17778 levél
Válasz 04.03.30. 14:50 #49
MagicMoment
akkor felesleges volt írni.
4156 levél
Válasz 04.03.30. 14:37 #48
pres
mondtam már, hogy nekem mindegy amíg nem rám vagy a szeretteimre mondod. Éééted? he?
Fuck it Dude let`s go bowlin`
17778 levél
Válasz 04.03.30. 13:21 #47
MagicMoment
ígyvan. és? hol van itt kommunistázás? he?
4156 levél
Válasz 04.03.30. 12:12 #46
pres
Te nem, te csak "mocsok szar"-oztál. Bár nekem aztán mindegy. én aszondom irány a zeu! Ha MaSzoP ha biFIDuszESZenzisz.

Nedor

most nem vagyunk gyarmat? Éhbérért dolgozva külföldi illetőségű vállalatoknál?

ALL
Inkább idézek:
"Ne ronts a helyzeteden!"
"Én rontani? Hát lehetne ennél rosszabb? Jehovaa, jehovaa!"
remélem vágjátok a filmet.
Fuck it Dude let`s go bowlin`
17778 levél
Válasz 04.03.30. 11:11 #45
MagicMoment
azért ne beszélj többes számba,mert én biztosan nem komcsiztam.
1970 levél
Válasz 04.03.30. 11:10 #44
Vaszilíj Zajcev
Így van ez, látod.
De már megint komcsizunk, és antiszociálisak vagyunk, és árkot ásunk, és söjtöri lazacot zabálunk és cubalibre-vel öblítjük...
Ejnyebejnye
divide et impera
17778 levél
Válasz 04.03.30. 10:34 #43
MagicMoment
aha. Tehát mikor egy "jobb" oldali volt régen a másik oldalon,akkor azt azonnal hozzuk fel. De mikor egy besúgó mocsok szar a miniszterelnök,akkor a felett hunyjunk szemet..
ez milyen érdekes....
1970 levél
Válasz 04.03.30. 09:46 #42
Vaszilíj Zajcev
1986. május 1-én ott vigyorgott a Berecz Dzsoni mellett az ünnepi emelvényen.
És nem kisdobosként...

divide et impera
17778 levél
Válasz 04.03.30. 08:29 #41
MagicMoment
Kósáné Kovács Magda szocialista politikus a katolikus egyház hatalmi ambícióitól félti az egységes Európát. A politikus szerint "a Vatikán egész Európát le akarja nyúlni, és be akarja kebelezni". A Magyar Katolikus Püspöki Kar alelnöke szerint a vád alaptalan, meggondolatlan és ostoba, Kósánénak pedig illendő lenne bocsánatot kérnie.

Kósáné Kovács Magda, aki a parlament vallásügyi bizottságának szocialista tagja (korábbi elnöke) a Hetek című lapnak nyilatkozva hatalmi törekvésekkel vádolta a Katolikus Egyházat. A politikus szerint a "Vatikán Brüsszel hivatalain, plenáris és bizottsági ülésein keresztül, Prodistul és Strasbourgostul egész Európát le akarja nyúlni, és be akarja kebelezni. Méghozzá elképesztő gyorsassággal és agresszivitással." Kósáné az Európa Parlamentben megfigyelő képviselőként szerzett tapasztalataira hivatkozva kijelentette, hogy nagyon erős a törekvés arra, hogy az egységes Európa egy intézményesült keresztény egyház befolyása alá kerüljön. "Egy keresztény egyház és az új európai alkotmány fülledt egybeolvasztási kísérletéből pillanatnyilag semmit sem látnak az európai polgárok" - mondta az európai alkotmányozással kapcsolatban.

Az MSZP EP-listáján szereplő politikus kijelentette, hogy "a katolikus civil szervezetek képviselői, lobbistái úgy járnak be hozzám naponta, mint ahogy én járok be a fürdőszobámba". Kósáné figyelmeztetett az Unió készülő alkotmányának ötvenegyedik paragrafusára is, melynek hallatán szerinte megszólal az emberben a vészcsengő. A paragrafus lényege, hogy az egyházak intézményként együtt fognak majd működni politikai intézményrendszerekkel az Unióban. "Elképesztően rövid idő kell ahhoz, hogy minden európai nagy állami ünnepséggel úgy járjunk, mint mi itthon az augusztus huszadikával. Elképesztően rövid időn belül a katolikus ünnepek szimbólumrendszere, szellemisége fogja meghatározni Európa laikus ünnepeit is" - fogalmazott Kósáné.

Bosák Nándor debrecen-nyíregyházi megyéspüspök, a Magyar Katolikus Püspöki Kar alelnöke az [origo]-nak azt mondta, hogy a nyilatkozatot "stílusában és tartalmában egyaránt kemény, meggondolatlan és ostoba" kijelentésnek tartja. A megyéspüspök szerint nem véletlen, hogy a szocialista politikus éppen a Hetek-ben beszélt így a Katolikus Egyházról. "A Hetek a Hit Gyülekezetének lapja, ami egy keményen katolikus ellenes közösség" - fogalmazott. A megyéspüspök úgy véli, hogy Kósánénak illendő lenne bocsánatot kérnie a durva és igazságtalan megfogalmazásért.

Bosák Nándort az eset a szocializmus időszakára emlékezteti, amikor a megyéspüspök szerint újra és újra elhangzottak ilyen vádak a Katolikus Egyházzal szemben. Ami a Vatikán hatalmi ambícióit illeti az Európai Unióban, Bosák Nándor kijelentette, hogy a Katolikus Egyháznak egyáltalán nincsenek ilyen szándékai, de II. János Pál pápa elveit és gondolatait a világ eseményeivel kapcsolatban továbbra is kifejezik.

A szocialista párt szóvivője, Nyakó István elmondta, hogy Kósáné Kovács Magda fogja eldönteni, hogy bocsánatot kér-e a Katolikus Egyháztól vagy sem. A szóvivő szerint sokan keresik a helyüket az Unióban, civil szervezetek, lobbi csoportok, egyházak. Kósáné valószínűleg az intenzív lobbizást látva jutott a fenti következtetésekre. Nyakó István kijelentette, hogy a Magyar Szocialista Párt elfogadja a magyar egyházak hitéleti szerepét és támogatja karitatív tevékenységüket. A szóvivő azt is hozzátette, hogy Kósáné Kovács Magda azért volt "közmegelégedésre" négy évig a vallásügyi bizottság elnöke, mert megfelelően támogatta az egyházakat.


ezt a kósáné kovács magdát isten bizony,hogy a dunába lövetném,ha rajtam múlna. ő a nagyokos,ő mindnekinél jobban tud mindent. tökéletesen meglátszik,hogy a maszop és tagja milyen vallást követnek. szánalmas senkik.
1970 levél
Válasz 04.01.19. 12:49 #40
Vaszilíj Zajcev
Ha már úgyis csatlakoznunk az EU-hoz, ismerkedjünk meg leendő tagköztársaságainkkal
(by Fábry Sanyi)

Ausztria:
- Igaz-e, hogyha csatlakozunk, újra Monarchia lesz?
- Nem, csak a soproni fogorvosok tartoznak majd osztrák fennhatóság alá.

Belgium:
- Igaz-e, hogy minden belga pedofil vagy sorozatgyilkos?
- Nem, de semmi más említésre méltó nem történik velük.

Dánia:
- Igaz-e, hogy Dánia nagy része legóból épült.
- Nem, de mégis úgy néz ki.

Finnország:
- Vannak-e asztalosok is Finnországban, vagy mindenki telefonszerelő?
- Nem, még vannak asztalosok, akik a Nokia szaunákat gyártják például.

Franciaország:
- Igaz-e, hogy a franciák csak franciául hajlandóak beszélni?
- Nem, de abban sincs sok köszönet, ha a többi nyelven beszélnek.

Görögország:
- Igaz-e, hogy Görögország fővárosa Last minute?
- Nem, de már fontolgatják Athén átkeresztelését.

Hollandia:
- Igaz-e, hogy minden holland drogos vagy piroslámpás házban dolgozik?
- Nem. 3% tulipánt termeszt vagy fapapucsot készít.

Írország:
- Igaz-e, hogy az egész ország tök zöld?
- Nem. Az ajtók színesek.

Luxemburg:
- Létezik-e egyáltalán Luxemburg?
- Létezik, de elfér egy tekercs filmen.

Nagy-Britannia:
- Igaz-e, hogy az angolok azért vezetnek a baloldalon, mert állandóan részegek?
- Nem igaz, de csak az okozati összefüggés hiányzik.

Németország:
- Igaz-e, hogy Németország egyszer már megvalósította az Európai Uniót?
- Igaz, de népszavazás helyett villámháború volt, és Nagy-Britannia sem csatlakozott.

Olaszország:
- Igaz-e, hogy az olaszok elhullott macskát tesznek a pizzába?
- Nem igaz. Ők maguk ölik meg.

Portugália:
- Igaz-e, hogy az egyetlen híres portugál is olasz volt?
- Nem igaz. Nem volt híres portugál.

Spanyolország:
- Igaz-e, hogy a polgárháború azért húzódott el olyan sokáig, mert a csapatok minden nap 12-től 5-ig sziesztáztak?
- Nem, viszont a nők nagy többsége bajuszos.

Svédország:
- Lapra szerelhetőek-e a Gripen vadászgépek?
- Igen, az Ikea-ban a 12B polcon találod meg.
divide et impera
1719 levél
Válasz 04.01.10. 19:32 #39
TheHolyOne
OFF

A kis naivak. Megszakad értük a szívem Ha valaki 2 éven keresztül állami pénzből folytat kampányt (tüzijátékok, millenáris, stb), valamint az addig lenyúlt milliárdokkal sem tud nyerni, az meg is érdemli. Ha meg ilyen esetek egyáltalán előfordultak (amit kétlek), miért nem sipákoltak? Ahogy látom jobbos körökben eléggé közszájon forognak ezek a történetek. Ezt akkor miért nem vetették fel? Vagy felvetették? De az általuk felállított választási bizottság sem talált semmit? Hmm...

Na részemről ebben a topikban befejeztem az OFF-olást.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
256 levél
Válasz 04.01.10. 18:31 #38
Tritanium
elmondom,még anno mikor eldőlt hogy belépünk a csehek-magyarok-lengyelek össze is fogtak jobb feltételek miatt,de nem tudtunk semmit sem kicsikarni...(csehek +10 milla kb.)szal már késő volt akkor már nem szólhattunk sokat bele.
...és amerikát ki nem szarja le???....
1679 levél
Válasz 04.01.10. 17:10 #37
cukkini
De nekik nem érdekük hogy az ipart fejlesszék nagy mértékben, mert akkor nem vagyunk felvevő piac.. A magyar kormánynak a lengyelekkel kellett volna öszzefogni (40 millió lengyel) és akkor 50 millió ember sorsa nem mindegy az eunak sem. Vagyis nekünk Lengyelországgal erősíteni kellett volna a kapcsolatot és közösen fellépni az EUval szemben. ÉS az eu a mezőgazdaságot azért támogatja mert olcsó búzát tudna innen szerezni.....
Úgy gondolom, minden emberi lényben azt kell tisztelnünk, ami. Legyen amerikai vagy német, zsidó vagy keresztény. / Einstein /
9771 levél
Válasz 04.01.10. 15:01 #36
vally
Támogatást kapunk az EU-tól. PHARE, meg egyéb csomag. Nekik azért éri meg, mert felvevőpiac vagyunk, nekünk meg azért, mert muszály. Hiszen ha csak mi maradnánk
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
20761 levél
Válasz 04.01.10. 14:54 #35
Eric
Valahogy nem szöktek a hír hallatán könnyek a szemembe!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
1679 levél
Válasz 04.01.10. 13:01 #34
cukkini
100% hogy az elején is lesz előnye az EUnak... A határok eltünése olcsóbb szállítást jelent az euba és az euból M.o-ra. EZ nagy előny!!!! Tudom eddig is csökkentett vámok voltak meg minden...
Úgy gondolom, minden emberi lényben azt kell tisztelnünk, ami. Legyen amerikai vagy német, zsidó vagy keresztény. / Einstein /
5400 levél
Válasz 04.01.10. 11:44 #33
Morello
"Van ilyen politikais-anyázós topic"

Csak volt! Dino lezárta...
256 levél
Válasz 04.01.10. 11:42 #32
Tritanium
az első években (kb úgy 5-10)biztos hogy szívunk,de "elvileg" azután sokkal jobb lesz szal mindenhez idő kell OFF: politizálni tényleg nem itt kéne,mostantól legyen mindenki független
...és amerikát ki nem szarja le???....
877 levél
Válasz 04.01.10. 11:28 #31
NF
Vesszen a kibaszott EU! Az egyetlen dolog amit kapunk tőle egy rakás baromság hogy mit NEM lehet.
229 levél
Válasz 04.01.10. 09:43 #30
Emb3rke
Az EU jó...a 'nagy embereknek', de az egyszerű (paraszt)embereknek meg teljesen kiszívja a vérét az...
Mindenki (most nem a fórumról beszélek) csak a jó oldaláról beszél, pl. hogy mivel egy fejletlen peremterület leszünk, akkor iszonyatos mennyiségű pénzt fognak költeni ránk, meg milyen jó az EU, milyen jó lesz nekünk, blah-blah-blah...De az árnyoldalról nem beszélnek...
És mi lesz akkor, ha nem lesz jó? Akkor végünk van... kilépni ugye NEM lehet!
A vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra
20761 levél
Válasz 04.01.10. 00:54 #29
Eric
Ja, ha odaírtad, hogy off, akkor rendben!
Tőlem aztán...

Nyomjad az igét, ha jólesik!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
265 levél
Válasz 04.01.10. 00:42 #28
Nedor
Ejnye, ejnye Eric!

Enyhén szelektíven olvasol. Ha nem vetted volna észre, egy kérdésre válaszoltam és eléírtam, h Off. Miért nem hamarább szóltál be, annak aki elkezdett ilyeneket irkálni? Ja, mert nem tetszett a véleményem? Ez elegáns megoldás volt részedről.

Ha nem vetted volna észre 1 hozzászólással ezelőtt elmondtam a véleményemet (dióhéjban) az EU-ról.

Szerintem Te meg evezz Bécsbe cukrászdát nyitni!
20761 levél
Válasz 04.01.10. 00:25 #27
Eric
Ne má', hogy elkezd a pártpolitizálást!!!
Van ilyen politikais-anyázós topic, ha már mindenképpen erre élvezel, lehet oda evezni!


Nyugalom van, ez egy EU-s topic!

"Dilisek ezek a rómaiak...!"
265 levél
Válasz 04.01.09. 23:41 #26
Nedor
Ez egy kicsit off lesz, de ha már felhoztad a témát:
A jobboldal választási vereségének oka a bal-liberós média brutális agymosása. Főként a TV2 és az RTLk. folyamatos hazudozása: Orbánbányák, stb...

Meg persze egy kis "manőverezés" balról. Egy példa:

Helyi alkoholisták 1-2 sörért leadták a helyi szocko aktivistáknak a ki nem töltött szavazólapjaikat, és amikor az ment szavazni -hoppá 8-9-et dobott be egyszerre, persze véletlenül mind mszp-re X-elve. /Volt olyan IQ-harcos aki a 8 lapot egy borítékba tette/

A Fidesz a túlzott naivitása miatt vesztett. Elfelejtette kikkel áll szembe.
4144 levél
Válasz 04.01.09. 23:29 #25
HTB
ez Euró egy szar,kurva sok fémpénzt kell majd használni,én meg kurvára utálom a fémpénzt,ha van nálam mindig eldobalom,de amikor bevezetik majd ezt a szart...
pff..
Just another freak in the freak kingdom
265 levél
Válasz 04.01.09. 23:26 #24
Nedor
Az EU-ban mi másodrendű állampolgárok leszünk. A csatlakozás előtti 1 éves finisben a maszoposok jól elsz@rtak mindent. Mielőtt kiabálnátok: szvsz a fidesz is túl gyengén tárgyalt.

Nem lehet mindenhova főlehajtva bemenni. Nézzétek meg a lengyeleket, megtorpedózták az eu-s alkotmányt. (Pedig ott balos kormány van. Csakhát ott a baloldal is nemzeti érzelmű, itt meg....)

Szóval az EU-s blokk 2 részre szakad, és mi leszünk a ny-i rész kiszolgálói. Ez az új gyarmatosítás.

1925 levél
Válasz 04.01.09. 23:10 #23
Real Fan
Hehe... nem rossz!
!American Cars 4ever! --- CadillacŽ rulez --- http://car.uw.hu
15516 levél
Válasz 04.01.09. 22:55 #22
Silent
Hi emberek!
már nem kell a segítség... megtaláltam a képet:
Euro
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
15516 levél
Válasz 04.01.09. 22:30 #21
Silent
Hali emberek!
Mindenüt keresem egy képet, amely Europai Unio pénzől van. És egy poénos kép, mert a pénzen van egy "intim" rész, amely dákót mutatja (nyugvó dákó, álló dákó). És ezt nővéremnek akarommeg mutatni.
Kérlek, ha valamelyikőtök tudja, hogy hol van a kép, akkor szóljon ide és a címet adja meg...
...mert szegény vagyok, csak álmaim vannak. Álmaimat a lábad elé terítem, Óvatosan lépkedj, mert az álmaimon lépkedsz....
17778 levél
Válasz 02.11.07. 10:22 #20
MagicMoment
Mellette és ellene!
mellete leszek ha a fizetések a közelben lesznek az EU-s átlagnak!
Addig ellene!
1970 levél
Válasz 02.11.07. 09:57 #19
Vaszilíj Zajcev
MM!
Picit nyugodj meg, és gondold át újra!
Amit a választási csalásról írtál (konkrét példa) azt személy szerint nem értem, az a bújócska a rossz szavazatokkal szerintem nem így van!
Az Uniós dolgok is másképp festenek (áru, tőke, szolgáltatás, személyek szabad áramlása!)!

Véleményem szerint ebben van a fő probléma a csatlakozást illetően, hogy 10 magyarból 9 nem tudja pontosan, hogy mire kell igent, vagy nemet mondania!
Ez nem az emberek hibája, ismerek olyan Eu bürokratát, aki 8 éve foglalkozik az EU-val, és még ős állítja, hogy vannak összetevők, amiket nem ismer!
divide et impera
3488 levél
Válasz 02.11.07. 09:53 #18
jatfield
Akkor te most ellene vagy mellette érvelsz?
17778 levél
Válasz 02.11.07. 08:23 #17
MagicMoment
Az Eu-ban sok minden megvan szabva..ilyenek az árak is!
Mivel nekünk is tartanunk kell a lépést ha belépünk ezért emelkedni fognak az árak..
Ez vonatkozik az élelmiszerre is!

És mivel az EU nagy "szövetség" ezért a cuccot ellehet adni ott is..
Ha nem vagyunk benn akkor a piac kicsi..
Azonkivül ha benn leszünk simán mehecc pölö: a franciákhoz melozni..
MOndván h ott többet fizetnek!
17778 levél
Válasz 02.11.07. 08:18 #16
MagicMoment
Igy lehet elcsalni egy választást!
Bedobsz + 8 szavazatot ami szar...
Erre a baizottság mindenkitől levon 8at!!!
Na most ha az mszp +8 hamisat bedog elvesznek mindenkitől 8at...de az mszp megmarad annál amit eredetileg kapott!
Egyébként valoban történt ilyen 1-2 helyen!

Egyébként az tény h a fidesz elcseszte és ezért veszitett..!
De azért a csalás is közre jáccott!

az EU-val kapcsban:
Sztem kell! De ha kevés az átlag fizu..
akkor hiába lépünk be... emelni fogják azt mondják..
De 90e HUF os átlag fizu mennyi idő alatt lesz 300eHUF-os átlag???
Nagyon sokára... előbb ezt kellene elérni.
Nem? De legalább a közelben lenni!
3488 levél
Válasz 02.11.06. 19:33 #15
jatfield
Engem meg az érdekelne, hogy mi a különbség a között, hogy alacsobbak nálunk a bérek és nem vagyunk az Unióban és a között, hogy alacsonyabbak a fizetések és bent vagyunk. Már attól eltekintve, hogy ha tagok leszünk, több esélyünk lesz az emelkedésre. vannak olyan országok, akik nemet mondhatnak rá, és olyanok, akik nem, mi az utóbbi csoportba tartozunk. Pont.
1719 levél
Válasz 02.11.06. 19:21 #14
TheHolyOne
Kifejtenéd, hogy mit értesz csalás alatt?? Nagyon kiváncsivá tettél. És az orvosok, tanárok bérei igenis emelkedtek, ahogy bizonyos támogatások is. Valahogy már ki van a tököm, hogy mindenhol csak a választási csalást hallom indoknak a fidesz vereségére. És az emberek meg sem próbálják a valódi okokat észrevenni. Pedig ez az önkormányzati választásoknál nem is olyan nehéz.

Természetesen nem érjük még el az EU színvonalat még egy jó ideig. De ott a görög példa. Sőt, nem is érhetjük el soha a kinti béreket, hogyha nem csatlakozunk. Ez ellen meg ott a norvég példa, de Norvégiának ott az Északi tenger olaja és halai, ami miatt nem volt szükségük a csatlakozásra.
Csak óvatosan ezzel a "nem kell az EU" szöveggel, mert ez nagyon összetett probléma.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
17778 levél
Válasz 02.11.06. 13:37 #13
MagicMoment
Hát a fizetési átlagot tenkintve nagyot fogunk szivni az EU-ban!
Bár ha a polititkusokét nézzük(megyesi 1m 2eHUF) nos akkor jol állunk!!
Éhen fogunk halni!!!
1133 levél
Válasz 02.11.04. 18:34 #12
Joe
Jó hogy leírtad, király az oldal!
Lehet h más országok nem akarják az EUt, vagy mexívják, de majd meglátjuk mi lesz itt! Úgyis kiderül...én meg úgy vagyok vele h lesz ami lesz.
Morning will come. Just pray you're there to see it.
1267 levél
Válasz 02.11.04. 12:09 #11
zsoo
Bocs, az előző csak egy rosszul sikerült próba volt!

Üdv.
zsoo
1267 levél
Válasz 02.11.04. 11:53 #10
zsoo
mmamamma
zsoo
17778 levél
Válasz 02.11.04. 11:45 #9
MagicMoment
Hát akkor csak azt nem értem miért mutatja azt a közvélemény kutatás h az ország nagy része támogatja a csatlakozást!
Sztem a MaSzoP elfogja csalni ezt a szavazást is mint a parlamentit és az önkormányzatok választást is!
És belépünk és besz**juk!!
1970 levél
Válasz 02.11.04. 11:08 #8
Vaszilíj Zajcev
Veszélyes téma!
Csak két adat:
Norvégia mostanában ünnepelte 30. évfordulóját annak, hogy NEM-et mondott az EU-ra!
Ausztria egy évvel a csatlakozás után ki akart szállni!

Egyébként nem olyan egyszerű a képlet, mint azt sokan gondolják! És ezt nem Robert Suchman, vagy Jean Monnet mondta!
divide et impera
1267 levél
Válasz 02.11.04. 09:50 #7
zsoo
EU???

Remélhetőleg minél később!
Ha lehet az Én életemben még ne!!!

200.-EUR -s átlagfizetés ez így igaz!
Ja és a kenyér meg a tej, hogy mást ne említsek 1, 1.5.-EUR-ba kerül (odakünnn)!

Lesz ez az ország még a Tízmillió Koldus Országa!!!!
Bazzeg....

Üdv.
zsoo
17778 levél
Válasz 02.11.04. 08:29 #6
MagicMoment
Na ugye...
És a MaSzoP nem emeli a fizeteéseket!
Csaka saját magukét!!
Nesze nektek EU! Kell a rossebenek!Nekem nem!
pfff...
17778 levél
Válasz 02.11.04. 08:28 #5
MagicMoment
Na ugye...
És a MaSzoP nem emeli a fizeteéseket!
Csaka saját magukét!!
Nesze nektek EU!
pfff
3167 levél
Válasz 02.11.03. 19:48 #4
'Tacker Takk'
Várjunk egy percet!
Csehország, Lengyelország is belép, a Szlovákokról nem is beszélve (persze, ez utóbbi csak akkor, ha bírják az iramot)
Ne aggódjatok, Nostredamus megjósolta, a második millenáris utáni Pannónia szárnyalását!!! Aki nem hisz mazsolázzon a
http://www.nostradamus.lap.hu -n vagy várjon pár évet!
Egyébként csak jelzem, hogy Görögország amikor 1981-82 táján belépet a únióba csóróbb volt mint a temlom egere...és hová megy nyaralni a jó nép? Hol lesz az Olimpia?
Tehát, kitartás, és emeltfő!
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
2276 levél
Válasz 02.11.03. 19:24 #3
Trebor
Mo-n az átlagfizetés atszámítva 1000euró még az EU-ban 200euró.

Mindjárt szebb a világ!
ASUS P4P800-E Deluxe, P4 (Prescott) 2.8Ghz 800FSB, 2*256 Kingston Dual DDR 400Mhz, MSI GeForce 6600GT
1133 levél
Válasz 02.11.03. 18:41 #2
Joe
Van ez így.
De legalább nem kell pénzt váltogatni!
Morning will come. Just pray you're there to see it.
9789 levél
Válasz 02.11.03. 18:38 #1
Gillette
Basszus ha belépünk az EU-ba mi leszünk a legcsorobbak,íme egy érdekes adat:
Mo-n az átlagfizetés atszámítva 200euró még az EU-ban 1000euró
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.