Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Nem számítástechnikai témák

»» Idióta népcsoportok: Első fejezet: Szomszéd

2326 levél
Válasz 03.08.27. 16:16 #23
Osmium
Hát meg egy fejjel magasabb. Szóval nem kellett fenyíteni
De hiszen elköltöztek és ez csudajó
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
1348 levél
Válasz 03.08.27. 00:13 #22
Szt. Péter
Nekem most szembe nem lakik senki (kerte házban lakom, és viszonylag már kintebb van a faluból...

Egyik oldalon egy 60éves örefbá' lakik egyedül, mert az élettársa nem rég halt meg rákban (nyugodjék békében...)...

Míg a másikon egy 25-30 éves csaj lakik egyedül...
Kicsit qrva kinézete van, de azért elég jó csaj...
Tök jó, mert a zenét egyfolytába bömbölteti (500W-os hangszóró...), és még a fűnyíró zaját is túlszárnyalja...!

Ahhol eddig laktunk ott is jók voltak a szomszédok, szal én nem panaszkodhatok...
Senki se Szt., csak én!!! :-)
6437 levél
Válasz 03.08.26. 23:38 #21
kelkáposzta
Van nekün egy másik szomszédunk is(különös mi) aki jofej mert mindig megtölti a hordot vizzel. Nem kell a pincéböl felhordanom a vödör vizet.
A hízás jó dolog ! 1367 B.u.É.k
6437 levél
Válasz 03.08.26. 23:34 #20
kelkáposzta
hmmm. Ez elég nagy faszság ami történt.
Mostanába ugy szoktam ébredni, hogy a szomszédba keritést épitenek, és csempét raknak rá. Na és miko megjönnek a munkások kezdödök a csempevágás és annak kegyetlen hangja van.
Tehát nem is kell má ébresztöora ha felakarok kelni.
A hízás jó dolog ! 1367 B.u.É.k
20667 levél
Válasz 03.08.26. 23:33 #19
Pyrogate
gondolom befenytetted a fatert
mégiscsak fiatalabb vagy nála és erősebb, nem-de?
Szenvedély nélkül a foci halott.
20667 levél
Válasz 03.08.26. 23:32 #18
Pyrogate
Nah az én szomszédom is különös állatfaj. Illetve nem is a szomszédom, ez a király! A szomszéd alatt lakik, úgyhogy elvileg nem sok közöm lenne hozzá. Elvileg. Csakhogy amíg meg nem jöttünk ő volt a házmester. Mivel nemigen értett a könyveléshez, és muternak ez a foglalkozása, ezért ilyen téren átruházta rá a hatalom egy kis részét (azaz muter volt a ház könyvelőnője, ő meg a közös képviselő). A gond csak az, hogy muter mindig megmondta neki, hogy emelni kéne a Közös Költséget, mert nem futja már semmire. A ház elég romos állapotban van ráadásul. Semmi gond... Csakhát a következő házgyűlésen elkezdték basztatni (amúgy 50 év körüli csávó). És erre ő lemondott. Ekkor muter lett a közös képviselő, csakhogy erre ő berágott ránk. Az egész családra. Pedig ő mondott le. Nem tudta elviselni, hogy 1 éve vagyunk itt, mégis átvettük az irányítást. Azt, ami az övé volt. Erre folyamatosan szabotálta muter dolgait, a házat, ami elég romos állapotban van, még nem is engedte kifestetni. A közös gyűlésekre el sem megy. Márpedig mindenkinek be kell egyeznie ha valami változást akarnak.
De nézzük milyen ember is ez: Kommunista kém, aki még azt hiszi mindig tart a hidegháború. Valszeg fegyvere is van....És van egy felesége, meg egy 22 év körüli fia. És van egy harci kutyáik, ami ellenünk van betanítva. Ki tudja, még fegyvere is van lehet.......
De miket is csinált: 1., ellopta a biciklimet
2., ellopta a következő biciklimet is
3., kémeknél alkalmazott fényképezőgéppel lefotózozz (biztos amolyan céltábla)
4., a zárat mindig kicsavarja lent
5., mindig becsukja az ablakot a lépcsőházban
6., a kutyáját uszítja ha arra megyünk
7., mindig kinéz a kisablakán, és kiszól
8., néha feljön, és lenyomja a kilincset!!!!!!4
9., ha várok a buszmegállóban, kinéz, és addig ott áll, és néz, amíg el nem megyek a busszal
10., a levelesládánkba cigicsikkeket dobál
11., hívogat
Eredménye:
- idegesíti a nővéremet, aki már többször beszólt neki
- muter is lemondott 2 év után (de nem azért, hanem mer semmi leszarja már a többi buzit is)
- engem nem zavar, csak most megint van biciklim, és hát....+ a kutyája
Szenvedély nélkül a foci halott.
758 levél
Válasz 03.08.26. 22:26 #17
Odin2
1. Nem én mentem bele, a szüleim. Én még fiatalkorú vagyok.

2. Mintha mondtam volna, hogy nem lett minden teljes igazságában közölve+ha nem megy bele az ember örök harag
"Úgy élj, hogy ha ott vagy, ne vegyen észre senki, de ha nem vagy ott, hiányozz mindenkinek."
1348 levél
Válasz 03.08.26. 22:21 #16
Szt. Péter
Ez már a TE hülyeséged, ha ilyenekbe belemész...
Senki se Szt., csak én!!! :-)
758 levél
Válasz 03.08.26. 19:48 #15
Odin2
Szomszéd? Nem népcsoport, állatfaj.

Panellban lakunk, legfelül. A drága szomszédság fél-feka tanyasi ersztés (bocs, ha valakit megsértettem). Elég tahó egy népség. Egyszer gondoltak egyet: kicsi a lakásuk. Jó lenne egy nagyobb. Ott a tetőtér, építsük be. A sirámukat előadták. Csinálnak a lapostető helyeré rendeset, minden le van vajazva, pár hét alatt meglesznek. Belemnetünk, jobb a békesség címszóval. Közben (a beleegyező mittoménmi aláírása után) kiderült, hogy nem tető, hanem emelet lesz. 1ik májusi napon ülönk nyugodtan a lakásban, erre valami irdatlan dörömbölés ráz meg mindent. Rákérdezünk, hogy mi a f*szt csinálnak. Ők? A szigetelést (cirka fél méter) verik le a tetőről, mert a statikus azt mondta. Nagykalapáccsal. Ez megy május óta. 2 hülye veri a plafont. Közben a plafon megrepedezett, a konyhában egy betonbéléstest kb. 1 centivel kisüllyedt a plafon síkjából, az egész lakás elázott egy esőnél, ömlött a víz mindenhonnan, egy helyen a vezeték kipukkant a falból (aludrót, a fél vezetékrendszert cserélni kell). A parabola beltérije is tönkrement. Azóta már van tető, tűzfal (vagy mi, az oldalsó rész) még nincs, szigetelés nincs (csak a szomszéd felett, előzékenyen megcsinálta magának, ugye), nyakunkon a tél. Kirááály.
"Úgy élj, hogy ha ott vagy, ne vegyen észre senki, de ha nem vagy ott, hiányozz mindenkinek."
2326 levél
Válasz 03.08.26. 18:29 #14
Osmium
Hát ez már a múlt testvéreim, de megosztom veletek, mert ez is LOL!!!

Ahol mostan lakom (lassan 2 éve lesz) egy egyszobás lakás, nem panel házban, de azért nem 1 méter vastagságúak a falak ugye.......
1 darab szobámnak köszönhetően 1 darab légterem van alvásra és ébrenlétre egyaránt, így nemi életemet ugyanott élem, ahol enni szoktam,na nem az asztalon (faszt nem ) hanem az ágyon, amely rá van tolva az egyik falra, a jobb szomszédom falára.
Akik akkoron a szomszédaim voltak, amikor ez történt már elköltöztek,-hála istennek nagyon áldottam az eget ezért!!!!
Tehát szomszédaimat egy idősebb (50 körüli-feletti) házaspár és huszonéves lányuk alkották.
A Pali hót tuskó, néha piált is de nem voltak hangosak csak mikor beszéltél velük érződött rajtuk a "zintelligencija".
Na elég annyi, hogy legutóbbi barátnőm az ágyban nem a leghalkabb fajta volt, mondjuk ki az igazat: erősen tud sikítani, hát hiába, ha egyszer élvezi, na.
Nem mindenki egyforma ugye.
A gond ott volt, hogy szomszédaim hálószobája -bár nekik több szoba is rendelkezésükre állt- sajnos az én falam túloldalán lévő szoba volt, ráadásul ágyuk rátolva az ÉN falamra. Eddig fasza. Szeretem a zenét, van jó sok mp3, szeretem is hallgatni. Életvitelem olyan, hogy hajnali 1 előtt csak igen ritkán vagyok ágyban, de ha valamitől jól érzem magam akkor már hajnali 3-ról beszélünk... Ha valamikor este/éjjel a zenét hallgattuk igen visszafogottan, 2 darab sima 1500Ft-os PC-SPEAKER adta le a teljesítményt (hú bazzeg mekkora ereje van,nem!?), a reakciójuk az volt, hogy a kezük ügyében lévő hálószobai 5 kilogrammos kézi súlyzóval nemtetszésüknek hangot adva falrengetőleg általzörögtek mihozzánk. Szándékuk az volt hogy feküdjünk le-ALUDNI! NEM DUGNI!
Persze nem hagytam hogy más határozza meg mikor ciripeltetem a zenét (szerencséjük van, azóta 3.1-es hangrendszerből szól a muzsika), emiatt gyakran volt átzörgés. De ez még csak 1 dolog. Ha dugtam a nőmmel,-márpedig "azt sem mindig" éjfél előtt tettem- hanem mikor kedvem tartotta (hajnali 3)- akkor ugye a hölgyemény már fentebb említett hangkibocsátási jellemzőiből kifolyólag azt nekik "hallgatni kellett". A szokásos átzörgés következett be ilyenkor a súlyzóval, ami nekem kiváltképp nem tetszett már, ugye ha belegondolunk hogy éppen elmenne az ember, és akkor átdörömböl az a surmó, eléggé felbaszta soxor az agyam. Ekkor hangos "te paraszt!" felkiáltással hoztam ezt tudomásukra. Olykor a barátnőm is.
Ez ment így egy darabig változtatás nélkül, mikoris újabb dolog jutott eszükbe a gennyeknek. A lépcsőházunkban bizonyos kis szekrénykékben vannak elhelyezve a villanyórák (emeletenkét 3) és azokon tudvalevő, hogy rajta van a FŐ BIZTOSÍTÉK. Ha azt valaki levágja, az egész lakásban NO ÁRAM.
Hajnali 3 körül, beszívva, halk zene a számítógépből, benne a nőben, szex, nő hangos. Átzörgés-nem segít. Eccercsak bamm-minden elsötétül-se kép se hang. Botorkálva 2-ig nem látva megyek kifelé a lakásból, a tahó geci lebaszta a biztosítékomat. Na ez volt az uccsó csepp a pohárban. Mondom má holnap átcsöngetek, ezt meg kell már beszélni ezekkel, és ha tönkrekúrják nekem a gépemet? Vagy bármi mást? Ez pétekről szombatra lehetett, mert alszunk, és reggel nyolckor csengetnek. Nem volt ott senki. Csak becsengettek felébreszteni.
Na kora délután átcsöngettem és letisztáztam velük a dolgot, hogy ilyet többet ne, mert csúnyát teszek én is. Érdekes, hogy nekik volt problémájuk, és nekem kellett átmennem megbeszélni. A nyílt lépcsőházban fennhangon kitárgyaltuk a nemi életemet, és hogy "ugyan mit teszek én azzal a nővel, hogy úgy visít, tán húzom a bőrit?" Ez jutott az okos eszébe. Megmondtam neki, hogy a zenét igen, a nőt nem tudom és nem is akarom lehalkítani.
Olyan jó, hogy elköltöztek.
Utódaik nemrég költöztek be.......egy huszassal fiatalabbak.....és még nem tudom hogy melyik szoba a hálószobájuk.......
...Life is too short, don't stress every day, leave your worries behind, go out and play!...
9771 levél
Válasz 03.08.26. 17:47 #13
vally
Komoly, avgyis nem is komoly, hanem komor embernek tartom magam, ha egyedül vagyok, a netes viccek, égések nem tudnak megmozgatni, de ez a kis szösszenet a térdcsapkodásos röhögést váltotta ki belőlem
Sose vitatkozz idiótákkal, mert lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.
1344 levél
Válasz 03.08.26. 16:56 #12
yerico
Régi házunkban egy hatszázezer éves elmszesedett agyú nő feljelentette apámat, mert a felettünk lakó szomszéddal (1.80 magas, 150 kiló) alagutat fúrtak a pincéből, betörtek hozzá, és ellopták a bugyijait. A rendőrök ki is jöttek helyszínelni.

Mostani szomszéd: a faszi idegbeteg, egyfolytában üvöltözik full hangerővel. Pl a gyerekeivel így kommunikál teljes hangerővel, miközben kergeti a lakásban, a gyerek meg ordítva menekül előle: "Idegyere hülyegyerek, különben megöllek". 5 perccel később full nyugodtan kocsiba vágódnak, mindenky happy.

A lenti szomszédom pl panaszkodott, hogy hangosan járok, és remeg a feje felett a csillár, valamint hangosan ülök, és úgy recseg alattam a szék, hogy mindig felébred rá. Hülye faszfej. Tehát állni és ülni nem megengedett otthon. Akkor már csak a fekvés lehetséges.
6377 levél
Válasz 03.08.26. 02:18 #11
RatBaG
Én kertesben lakok az utca végén szal csk egy szomszádunk van igazán de az lol! Vén öregember, a felesége oylan 1-2 éve meghalt de míg élt se votl már tiszta az öreg faszi. szal ilyen dolgai vannak hogyő iylen "varázsló", ingázik, beszélget a macskával (de nem úgy hogy takarodsz le a fotelről hanem mint az emberrel), iránytja az időjárást.... oylan jookat röhögök rajta.

Volt egyszer hogy fater lopott pár szilvát az utcán lévő fájáról és épp kijött! Faternak tele volt a zsebe szilvával, Bandi Bá' meg rákezdte hogy ezek a szemét suhaancok lelopják a fát így meg úgy (itt mennek a kolisok az állomásra). Napokig ezen röhögtünk, mi lett volna ha kiingázza a szilvát a zsebből!

Ilyen szeles napon meg volt egyszer hogy kijött dumálni, aztán mondja hogy milyen cudar időjárás van fúj a szél meg minden, fater helyesel.... aztán mondja az öreg hogy szóltam odafent vegyenek lejjebb belőle

bazz mennyi ilyet írhatnék még....
"Not everyone likes metal... FUCK THEM!!!" - Fat Ed
6437 levél
Válasz 03.08.26. 00:35 #10
kelkáposzta
A volt szomdzédom olyan volt, hogy egy részeg állat volt.-és ennyi.
A hízás jó dolog ! 1367 B.u.É.k
10 levél
Válasz 03.08.26. 00:28 #9
Coast
Már elköltöztünk ,de nekem is iszonyat szomszédoaim voltak!A mellettünk lévő egy idióta házaspár meg kát elmebeteg gyerek. A nő minden este ordított a faszival és persz ,hogy az én szobám a velük szomszédos falnál volt!Hajnalig ordított az büdös kurva. Meg azegyik este a nő malacokat kezdett el festeni a falra a férje meg mikor hazajött úgy seggbe rugta ,hogy a feje berepesztette a falat he he he he!Az egyik este meg a nő kizárta férjét a lépcsőházba és a faszi a lépcső alá szart.
A kétgyerek meg állandóan verte egymás mint hülye meg kizárták egymást.
A fölöttünk lévő szomszéd pedig egy öreg házaspár volt.
A vén picsa reggel 5-kor centrifufgázott avval a nagyon régi fajtával ami úgy ugrál ,hogy..JJJUUUJJJJ, és lemértem ,hogy minden szombaton 9-kor elkezdett húst kloffolni!
A mostani szomszédaink elég jó fejek igaz ,hogy a szomszéd csávó kicsit eléghangosan húzza a ló bört de nem olyan zavaró.

Ennyi!legrosszabb elenságeimnek sem kivánok ilyen szomszédokat!
414 levél
Válasz 03.08.25. 23:44 #8
octavius123
Nem a -t nem. Te ilyen lehetsz. Azért szegény csingcsungot bántani... Ejmá! Hát kérem, még jó, hogy mindenki a szomszédja valakinek, így nem csak a szomszéd lehet idióta. Na, Te mit csináltál? Megharaptad a rendelőben? (utólag mindent tagadsz, teeee..)
[Brutus, fiam, ne játssz azzal a késsel! Valaki még megsérülhet.]
5400 levél
Válasz 03.08.25. 23:41 #7
Morello
Én ugyan nem fogtam!!
Majd megkérdezem a szomszéd srácot
414 levél
Válasz 03.08.25. 23:40 #6
octavius123
Fúbazzeg, és mivel fogtad a kakát? Én hozzá nem nyúlnék.
[Brutus, fiam, ne játssz azzal a késsel! Valaki még megsérülhet.]
5400 levél
Válasz 03.08.25. 23:32 #5
Morello
Hát emberek, mindez semmi!

Nálunk olyan eset történt, amiről a szar Aktív is megemlékezett
Itt a link
Szereplők a 2. szomszédunk, és annak szembeszomszédja. Szóval most híres az utcánk!
A mocsok Aktív természetesen most is hazudik, egyáltalán nem a rasszizmusra volt kihegyezve a dolog, mindössze az újgazdag szomszédban nincs egy szemernyi tolerancia sem, illetve a dokinak ki kellene építeni egy parkolót a betegeinek.

A hozzászólások közül a #38, #42 a leginkább elgondolkodtató...
3275 levél
Válasz 03.08.25. 23:11 #4
FOxygene
Két szomszédom van(fura mi ).Az egyik egy kaméleonszemű 200 éves öregasszony aki amikor behajol a virágai közé(nem leül vagy legugol,az már 10 éve nem megy neki,vagy ha ment is akkor se tette)
akkor a virágok (is) lekonyulnak a környéken,a kutyám elkezd vonyítani és inkább nekikezd a megmaradt szárazkenyér elrágcsálásának mitnt hogy azt a látványt bírja.Akkora picsát még nem láttatok,és mindezt egy derékig érő kötényben,bazz ez teljes időzavarban van ,azt hiszi hogy 20 éves.világ életemben utáltam mert mindíg beköpött anyámnak mindenért és hazudott is a vén Mata hari.

A másik szomszédom szökőévenként van otthon,vagy reggel 4:30-kor áll ki a kocsijával és éjfélkor jön meg(ez nem zavar)
A probléma nem ők: HANEM A KUTYÁI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4
ÁŰÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Hihetetlen képességű állatok.
Képességük kifejlődésének oka hogy senki nem foglalkozik velük,be vannak zárva egy lebetonozott udvarba.
1.Képesek fél órákat ugatni 5 perces pihenőkkel egy egész délelöttön vagy délutánon át.De nem csak vikk-vakk hanem idegből
rekedésig/az ablakomtól 2 méterre/
,ráadásul az öreg kutya már csak fókát szinkronizálhatna ,idióta fasz korcs (a múltkor furcsáltam hogy az udvarban ugat és senki nincs otthon náluk,kinéztem a fürdőszobaablakon és a tahó leépült öreg geci ,merevgörcsben ugatja azt a kib falat 20 cm-ről........a jó büd tetv......../régebben egy VAK Husky val nyomták teljes összhangban duóba,a Husky csak vonyítani tudott míg a Fóka énekelt rá,ez nem vicc!!De iszonyatos volt.
2.bárki vagy bármi megmozdul egy "csendes" vasárnap délutánon
úgy megy a fémkapunak hogy csak úgy kong az egész.

Két dologban vagyok biztos:
-Ha a lányuknak gyereke lesz és a kisunokát magárahagyják az udvaron,az a kutya 101% hogy széttépi.

-Ezerszer eszembejutott hogy icipici mérgezett tűvel kinyírom a nagyobbik kutyát de én ilyet nem teszek,mázlijuk van velem hogy én vagyok a szomszéd.ESKÜSZÖM JÓL ESETT EZT KIÜVÖLTENI MAGAMBÓL,MEGKÖNNYEBBÜLTEM
"A könnyebbik út mindíg el van aknásítva"
3167 levél
Válasz 03.08.25. 22:42 #3
'Tacker Takk'
Én szerencsés vagyok, mi vagyunk a rossz szomszédok!
"Látod nincs mit mondanom, a napot, az órát sem tudom..."
20667 levél
Válasz 03.08.25. 22:34 #2
Pyrogate
Nekem van hülye szomszédom. Mindig kinéz, ha elmegyek otthonról, és addig néz, amíg el nem megyek a látóhatárról. Meg ellopta a biciklit, meg sok hasonló. Nemtom biztos a családunkra izgul a kis fasz
Szenvedély nélkül a foci halott.
9789 levél
Válasz 03.08.25. 22:12 #1
Gillette
Kinek van hülyébb szomszédja(i).Majd később irok történetet de most nincs kedvem(azért ti nyugottan irjatok).
"Öljétek meg mind, Isten majd kiválogatja az övéit" Arnaud Amaury (1209)

A fórumon szereplő hozzászólások olvasóink véleményét tükrözik, azokért semmilyen felelősséget nem vállalunk.