Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» X2-Wolverine's Revenge help

2 levél
Válasz 09.06.13. 14:13 #3
teratroph
Hi!
Elakadtam !
Ott vok h meg kell ölnöm Grenaidert, hogy kiszabaditsam a kiscsajt.
A két katonát könnyedén megölöm, de utánna nem tom mt kell h csináljak h felmenjek Grenaiderhez, vagy leszedjem vhogy onnét.
Segitsetek
Köszi
Üdv
Teratroph
152 levél
Válasz 04.02.20. 07:01 #2
Stefidzsí
Én is marhára szarakodtam azzal a résszel, aztán rájöttem, hogy egyszerűen nyomva kell tartani a "stealth mode" gombot és "stealth strike"kokkal lekaszabolni a népeket. Ezért ráadásul egy rakat "dog tags"at lehet begyűjteni. Az a lényeg, hogy először baloldalt lapulj a falhoz és nézz ki a sarkon ne félj nem fog eljönni a faltól ha nyomva tartod a "stealth mode" gombot. Aztán jöhet a jobboldali, aztán a folyosó túloldalán, a lényeg, hogy lapulj a sarkokhoz, és ne szólaljon meg a riasztó, mert akkor mindennek vége! Ha lejutottál az aknába érdemes "senses mode"ba menni, mert akkor jobban látni az esetleges szakadékokat. Have fun!
Windows vagyok, tehát fagyok.
90 levél
Válasz 03.06.09. 11:51 #1
Ritin
Az act2-part2ben vagyok!! Az elején megnézek 1 kamerát ami 1 szörnyet mutat 1 hulla mellett!! A romoknál átmászom és jön 1 bejátszás hogy azon a szinten ahol vagyok meg alattam is vannak katonák meg riasztók és lopakodva le kellene jutnom valamihez!! Megölöm az összes embert és bakapcsolok 2 kapcsolót:AZ egyik azt az ajtót nyitja ahol a szörnyet láttam a másik bekapcsol valamit!! Ha jól fordítottam azt írja:Keresd meg az utat az aknához!! De hogyan!! Bárhogy próbálok lemenni észrevesznek! Mit kell csinálni? Help lécci előre is köszi!!

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.