Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Hozzászólások, megjegyzések

»» Icewind Dale II (Ismertető)

407 levél
Válasz 03.01.07. 00:28 #5
Đuke
Teljesen egyetértek. Mondjuk jópofa ötlet, hogy az "action bar"-t lehet tesre szabni...
Đ
Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan!
123 levél
Válasz 03.01.06. 21:27 #4
Laci73

Helló Đuke!

Valóban nem tér el jelentősen, bár én inkább egy AD&D rendszerű, de elsősorban akció-szerű játékként értékeltem. RPG-nek elég gyengus, a Morrowind, a Gothic, de még a BG2 mellett is eltörpül. Viszont valóban szép.

Kihagytam a kezelhetőséget. Sajnos a sok újdonság mellett itt is elszabták a készítők: az egész kezelőfelületet letolták a képernyő alsó harmadára. Az előző rész felülete tetszetősebb és szerintem praktikusabb is volt.
Szeretem a ráncaimat, azt mutatják, hogy éltem.
217 levél
Válasz 03.01.06. 19:18 #3
SlipKnot
Értékelés:

Grafika 8
Hangok 8
Játszhatóság 8
Hangulat 10

Szerintem nagyon jó játék...

PEOPLE=SHIT
407 levél
Válasz 03.01.06. 02:43 #2
Đuke
Na...azért nem maradt le az én pontszámom nagyon a tiedtől..

Đ
Gondolkozz globálisan, cselekedj lokálisan!
123 levél
Válasz 03.01.06. 02:07 #1
Laci73
A játék leginkább egy "dobjunk be még több elemet" folytatás, ahol a hangulaton és a történeten nagyon érezni ezt a mesterkélt felfújtságot.

Örvendetes tény a sok új ellenfél, de van abban valami kiábrándító, ahogy a történet során megjelennek. Hiába van fekete sárkány és egy isteni avatar is ellenfeleink között, ha mindösszesen levágandó mellékszereplők az amúgy sem szikrázó történetben (mentsük meg mi a fél világot, mert az magát nem tudja) Ebben a játékban úgy lehet vágni orkot/driedert/illithidet stb. mint a fát. Akik a BG történeteihez szoktak, ne adj istenek játszanak is szerepjátékot, bizonyára értik mire célzok.

Ha azonban a játékot úgy tekintjük mint igényesebb hack 'n slash (Diabló-szerű) gamét, és nem keressük rajta az igazi RPG elemeket, akkor viszont átlagon felüli programról beszélhetünk.

Sajnos a játékhoz - amennyiben nincs végigjátszási leírásunk - igen jó nyelvtudás és némi AD&D ismeret szükséges. Ennek birtokában viszont hajnalokig játszható.

Grafika: bár híve vagyok a 3D-nek, sajnálom hogy kezdenek kikopni ezek a régi "sima" grafikus motorok. Ugyanis a helyszínek néhol művészi igényességgel megrajzolt - sőt - festett hátterek...

Hangok: Jeremy Soule mindenkit letaglózott az első rész zenéjével. A mérce tehát magas volt, és bár alatta marad nagy elődjének - összességében jó. A hangok átlagosak.

Játékélméény: RPG-nek közepes alá - RPG elemekkel bővített hack 'n slash -nek jó.

Összegzés: Egy közepesnél jobb játék, AD&D rajongók számára hozhat (mint számomra is) kellemes órákat. (8.0 pont)
Szeretem a ráncaimat, azt mutatják, hogy éltem.

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.