Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Hamis értékek

17778 levél
Válasz 03.08.26. 13:00 #73
MagicMoment
Az ijen értelmetlen f*szságokat akkor minek irod be?
FŐleg h semmi értelme???
414 levél
Válasz 03.08.24. 23:06 #72
octavius123
Ez egy hamis érték volt. Minden szempontból. Ennek semmi értelme.
[Brutus, fiam, ne játssz azzal a késsel! Valaki még megsérülhet.]
891 levél
Válasz 03.08.24. 22:19 #71
alibaba

Na ez meg mi volt?
414 levél
Válasz 03.08.24. 21:59 #70
octavius123
Találkoztam egy bácsival, azt mondta, ölni szokott. Kérdeztem kit, válasza: a nagymamámat. Kérdeztem, hányszor eddig, erre le akart baszni kettőt: a nagyim szent, és rá akart venni, üljünk be a kocsijába, persze be volt állva.
[Brutus, fiam, ne játssz azzal a késsel! Valaki még megsérülhet.]
891 levél
Válasz 03.08.24. 18:36 #69
alibaba
Én is a régi vagyok, csak csendesebb.
17778 levél
Válasz 03.08.23. 15:48 #68
MagicMoment
látom az idézeted a régi
891 levél
Válasz 03.08.23. 15:11 #67
alibaba
De azért tetszett az előadásod.
891 levél
Válasz 03.08.23. 15:09 #66
alibaba
Azért nem, de mostanában (már vagy 1 éve) hanyagolom a forumot. De azért olvasgatni szoktam, de mindig lusta vagyok írni.
áááááá
Inkább megyek is aludni.
20674 levél
Válasz 03.08.23. 00:14 #65
Pyrogate
Szenvedély nélkül a foci halott.
17778 levél
Válasz 03.08.22. 22:49 #64
MagicMoment
na neee..téged is látni??
azt hittem megszüntél létezni...
891 levél
Válasz 03.08.22. 21:33 #63
alibaba
Megy a seggnyalás ezerrel.
11867 levél
Válasz 03.08.21. 22:10 #62
RASTA guy
sztem pedig ponthogy járhatnál a fórumra... A hozzászólásaidtól véleményem szerint növexik a színvonal itt, mellesleg humoros is szoktál lenni.
sakálemberek...
4144 levél
Válasz 03.08.21. 18:18 #61
HTB
MagicMoment kellemesen csalodtam benned
Just another freak in the freak kingdom
678 levél
Válasz 03.08.21. 18:08 #60
Shaq
Gratula szedrencs, ritkán olvasni ilyen magasröptű eszmefuttatást itt a fórumban, de tényleg!
Only Easy Day was Yesterday!
4695 levél
Válasz 03.08.21. 17:17 #59
szedrencs
Úgy látszik lehiggadt a vita, azért én még hozzáteszem a saját véleményem (moralizálok).

Nekem elegem van egy kicsit abból, hogy ilyen vitáknál gyakran elhangzik a "nem tartozom egyik valláshoz sem" kezdetű mondat. És ha tartoznál? Ettől ugyanolyan ember vagy mint bárki más, mint egy muzulmán, egy zsidó, egy buddhista, vagy akár egy ateista. Ha akarod felvállalod a vallásodat (vagy a származásodat) nyilvánosan ahogyan azt Reapest tette, vagy magánügyként kezeled, amit nem azért hallgatsz el (hülye szó) mert FÉLSZ, hanem egész egyszerűen azért, mert rajtad kívűl senkinek semmi köze hozzá.

Felfogás kérdése, de egy csomó topikban ahol valamelyik okostojás elkezd zsidózni utána jön legalább egy ilyen hozzászólás, hogy "nem vagyok zsidó, de". Ez szerintem valahol annyira gyáva és szánalmas. Olyan összekacsintósnak érzem, hogy "látod, én nem tartozom KÖZÉJÜK, de azért te már tényleg durvát írtál, ejnyebejnye". Tudjátok, gyilkosok között cinkos aki néma marad.

Tény, hogy a legtöbb vallás nevében követtek el bűnöket, de a zsidóüldözés több száz évre visszanyúlik, és igenis köze volt hozzá a keresztény egyháznak. Akárcsak ahhoz, hogy ugyanez az egyház segített rengeteg náci háborús bűnösnek pl. a második világháború után (!!! hoppáhoppá, nincs kényszerhelyzet) európából elszökni, és eltűrte a történelem legjobban megszervezett népirtását, ami egyben ugye rablógyilkosság is volt.

MagicMoment:
Nem basztatásként mondom, de szerintem ha valamennyire nyílt vagy, nem pedig egy kisebbségi komplexusos xenofób (akit esetleg még irigység is hajt?) és van egy kikezdhetetlen értékrended (nevelés?) akkor nem írsz ilyeneket, hogy te is a Dunába lőtted volna a zsidókat, mert ez nagyon szűk látókörre vall.(Mindenesetre utolsó leveled bíztató, bár úgyis leszarod a véleményem, és nem előttem kell elszámolnod a kijelentéseiddel, hanem magad előtt.)

Képzel el a következő szituációt:
holnaptól minden László keresztnevű egyénnek el kell hagynia a lakását, nem használhatják a netet, és egy nagy "L" betűt kell a ruhájukra varrniuk, különben súlyos retorziók érik őket. A fenti szabályok akkor is vonatkoznak rájuk, ha csak apjuk, esetleg valamelyik nagyszülőjük volt László nevű. Tehát a Lászlóknak (vagy akik férfi felmenői között 2 generáción belül volt ilyen nevű személy - továbbiakban csak Lászlókat írok, mert hosszú lenne) ezután lakásuk, és vagyonuk teljes elkobzása után gettóba kellene költözniük. Mondjuk egy 30m2-es lakásba beköltözne 4-5 családnyi László. Nem folytatom, szerintem kapisgálod már, hogy mire akarok kilyukadni...

A határvonalat bárhol meg lehet húzni, gondolj bele, a fenti logika szerint te is lehetsz bármikor "üldözött kisebbség", és akkor ki lesz az, aki ki fog állni melletted? Az egyház? Vagy megvéded magad? Vagy azok akik a te gondolkodásmódodhoz hasonlóan vélekednek?

Nemnem cimbora, ők lesznek azok, akik beköltöznek régi lakásodba, használják a chello-s gépedet, majd belelőnnek a Dunába.

Egyet kérek: GONDOLKOZZ MIELŐTT FÓRUMBA ÍRSZ!
17778 levél
Válasz 03.08.20. 19:20 #58
MagicMoment
jah..kicsit tullöttem..sry emiatt..
csak felb*sztam a saját agyam azzal h lejjebb szidták a keresztéynséget..aztán má jött minden. sry akit megsértettem.
1719 levél
Válasz 03.08.20. 17:47 #57
TheHolyOne
Hát, ja. MM "kissé" túllőtt a célon.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
3313 levél
Válasz 03.08.20. 03:32 #56
Reapest
Bár már eltávoztam a fórumról, és már úgy tűnik, a gépet is "bérbe" tudom adni (így lesz PS2-m és FFX-em , de ehhez a témához akkor is hozzá akarok szólni, mert nem tűröm el szó nélkül.

Kedves MagicMoment, én zsidó vagyok, és felvállaom - ezt szögezzük le az elején -, bár annyi közöm van a valláshoz, mint tyúknak az atomfizikához.
Valamelyik hozzászólásodból az derült ki, hogy te olvastad a Tórát, és gondolom a Biblia új szövetségi része sem maradt ki az életedből. Bárki bármit mond, az utóbbi (kereszténység szempontjából szentnek tekintett irat) "frissítése" az előbb említett, zsidók szempontjából szentnek tekintett iratnak. Amikor Jézus született, divat volt a messiásvárás. Amikor a kerszetény vallás kialakult, divat volt az új vallások létrehozása. Sok vallás elbukott, ez pedig felvirágzott. Az alapvető különbség a két vallás között. A zsidó azt mondja: félj I.tentől, mert ha nem tartod be a parancsolatait, akkor gáz lesz. A keresztény pedig azt mondja: Ha betartod a parancsolatokat, minden rendben lesz. A két állítás lényegében azonos, csak logikailag van megcserélve, amiben eltér: az istenfélés. Nekem ez a bajom a zsidó vallással, illetve minden ami ebből származik - ha olyan az I.ten, ahogy az Ótestamentumban le van írva, akkor nekem nincs rá szükségem. De nem tudom, hogy neked ebből honnan jön le az, hogy a vallás mögé lehet rejtőzni, uraklodni, közben rinyálni. Hol a kétszínűség? De menjünk tovább: ilyen az Újtestamentumban sincs. Az hogy a kereszténység sok esetben az állam fegyvere lett, és ennek nevében milliókat pusztítottak el, az ember egyéni hülyesége. Se nem jó zsidó, se nem jó keresztény az, aki kétszínű, gyilkos. Ennyi az egész. De mondom, ez egyén kérdése, és nem erre tanít egyik vallás sem, sőt még az iszlám sem. Az is csak (történelmi léptékkel) nemrég vált ilyen ellenszenvessé, és ezt is csak hóldkóros prédikátoroknak köszönheti. Az, hogy manapság ez a 'leggonoszabb' vallás, csak azért volt könnyebb elérni az iszlámmal, mert mára egy picit elavultak olyan részei, amelyek bajosak voltak (a zsidó vallás is rég elavult már, de ez nem okoz nagy problémát a mai világban - csak egyéni szintüt).
Tehát nem tudom, a vallásban te hol látsz problémát, mert én nem találok - bár eddig semmi konkrétumot nem mondtál. Ne haragudj, de ilyen dumával még egy neonáci gyűlésen is kiröhögnének, mert ott is alátámasztott érvek hangzanak el (az más dolog, hogy ezek az érvek többnyire csak egy szűk kört veséznek ki). De te csak szitkozódtál itt. Talán a zsidó 'fajjal' van bajod?
Van a homo sapiens sapiens, és van a homo zsidó? Középkori ábrákon megeshet (szépen szarvakat, és hegyes farkat rajzoltak a zsidóknak, úgy néztek ki, mint a ördögök). De gondolom józan emberként te is belátod, hogy biológiailag semmi különbség nincs.
Megint csak az egyénre szeretnék hivatkozni, és a neveltetésre. Van olyan zsidó, aki abban a szellemben nevelkedett, hogy ő a szegény zsidó, akinek a népét jól elnyomták, ezért cserébe legyen olyan gonosz, mint az ördög, lopjon, csalon össze, amennyit csak tud. De az ilyen embereket én is mélyen megvetem. Ha nem öreg, akkor neveltetésről van szó, és mit ugat? Őt nem vitték haláltáborokba. Ha pedig öreg, akkor azt mondom, ok - egy haláltábort végigszenvedni elég durva dolog, és nem csak testileg és mentálisan, hanem szellemileg is sérül az ember...lehet, hogy komolyan, de ezzel meg nem tudok mit kezdeni.
Más eset nincs, mert csak ezek hatátozzák meg az embert: a hite, vallása, és a hovatartozása, öntudata. Ha ezek kapcsán valami bibi van, az csak egyéni lehet.
Ami pedig az izraeli katonákat illeti. Nem hiszem, hogy van olyan hadsereg a világon, amely érzelmi alapon megválogatná, megsajnálná az ellenségeit. Sajnálatos dolog, hogy pont ennek a seregnek kell az egyik legkegyetlenebbnek lenni, de ez van. Ha 14 éves palesztin srácok, kövekkel törik be az imádkozó civilek fejét, akkor őket is ellenségnek kell tekinteni. Ráadásul csak köztünk szólva: miért is dobál követ? Mert bemesélték neki, hogy ez az igaz hit. De ugyanebben a vallásban nincs az benne, hogy ő már felnőtt férfinak számít? Dehogy nincs. Ezek után egy morbid, perverz és undorító dolog a világ hírcsatornáinak kamerái elött lebonyolítani az aktuális halott temetési szertartását, siránkozva, hogy ő még csak gyerek volt. Ha nem akarnak ezzel semmit üzenni a világnak, akkor minek kellenek a kamerák, minek kell az európai, amerikai felfogás (hogy 18, illetve 21 év fölött felnőtt valaki). Azt nem vonom kétségbe, hogy igaz egy-egy ilyen incidens után a gyász, de minek kell felhasználni a politikában? Ha valami kétszínűség, akkor ez az. Komolyan mondom, azokat az embereket nem utálom ennyire, akik őszintén állnak a kamera elé, hogy támogatták gyermekük terrorista tevékenységeit, és büszkék rá, vagy őszintén röhögni kezdenek, amikor megtudják, hogy Amerikában rohadt nagy áramszünet van, mert ők legalább őszintén felvállalják értékrendüket, világnézetüket.
3553 levél
Válasz 03.08.20. 00:36 #55
The Lord
Jólvan, látom jó irányba megy a téma .

Bazmeg.
"Félelmetes amúgy, hogy tőled állandóan csak elégedetlenkedő levelek jönnek..." A köbön!
2175 levél
Válasz 03.08.19. 17:36 #54
Raptor
Több hitlerre valóban nincs szükség (ezt írtam én is), mivel tanult az emberiség a hibáiból, de 1 Hitlerre szükség volt, hogy az emberiség belássa, hogy ez nagyon nem jó, ezen változtatni kell. Ha nem lett volna 1 sem, akkor lennénk bajban, mert ha pl most kerülne egy Hitler szintű egyén hatalomra, akkor bizony az emberiségnek annyi. Miután kilőtte az atomot már hiába tanul az emberiség az esetből...
Tudom, hogy Te ezt bizonyos okok miatt még nem látod be, megértelek, nem foglak azért fikázni, mert máshogy gondolkodsz.
"Find out who you really are"
12270 levél
Válasz 03.08.19. 17:25 #53
asas01
igaz, de Hitlerekre talán nincs szükség
i tell it like it is, cause im a bold figure
2175 levél
Válasz 03.08.19. 17:21 #52
Raptor
Tudom, nagyon jó néha a másikat fikázni, egy kicsit veszekedni, de valahol meg kell húzni a határt, ahol 'pozitív vita' és az esztelen fikázás találkozik. Ellenkező esetben krétakori rokonom, Dino elöbb-utóbb bezárja a topicot.
Inkább arról kéne beszélgetni, hogy a jelen problémáit hogyan lehetne megoldani. Ami történt, megtörtént, nem lehet rajta változtatni. Legjobb dolog csak a hasznos dolgokat leszűrni, hogy többé ne essen az ember ugyanabba a hibába. Kövezzetek meg, de mégis azt mondom, hogy kellett az emberiségnek egy Hitler is, mert ha nem ő, akkor később majd valaki más csinálja azt, amit ő tett, ami ma az emberiség kihalásával járna a hiperszuper tömegpusztító fegyverek miatt. A hitleri kort meg túlélte az emberiség, nagyjából tanult a hibákból, szóval nem kéne a múlt szarát még egyszer megkavarni, hisz semmi haszna nincsen.
A plasztín helyzethez annyit fűznék hozzá, hogy az egész egy jó példa az adok-kapok elvre, aminek sosem lesz vége. A vérontás valóban nem megoldás, de a mai társadalom színvonala mellett úgy tűnik nincs más választásuk a palesztinoknak, sem az izraelieknek. Azonban gondolom mindkét oldalon milliónyi ember ülne le a tárgyalóasztalhoz, hogy megoldja a helyzetet, de ezt rengeteg politikai, vallási, és pénzügyi ok gátolja. Majd ha a világot nem a pénz és a hatalom irányítja, akkor az ilyen problémák maguktól megoldódnak.
Végül leírom mielött egyesek hibásan elkezdenéne fikázni engem is: _nem_ tartozom egyik valláshoz sem, nem vallok semmilyen náci elveket, nem vagyok semmilyen szektának a tagja. Csupán egy átlagos magyar emberke vagyok, remélem lehet még ilyen is....
"Find out who you really are"
12270 levél
Válasz 03.08.19. 16:48 #51
asas01
amúgy miért túlzok? nem te mondtad, hogy a dunába lőnéd a zsidókat?
i tell it like it is, cause im a bold figure
12270 levél
Válasz 03.08.19. 16:46 #50
asas01
mikor hallottál te olyat, hogy az izraeli hadsereg megölte volna egy terrorista családját? "Pedig az is lehet h a családja abszolut nem ért egyet a terrorista cselekménnyel" a palesztínok 20000 dollárért ölik meg magukat, pénzért gyilkonak a terrorista szervezetek fizetik őket.
i tell it like it is, cause im a bold figure
17778 levél
Válasz 03.08.19. 16:42 #49
MagicMoment
1.20izraeli???ehheeh..látod a halottak számát???
1palesztin merényletet követ el...(amivel természetesen nem értek egyet) meghal mondjuk 10 izraeli,és megsérül 30.
ekkor jönnek az izraeliek és legyilkolják a merénylő családját,házát,rokoinat..egyszoval midnenkit akinek köze volt a merénylőhöz. Pedig az is lehet h a családja abszolut nem ért egyet a terrorista cselekménnyel..megmerem kockáztatni h azért nem az egész palesztin vérben forr az h önygilkos merényleteket kéne végrehajtani. Ez csupán a szélsőséges merénylők fejében él..

2.jajj..ti mindig tuloztok..ez annyira jellemző rátok
12270 levél
Válasz 03.08.19. 16:19 #48
asas01
1. ki mondta, hogy a palesztín nem ember? épp ellenkezőleg az izraelieket mindenki szídja, ha meghal egy arab, de ha 20 izraeli hal meg merényletben, akkor azt mondja mindenki, hogy szegény palesztín csak a szabadságáért harcol.

2. szerinted mitől lennál náci, ha nem attól, hogy etnikai alapon akarsz gyikolászni
i tell it like it is, cause im a bold figure
17778 levél
Válasz 03.08.19. 16:14 #47
MagicMoment
MOst épp a pápa nem huny szemet az atrocitások fellett mégis rengeteg palesztin hal meg...csak mert az usa izrael érdekeit nézi..
épp ezért tehetlen az egész világ..de hát ez nem számit..a palesztin meghalhat..az nem számit embernek..ugye?

attol h én hova lövetném őket még nem vagyok náci..de hát..nektek mindeki náci aki nem fizet nektek vagy épp máshogy gondolkodik..
deha kielégiti a kicsi lelked..akkor NÁCI vagyok...
1719 levél
Válasz 03.08.19. 16:13 #46
TheHolyOne
És ezért nem szeretem én az egyházakat. Nem a tanításaik, hanem a pillanatnyi érdekeik szerint cselekszenek. Egyébként, ha nem hunyt volna szemet, nem sokáig nem hunyhatott volna szemet. Olyan helyzetben voltak mint Svájc. Minden oldalról fasiszták vették őket körül. Ha keresztbe tesznek, nem sokáig maradhattak volna önállóak.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
12270 levél
Válasz 03.08.19. 16:05 #45
asas01
éppen erről van szó, ha a pápa nem hunyt volna szemet az atrocitások felett, akkor nem halt volna meg annyi ember.
i tell it like it is, cause im a bold figure
1719 levél
Válasz 03.08.19. 16:03 #44
TheHolyOne
A nácik nem voltak keresztények, de keresztényellenesek sem. Elég nehéz lett volna hatalmon maradni, ha az egyház ellen fordulnak. Hitler nem bántotta a pápát, a pápa meg szemethunyt az atrocitások felett.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
12270 levél
Válasz 03.08.19. 15:44 #43
asas01
én írtam. lehet, hogy a nácik nem voltak mind keresztények, de, ha az egyház tiltakozott volna a tetteik ellen, akkor valószínűleg többen ellenezték volna Hitler elméleteit és, ha nem is állítják meg a német hadsereget, sok embert megmenthettek volna pl. elbújtatják, külföldre menekítik
i tell it like it is, cause im a bold figure
1719 levél
Válasz 03.08.19. 15:36 #42
TheHolyOne
Valaki lejjebb írta, hogy a nácik keresztények voltak. Mos minden bizonnyal voltak keresztény nácik, de maga a náci rendszer nem volt keresztény. A mai értelemben pogány, germán valláshoz nyúltak vissza. A háború előtt, sok, az SS-be belépő fiataltól megkövetelték, hogy tagadja meg a vallását.
"Hear the call of the fallen ones, widom of those whose time has gone: Live your life bravely, my firstborn son, on battlefields fight, don't run!"
12270 levél
Válasz 03.08.19. 15:12 #41
asas01
ááá, te náci? ugyanmár, hogyan is gondolhattam, hisz éppenhogycsak a dunába lövetnéd a zsidókat.
i tell it like it is, cause im a bold figure
11867 levél
Válasz 03.08.19. 14:45 #40
RASTA guy
Nem erről szól. Csak ezt nem tiltja a vallás.
sakálemberek...
17778 levél
Válasz 03.08.19. 14:25 #39
MagicMoment
erdos:erre most mit mondjak?? tény h igazad van..
de akkor is gisztustalan amit a zsidok müvelnek.."hamis értékek.."

asas:igen??? hát akkor idefigyelj bazd meg
nekem egy közeli rokonom tünt el a donkanyonban,mert a tetves nácik elráncigálták a háboruba...tőlünk is vettek el földeket...
SŐT nem csak tőlünk..rengeteg magyar és nem magyar emebrtől..
de mi hiába is kértünk kártéritést legalább a földekért..basztak adni..
és miért?? mert a rohadt zsidoknak kellett adni mindent. ezért...
és meddig akarod h fizzessen a világ?? MEDDIG???millio évig???
asszed más embernek nem volt vagyona csak a zsidoknak??
jajj istenem..ha tudom h ennyi ideig kell fizetni enneka fajnak akkro én tutira még többet a dunába lövetek.
náci meg a tutid kid...

rasta:akkor majd olvasd el a tora tekercset és akkor megérted..de amig nem olvastad addig ne állits hülyeségeket.én nem idézegek tőled de a mohamedán vallás kurvára nem erről szol...
1247 levél
Válasz 03.08.19. 14:10 #38
erdos
Na azért ez sem teljesen oké.
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
12270 levél
Válasz 03.08.19. 14:09 #37
asas01
ha lenne némi agy is a náci fejedben akkor megértenéd, hogy az izraeliek bosszúból sem ölnek ártatlanokat. és, hogy miért kell fizetni? megmondom miért. azért kell fizetni, mert a 2. világháborúban a nácik, de nem csak a nácik, hanem mindenki, akinek volt rá lehetősége elvette a zsidók értékeit, lakását, ékszereket, pénzt még a fogát is kivették, annak, akinek aranyból volt, ezért kell fizetni. visszafizetni kell nem csak úgy fizetni a semmiért
i tell it like it is, cause im a bold figure
11867 levél
Válasz 03.08.19. 14:06 #36
RASTA guy
"zsido vallás..ahol is az emberek a "vallás mögé rejtözve" soksok ember társukat irjták ki. "

Hát bocs, de ez marhaság, a zsidók nem a vallásukra hivatkoznak. Pont a palesztinok tezsik ezt... Mohamedán vallás szerint akkor élt vki jó életet, ha 3 embert (vagy többet) megölt.
sakálemberek...
1247 levél
Válasz 03.08.19. 13:57 #35
erdos
Ez olyan autópályás effektus.
(Amikor bemondják a rádióban hogy egy ember szemben megy a menetiránnyal, mire valahol az autópályán:
"Egy??? Dehát itt mindenki szembe jön..." )
Az ilyen érvektől,. mint az "akár teccik akár nem" nem tudok igazán egyetérteni.
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
17778 levél
Válasz 03.08.19. 13:39 #34
MagicMoment
bizd ide h kibirom választani..hanem is mind a 10et..de a nagyrészét tutira.
amugy meg..akár teccik akár nem igazam van ebben a témában,csak sokan nem akarják ezt észrevenni...
1247 levél
Válasz 03.08.19. 13:00 #33
erdos
Ez azért nagyon durva. Ha száz ember közé beállítanánk 10 zsidó vallásút, és te ki tudnád őket választani akkor azt mondom hogy érdemben nyilatkozhatnál a témáról, de a kocsimat teszem rá hogy jó ha kettőt felismernél. Itt meg lezsidózol valakit akinek nem ugyanaz a véleménye mint a tiéd? Na mindegy, kicsit eldurvult a téma...

Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
17778 levél
Válasz 03.08.19. 12:28 #32
MagicMoment
1. igen csak épp megtorlás gyanánt a zsidok mindnekit irtanak...de mivel szavaidbol uygveszem ki zsido vagy,ezért felesleges veled erről beszélni,mert a te fajtádat ugyis mindig csak sajnálni kell,pénzt kell neki adni amig világ a világ...
de hogy miért?? azt senki nem tudja..csak fizzessünk..
phöjjj..
és én itt fejezem be..

2.Csak én épp arrol beszélek h akik a NO-ban éltek..azokra a papokra..olvasd már el figyelmesen baszki..
arrol nem beszélve h nem hiszem h az akkori pápa (h megértsd a hüje fejeddel:itt most arra a pápára gondolok aki akkor volt pápa,mikor Hitler NO-ban uralkodott..felfogod baszki??)német lett volna..
12270 levél
Válasz 03.08.19. 11:01 #31
asas01
"zsidoknak mind1 h kit lőnek le..gyereket vagy nőt..csak gyilkolhassanak"-ez elég nagy baromság. az Izraeliek terroristákat támadnak. az arabok azok, akik midnkit ölnek fiatalt, időset, izraelit, túristát.

2."a náci németországban mindenki rettegett h elviszik ha ellent mond a náciknak"-nem hinném, hogy Hitler megölte volna a pápát, ha az ellentmond neki. max. nem halgatott volna rá.
i tell it like it is, cause im a bold figure
17778 levél
Válasz 03.08.19. 10:55 #30
MagicMoment
1.aha..akkor most izrael egy szent állam???muhhááháhá..
csak épp ha a zsidoknak mind1 h kit lőnek le..gyereket vagy nőt..csak gyilkolhassanak... ezt a szemét népet nem biztos h védeni kellene.

2. a náci németországban mindenki rettegett h elviszik ha ellent mond a náciknak. arrol nem is beszélve h Hitler nem azt a kereszténységet tekintette kereszténységnek amit a normális ember..de mind1 ezt nem fogom neked magyarázni..olvasd el a "Mein kampf"-ot és megérted.
12270 levél
Válasz 03.08.19. 10:46 #29
asas01
1. a palesztínok robbantottak először és ezt atután is folytatták, hogy Izrael terülteket adot át nekik és foglyokat engedett el.

2. szerinted mik voltak a nácik, mohamedánok? még szép, hogy keresztények voltak és az egyház meg leszarta a tömegmészárlásaikat
i tell it like it is, cause im a bold figure
17778 levél
Válasz 03.08.19. 10:41 #28
MagicMoment
lsd: palesztinok....
a nácik meg szépen voltak keresztények..
előbb gondold át amit mondasz..
NC
1 levél
Válasz 03.08.19. 10:20 #27
anomynus
Akkor most apám hasonlít rám, vagy én hasonlítok apámra?
"Az állatkert a kapun túl is folytatódik!" (tábla a veszprémi zoo-ban)
12270 levél
Válasz 03.08.19. 10:17 #26
asas01
azért szerintem nem mindegy, hogy a mészárlás egy város lerohanása és kiírtása a korai kközépkorban vagy több millió ember kivégzése vallási apalon. bár mindkettő szörnyű
i tell it like it is, cause im a bold figure
1247 levél
Válasz 03.08.19. 10:14 #25
erdos
Az újkori vallasi irányzatok egy részén kívül gyakorlatilag minden vallási csoport zászlaja alatt követtek el mészárlásokat. Így szerintem nem lehet különbséget tenni.
Nem az a baj hogy nagy az isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés...
12270 levél
Válasz 03.08.19. 10:10 #24
asas01
"zsido vallás..ahol is az emberek a "vallás mögé rejtözve" soksok ember társukat irjták ki. " és mégis ki a faszt irtottak ki? amúgy, ha nem tudnád a gyilkolászás inkább a keresztényekre volt jellemző pl. inkvizíció, nácik.
i tell it like it is, cause im a bold figure

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.