Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» StarCraft 2Írd ide hozzászólásod:

52633 levél
17.09.25. 09:57
Barthezz
Befejeztem a Nova DLC-t. Jól elhúztam ezt az utolsó fejezetet (majdnem 2 hónapig tartott), de az egész augusztusom és szeptemberem olyan volt, hogy szinte nulla időm volt játszani, hétvégente is mindig akadt valami programom.

Nekem tetszett ez a záró fejezet, bár volt egy béna húzás benne:

SPOILER
Mikor Davis letartóztatását Valerian bejelentette és hirtelen megtámadta őket a Tal'Darim, mintha úgy egyáltalán nem lennének életveszélyben, simán tovább cseverésztek az erkélyen. A rengeteg civil halálának sem volt semmi súlya és Alarakban is csalódtam, a LotV végére elég sokat fejlődött a karaktere, erre visszatették arra a szintre, hogy előbb lő és utána kérdez. Itt azért nem voltak a helyzet magaslatán a történetírók és a "rendező" sem.


Az utolsó pálya kimondottan tetszett, először újra is kellett kezdenem, mert nem tudtam, pontosan mi fog történni és rossz taktikával vágtam neki. Jó kis egész pályás bossfightot kaptunk és az utolsó 2 pályán végre ismét lehetett egy teljes flotta BC-t irányítani, mint anno az SC1-ben. A teleport képességgel pont tökéletesek voltak erre a küldetésre, de Novát is sokat használtam, mert egész tápos egység lett a végére.

Jó lenne, ha a zergekkel és a protosokkal is készülne egy-egy hasonló minikampány. Esetleg a nehézségi szinten is lehetne ott már emelni, mert azért még nem értük el messze a LotV epilógusküldetéseinek nehézségi szintjét.

Vissza