Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» ???Miniszteri fizetések???

3167 levél
Válasz 02.12.05. 20:18 #235
'Tacker Takk'
Trianon a világtörténel legsötétebb foltja. Csak nem ismerik be azok akik elkövették!
És már nem is tehetik meg! Az eszméitől, kultúrájától, területétől, lakosságától, önbecsüléstől megfosztott magyarság sok-sok év elteltével ismét talpra áll, és követeli jussát. Ha területeket nem is öntudatát, büszkeségét mindenképpen visszaköveteli, azoktól akik elvették, azoktól akik éveken keresztül ki akarták írtani az emberekből a hazafias eszméket.

A szélső jobb vissza fog térni az Országház falai közé, de ez csak a bal oldalnak lesz köszönhető. Mivel felnagyítják, és embertelenek mutatják be azokat az embereket akik büszkék arra, hogy magyarnak születtek.
És most nem a kisebbségekeket gyűlölőkről van szó! Mert az efféle tizen-húszas éveikben járók forró gonolatai egy idő után lelicsulnak, de nemzeti, hazfias érzések megmaradnak!
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
1990 levél
Válasz 02.12.05. 19:58 #234
Seekoly
jahh teljesen igazad van csak tudod mi a gond, az hogy a hétköznapi ember erről nem tud semmit sem az újságokban sem a tv-ben, híradókban nem mondják be, vagy ha igen akkor eg kicsit felfújják a témát úgy mintha a magyarság lenne a hibás azért mert nyilvánosan szidták a zsidókat vagy a románokat pedig milyen "rendesek" voltak hogy elfogadták tőlünk Erdélyt...
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
3167 levél
Válasz 02.12.05. 19:51 #233
'Tacker Takk'
Komolyabb probléma, az, hogy mostmár nem csak az amerikaiaknak nyalunk, hanem a románoknak is. Erdély elcsatolását, itt ünnepelte Budapesten a román kormányfő a magyar miniszterelnökünkkel románul beszélgetve az Országházban. Na, kérem szépen ez a SZÉGYEN! Ezért kéne hogy fájjon fejünk.
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
1990 levél
Válasz 02.12.05. 19:49 #232
Seekoly
jah és ezért leváltottók az orfk vezetőjét mert nem kezelte tökéletesen az eseményeket érdekes az Erzsébet hídi tüntetésen más volt Lampi véleménye... akkor bezzeg megdícsérte a rendőrséget, mikor másra fegyvert fogtak nehogy már egy kisebbség uralkodjon Magyarországon ez felháborító a magyar népet háttérbe akarák szorítani ezek a hazaárulók
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
1990 levél
Válasz 02.12.05. 19:45 #231
Seekoly
Mi a szar? mit b*szott már el megint megyesi? hehe most hallom a zsidókat megzavarták állítólagos ünneplésükben és fel vannak háborodva. Nemhogy kussolnának örüljenek hogy nem üldözzük őket
A fórumban szereplő hozzászólásokért semmilyen felelősséget nem vállalok!
17778 levél
Válasz 02.12.05. 11:49 #230
MagicMoment
Nahát..ez a megyesi meg a kovács...
együtt gratuláltak nástáze román miniszterelnőkkel dec 1.-jén h elvették tőlünk erdélyt!
Ez télleg szép volt tölük!
éljen megyó éljen az mszp!
hazaárúlók!
phöjjj
2705 levél
Válasz 02.11.29. 22:50 #229
hadzsi
Köszi! Én is utánakérdeztem, de megelőztetek.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
7037 levél
Válasz 02.11.29. 20:48 #228
Aruns
Igen, 10 k a határ.
"War without fire is as worthless as sausages without mustard" Henry V
20761 levél
Válasz 02.11.29. 20:45 #227
Eric
Asszem 10e ft a határ, ami alatt a helyi önkormányzat közigatgatási(v. rendészeti) hivatalához tartozik az ügy.
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
2705 levél
Válasz 02.11.29. 20:40 #226
hadzsi
Nagyon tévedsz ha azt hiszed, hogy ott nem ugat a szülő. Sztori a következő: Drágalátos Pistike bemegy a Rossmanba és elkezd párfjűmöt lopni. Rajtakapják, eljárás indul stb. Mivel x. forint alatt lopott- nem tudom az összeget pontosan, hogy mennyi miatt marad még a szabálysértési osztályon és mennyitől megy a rendőrséghez az ügy- a szabálysértési osztályra idézték be. Anyuka megjelenik a gyerekkel- vadiúj melegítő a srácon, anyán meg hatvan kiló arany és ugyanannyi smink- és kiveri a balhét, hogy meghurcolják a gyerekét. Üvölt mint a sakál. És mindenféle szemétnek hordja le a szabálysértési előadót. Ennyit a szülők felelősségéről a gyermeknevelésben. Nem csoda, hogy oda züllött a mai magyar társadalom- és a híres "nyugati"-ahová.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
3167 levél
Válasz 02.11.29. 20:14 #225
'Tacker Takk'
Sajnos tényleg úgyvan ahogy Lacko mondja, pl, valami okból lekerültem a második emeletre oda, ahol a szakmunkások vadásznak...olyan alakok vannak köztük, hogy az csak na...emberszabású jelző is túlzás Rájuk. Igaz vannak köztünk rendes emberek is, de félszeg hangjukat elnyomják a többiek...nem jó ez így...egyenlőre nincs gyógyír, a neveletlen "kölkök" ellen.
De jó, hogy a topic témájára válaszolok
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
11028 levél
Válasz 02.11.26. 12:48 #224
Lacko
Én azt gondolom, hogy a gyerekek, mindig minden korban feszegetik a lehetőségeik határát. Mi is elmentünk addig, amíg nem kaptunk két nagy frászt. Ott megálltunk.
A mai gyerekek sem rosszabbak, mint mi voltunk... Csak bánni kell tudni velük. De egy mai pedagógusnak sokkal nehezebb dolga van. Hiszen régen a szülők is neveltek, ma már nem. Sok a dolguk, vesznek egy mobilt a gyereknek (azon néha felhívják) aztán nevelje a tanár...
Ráadásul a megnövekedett feladatok mellé, beszűkítették a tanár lehetőségeit. Ma már nem mondhatod egy gyereknek, hogy fiacskám 150 guggolás, mert rádküldi a Fókuszt...

De! a mai gyerekeket is el lehet varázsolni és elvarázsolt állapotukban nevelni is lehet. Csak ez BAROMI nehéz.

Ezt persze nem csak mint kibic mondom. Mert bár iskolába nem tanítok, de foglalkozom gyerekekkel (mai gyerekekkel), bár nekem mázlim van, mert olyan gyerekeim vannak, akiket megneveltek a szüleik és nekem ezt csak ki kell egészítenem. Ráadásul nekem nem panaszkodnak a szülők, ha fejbe kólintom a gyerekét, ha csúnyán beszél.
11028 levél
Válasz 02.11.26. 12:41 #223
Lacko
Kösz a bíztatást!!! A remény hal meg utoljára...
473 levél
Válasz 02.11.26. 12:20 #222
Lacika22
Ha ennyire nem is durva a helyzet, de egy-két év múlva már ez lehet. Sajnos van sok tuskó szülő - tisztelet a kivételnek - aki tényleg csinál ilyesmit. És akkor mit várjon az ember a gyerekétől?
473 levél
Válasz 02.11.26. 12:15 #221
Lacika22
Na én is vagyok újra.
Én is info tanár lennék, és a kis jövendőbelim is tanári pályán mozog, csak ő mint fodrász szakoktató fog tevékenykedni hamarosan. Úgyhogy nekem is néznem kell valami kiegészítő melót, hogy legyen azért lóvé mindenre. Spec. én nem tudok programozni (csak ami egy suliba kell), inkább a Corel & Photoshop felé kacsintgatok. Szeptemberben nézni kéne valami jó sulit, ami ilyesmivel foglalkozik, és persze nem nappalin. Valakinek van ötlete?
Jah, ha úgy érzed, hogy szeretné tanár lenni, és jó tanár szeretnél lenni, akkor leszel is. Szerintem ha az ember már így áll hozzá, akkor mindent elkövet(ne), hogy így is legyen.
1970 levél
Válasz 02.11.26. 12:11 #220
Vaszilíj Zajcev
Eredeti témától elkanyar:
Emléxem gimiben már nekünk is nagy volt a szánk, az első tesióráig.
Bejött az 50év körüli manus, betolta a korlátot, és úgy ahogy volt (melegítő, pulóver miegymás) bemutatott vagy 20 darab saslengést (bár a korlát gyakorlatok alapja,mégis az egyik legnehezebb). Lepattant a szerről, és közölte, aki utána csinálja az dumálhat, addig viszont kuss legyen. Az első félévben síri csenden mentek az órák...

Tanár ismerőseim mesélik, hogy ma már mi a helyzet:
Tesiórán kéri a lányokat, hogy bemelegítés képpen fussanak pár kört. A legfinomabb válasz, hogy menjen már a pcsába, ő nem fogja összepiszkolni az 50 rongyos melegítőjét.
Szakközépben a gyerekek már napközben be vannak szívva, jó setben csak füvezgetnek.
És végére a kedvencem:
Rajtakapta az egyik diákot, hogy lopott a saját osztálytársától (számológép), nem verte nagy dobra, visszakérte tőle és felhívta a szülőket, hogy beszélgessenek el a gyerekkel.
Másnap a szülő habzó szájjal jelent meg, hogy ki meri megvádolni az ő tündibündi gyermekét, és a tanáriban üvöltözött!
Mondtan neki, legközelebb hívjon rendőrt, és hagyja, hogy bilincsbe vigyék el a gyereket, akkor aztán majd a szülőt is leverik, ha ugat az őrszobán.

divide et impera
20761 levél
Válasz 02.11.26. 11:34 #219
Eric
Lehetsz.
Édesanyám pl. 15 év szünet után most kezdett el ismét tanítani(ált.isk, magyar-német szak).
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
11028 levél
Válasz 02.11.26. 11:24 #218
Lacko
relax!

Nem voltam a fórumon, nem olvastam a kérdésedet. Viszont levélben - mert úgy is feltetted a kérdést - már válaszoltam.

Diplomám szerint informatika (számtech) tanár vagyok. De - mivel a feleségem is tanár és a tanárházaspárok életképtelenek gazdaságilag - muszáj volt elmennem programozni. Azért én nem adtam fel. Hiszek benne, hogy lehetek még tanár. Szeretnék tanár lenni.
887 levél
Válasz 02.11.26. 10:17 #217
Capali
köszi a választ Lacko.

ha már nem válaszolsz, írd meg, hogy azért mert nem tetszik a képem.....
Rulez ! Kúl ! Fajin !
473 levél
Válasz 02.11.26. 10:13 #216
Lacika22
Köszike, ez jól esett, de tényleg!
Hál' istennek én nem vagyok az az ideges típus, mert nem állok annyira mereven a témához, mint sokan mások. Csak ugye az én helyzetemet nehezíti (mondjuk van mikor előny), hogy 24 évesen egy középsuliban tanítok. Szal érdekes a szitu. De én úgy érzem, meg persze vissza is hallom, hogy azért többnyire szeretnek a diákok. És szerintem ez a legfontosabb. Néha fárasztóak tudnak lenni, de néha meg nagyon jól esik átadni a tudásodat. Nincs annál jobb érzés (szerintem) mikor magyarázod a témát ezerrel, és látod, hogy érdekli a gyereket, és meg is érti. Néha persze unalmas is, meg egy kicsit monoton, de azért jó.
Na ez elég értelmes hozzászólás lesz, így visszaolvasva, de vannak dolgok, amiket nem lehet 100%-osan szavakkal leírni.
Na bye, most megyek órára, később mégleszek.
887 levél
Válasz 02.11.26. 10:08 #215
Capali
milyen tanár vagy te Lacko? számtek?
Rulez ! Kúl ! Fajin !
11028 levél
Válasz 02.11.26. 10:04 #214
Lacko
Kedves druszám!

Én - mint pálya el sem kezdő pedagógus - üzenem: minden tanár, tanító hős!!! És ezt a legmélyebb tisztelettel mondom.

Kérlek ne törj le, ne egyen meg az ideg, hidd el ti vagytok ma Magyarországon a hősök. A legnagyobb munkát végzitek, a legkisebb pénzért.

Ahogy Kurt Vonneguth mondotta: az egyetlen szakma, ami nem becstelen: a tanítás.
473 levél
Válasz 02.11.26. 09:14 #213
Lacika22
Igen, a pedagógus fizetések. Csak annyi a gond, hogy a mostani 50%-os (persze ez közel sem annyi) emelésen kívül a többi szart sem ért, mint írtad ha jól emléxem, mivel spec én is kevesebbet kaptam a pár százalékos emelés után, mint előtte. A nép meg kezdi köpködni a pedagógusokat, hogy kapják a sok lóvét. Ha tudnák az igazságot, akkor szerintem visszafognák magukat. További köpködések: Felvesszük a "nagy" lóvét, és nem tanítjuk meg a büdös kölköt, meg nem csinálunk semmit. A gyereket mi csak tanítani tudnánk, de ahhoz előbb otthon meg kellene nevelni anyucinak-apucinak. Nem vagyok egy öreg ember, sőt, de az én időmben nem voltak ilyen "tróger" kölykök, mint mostanában vannak. És az ember hazamegy munkából, csodálkozik, hogy miért fáradt, miért kimerült, és rájön, hogy megette az ideg. Szal akárki akármit mond, egy ideig még nem fogják rendesen megfizetni ezt a szakmát. Ugyanebben a cipóben jár az egészségügy is, most persze ne a fejesekre gondoljunk, akik kapják a kenőpénzt, hogy elvégezzék azt a melót, amit amúgy is meg kellene csinálniuk.
Nah, egy kicsit elkanyarodtam a témától, de most kapott el a szófosás. Sorry.
1247 levél
Válasz 02.11.26. 08:15 #212
erdos
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
1093 levél
Válasz 02.11.25. 22:06 #211
iX
miért is vártam mást tőled?
[átkozott optimista hozzáállás]
3167 levél
Válasz 02.11.25. 19:24 #210
'Tacker Takk'
iX: Forrás: Cavinton, a sarki gyógyszertárban...

Lacko: Nekem ez magas
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
1093 levél
Válasz 02.11.25. 11:54 #209
iX
Tacker:
nekem eszembe jutna, de nem jut. kérnék forrást.

Lackó, este ránézünk erre a tőzsde dologra
11028 levél
Válasz 02.11.25. 09:26 #208
Lacko
engem is megkért Dino, hogy hagyjam a politikát az index-re, de nehéz megállni, amikor egy politicai topicba csak balosok írhatnak, mert a jobbosokat megkérték, hogy ne tegyék...

Kedves Balos Topictársak!
Hogy bizonyítsam irántatok való nagyrabecsülésemet készítettem nektek - mert ugyea jobbosok nem szoktak annyit tőzsdézni - egy online tőzsdejátékot, csupa mszp közeli nagyvállalattal .
Hajrá! Lehet adni-venni és megkeresni a minsziterek fizetésének többszörösét!!!!
Itt kezdhetitek a játékot!
1247 levél
Válasz 02.11.25. 08:04 #207
erdos
Örülök hogy ilyen tájékozott vagy önkormányzati ügyekben...
Megletősen sokat foglalkozom vele én is, ugyanis az öregem 8 éve polgármester a bátyám pedig képviselő.
Ha így ismered a költségvetést biztos tudod hogy így első blikkre mik azok a forrásoldali tételek amelyeket most először az önkormányzatoknál hagytak. Próbálj meg máshonnan is tájékozódni mielőtt így háborogsz...
UI.:
Nézted az MTV-t választások alatt?
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
2705 levél
Válasz 02.11.24. 02:19 #206
hadzsi
Ki foglalt állást a koztévé ellen? Az EBESZ? Ezt is Kuncétól idézed? Kérdem én hány EBESZ megfigyelő cnézi a magyar köztévét választások idején, aki független és tud magyarul? Milyen állásfoglalásról beszélsz? Egyébként akkoriban sem volt független a köztévé, de ez a magyar demokrácia 12 éve alatt egyik kormánynál sem jött szóba. Egyszerűen el van baszva a médiatörvény. Az önkormányzatok támogatását illetően csak vizsgálgasd egy kicsit a költségvetést. Ajánlom az egészségügy és oktatás címszót. Egyébként mindezt a parlamenti tudósításokból veszem. Elnézést a ködös fogalmazásért. Azért furcsa, hogy ezek után is így hajtogatjátok, hogy 4 év után. Nézzétek vissza a száz napos programot. Mik is voltak az ígéretek?
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
3167 levél
Válasz 02.11.23. 17:04 #205
'Tacker Takk'
"Hello, hello, újra itt vagyok, vissza kellett jönnöm Hozzád és félek, hogy itt ragadok..."

Őszintén szólva gondoltam távoltartom magam a fórumos politikától Dinó kérésére, de amikor azt láttom, hogy Lackó is "odateszi" maát és szárnyal a topic akkor nem hagyhatom ezt szó nélkül

A Széchenyi terv-ben lehet, hogy voltakk kiskapuk helytelen pályázati elbírális, de elbírta a gépezet, úgy hogy teljesgőzzel robogott. Az MSZP azt állítja, hogy tartható, sőt túlteljesíthető lesz az az 5,4%. Annak ellenére, hogy e Jegybank elnöke, és az EU-ban is kijelentették, hogy Magyarország nem fogja tudni tartani a tavalyi tempót.

De jusson eszetekben:
Az MSZP a választások előtt azzal vádolta Fideszt, hogy túl nagy a gazdasági fejlődés, felörlődnek a tartalékok...A választások után meg azt szajkózták, hogy az ország rosszabb helyzetben van, mint 4 évvel ezelőtt. És keveset fejlődött a gazdaság...

A hazugságnál csak az a rosszabb, ha kitartanak mellette.
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
2705 levél
Válasz 02.11.23. 16:08 #204
hadzsi
Nem 4 év hanem 6 év.Ugyanis az MSZP előrehozott választásokat akar- amit elvben meg is lehet csinálni- pontosan amiatt, hogy azokban az országokban, amelyek beléptek az EU-ba a kormányzópártok népszerűsége rohamosan csökkent lásd Ausztria. Egyébként nem hiszem, hogy ilyen költségvetéssel bármilyen ígéretet be tudnának tartani. Én csak a költségvetés általános vitájából tudok kiindulni- volt szerencsém látni több órán át, hogy az államtitkárok és miniszterek kapják a fakkot és egy értelmes válasz nem hagyta el a szájukat csak az, hogy az előző kormány mindent szarul csinált, de ez majd jó lesz és egyébként is az ellenzék nem is tud normálisan vitázni. Ezek nem igazán meggyőző érvek egy költségvetés mellett. A szocik egyébként az önkormányzatokat akarják leterhelni, hogy az embereknek ha számonkérik rajtuk a választási ígértetket majd azt mondhassák, hogy lám az önkormányzatok nem csinálnak semmit. Példa rá a Debrecenből Józsára menő út 4 sávossá tétele. A szocik a közgyűlésen fikázzák a debreceni fidesz frakciót és a pogármestert mert nem fejezték még be a fejlesztést. Most már nem is tudják mert az állam megvonta a támogatást. Így az út csak kibővített lesz nem pedig 4 sávos. Az emberek nem tudják ezt és így a debreceni pogármestert fogják hibáztatni. Ugyanezt eljátszották az újonnan felépült sportcsarnokkal is, ahol most folyik a tornászvilágbajnokság. Onnan is megvonták a támogatást. Nem akarom már visszaolvasni mit írtam, de remélem világosan kitűnik, hogy a felelősséget áthárítják az önkormányzatokra.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
1247 levél
Válasz 02.11.23. 09:35 #203
erdos
S az igazság elhangoztatott...
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
1719 levél
Válasz 02.11.23. 09:21 #202
TheHolyOne
hadzsi: Ahogy már mondták neked: "majd 4 év múlva" Bár akkor sem lesz az a kánaán, ami a fidesz szerint lett volna, de majd meglátjuk. Tehát 4 év múlva...

TT: Welcome back!
A Széchenyi-terv nem volt olyan fergetegesen fantasztikus, hogy az mentené meg a magyar gazdaságot, de egy kis átszervezéssel elég hasznos lehet. Eddig nagyon sok kiskapu volt benne, és az átláthatatlan elbírálás miatt, könnyen nagy pénzeket akaszthatott le az, aki ismeri a kiskapukat és még kapcsolatai is vannak.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
1247 levél
Válasz 02.11.23. 07:08 #201
erdos
- Senki nem akarja leállítani, csak átláthatóbbá tenni!
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
1247 levél
Válasz 02.11.23. 07:06 #200
erdos
Picit azért szelektív a memóriád...
Arra ugye nem emlékszel amikor állást foglaltak a választások alatt a közszolgálati tévék ellen?
Gondolom ismerős vagy az önkormányzatok környékén, tehát meg tudnád mondani mi változott a támogatási rendszerükben?
"Szeretném megkérdezni, hogy a választási ígéretekből mennyi is valósult meg?"
Majd 4 év múlva...
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
20761 levél
Válasz 02.11.23. 02:26 #199
Eric
Asszem nálad elmentek otthonról!
Igazából arra, amiket most ebbe a hozzászólásodban öszehordtál rólam(meg úgy általában) nem is igazán érdemes reagálni.
Csak egy szóval tudom jellemezni: politikus.

Igazából nem értem...

Ehhh, hagyjuk!
"Dilisek ezek a rómaiak...!"
3167 levél
Válasz 02.11.22. 21:00 #198
'Tacker Takk'
Sajnos (vagy éppen szerencsémre, vagy szerencsétlenségetekre) eddig nem nagyon volt időm fórumozni. És nem colt időm ebben a topicban okoskodnom.
De most ismételten belefolynék a politikai csatározásba, és erősíteném a jobb oldalt!
Ugyanis, ahogy láttam Lackó már ki-ki tárgyalta a Széchenyi tervet, azt hiszem megkéne fontolni szavait, hiszen hogy tudjuk tartani a gazdasági fejlődést, ha az EU küszöbén leállITJÁK a gépezettet?
Csak ne legyen igazam, ebben bízom, mert akkor az EU-ban eláshatja magát minden magyar!
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
2705 levél
Válasz 02.11.22. 20:04 #197
hadzsi
Nem baj, most majd minden jó lesz, még a kerítésed is kolbászból meg cukorkából fogod felépíteni. Szeretném megkérdezni, hogy a választási ígéretekből mennyi is valósult meg? Továbbá, hogy hány olyan ügyről tudsz, amiben bebizonyosodott, hogy milliárdokat vagy akár milliókat csalt el az Orbán- kormány? Szeretném megkérdezni azt is, hogy miből következtetnek arra, hogy az előző kormány antiszemita volt. Miért "euroszkeptikus" a mostani ellenzék? Ja és hol van az a puritán állami apparátus, amit beígértek? Megvalósult- e a teljes sajtószabadság? Vagy véletlenül nem hallotál róla a médiában az Európai Néppárt erről szóló közleményéről? Vagy ez is ellenzéki humbug? Kérdem én, hogy a "több pénzt az embereknek, több pénzt az önkormányzatoknak!" szlogen mennyiben valósul meg a 2003-as költségvetési tervezet tükrében. Az meg már csak hab a tortán, hogy a miniszteri fizetések 200%-kal növekednek. Vajon miért? Mit szóltál volna, ha az Orbánék idején történik mindez? Szerintem sikerült a kormánykoalíciónak továbbvinnie az előző kabinet összes idiótaságát és még rátenni egy lapáttal.
"We have the best two teams on Merseyside, Liverpool and Liverpool reserves" /Bill Shankly/
1719 levél
Válasz 02.11.22. 13:02 #196
TheHolyOne
Azt a rohadt sajtóját neki!!! Érdekes, én még sehol máshol nem hallottam, csak fideszes szájából...
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
1719 levél
Válasz 02.11.22. 13:00 #195
TheHolyOne
Neked kéne szétnézned egy kicsit és nem csak a belédsújkolt pártpropagandát szajkózni, mert bárhogy furcsállod, én eddig csak azt hallottam vissza tőled
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
11028 levél
Válasz 02.11.22. 12:59 #194
Lacko
Visszanéztem - tudod nekem van memóriám - a tv2 kezdte.
11028 levél
Válasz 02.11.22. 12:58 #193
Lacko
Hát, ha nem nézel tükörbe, valakinek muszáj megtenni...
1719 levél
Válasz 02.11.22. 12:57 #192
TheHolyOne
Lehet meg kéne nézned ki kezdett el kommunistázni, gazemberezni és nácizni
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
11028 levél
Válasz 02.11.22. 12:57 #191
Lacko
Horn Gyula legalább őszinte volt, amikor az ellenzék megkérdezte, hogy miért nem tartja be az igéreteit: "az igérteteimet senki sem kérheti számon rajtam. még a választóim se, nemhogy ti..."
1719 levél
Válasz 02.11.22. 12:56 #190
TheHolyOne
Ezt pont te mondod???
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
11028 levél
Válasz 02.11.22. 12:55 #189
Lacko
te egy kicsit demagóg vagy...
1719 levél
Válasz 02.11.22. 12:52 #188
TheHolyOne
Mit nem látsz te borúsan mostanában?? Amióta a fidesz elvesztette a választásokat, és ugrott annak az okádék rózsaszín világképnek, amivel beetetett, semmit jónak. Bezzeg azelőtt ment a "minden frankó, mindenki elégedett" duma
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
17778 levél
Válasz 02.11.22. 12:52 #187
MagicMoment
Megyó azt mondta a választások előtt h a tankönyvek ingyenesek leszenek a általános iskolásoknak...
Lacko:neked vannak gyermekeid...Ált.iskolásak??
Ha igen akkor a könyvek inygen voltak??

Válaszolok is helyetted:nem!
Megyo azt mondta majd jövöre lesz ingyenes,de
a több gyermekeseknek elintézi h ingyenes legyen.. Az lett??,

Megyo erre kitérő választ adott a parlamentben amikor ezt megkérdezték tőle..
A fenne..na most ez akkor h van?
1719 levél
Válasz 02.11.22. 12:49 #186
TheHolyOne
Szomorú LENNE, ha igaz LENNE.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.