Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Filmek - mozi, TV, DVD

»» HBO - A Song of Ice and FireÍrd ide hozzászólásod:

10213 levél
19.04.16. 12:46
davkar9
Tényleg nagyon gyorsan húzz fel egy falat a könyvek és a sorozat közé, sokkal könnyebb lesz úgy "élvezni". 5.? évad óta ez keményen d&d fanfictionje. 90%+-ban szemét amit írnak (tartok is a SW projectjüktől, főleg, hogy állítólag a kotort akarják rájuk pazarolni). Ez a szemét is a színészek többségének köszönhetően nézhető, pl Tyrion bármikor. Én mondjuk vígjátékként nézem már egy ideje, az is segít. Pl most is Drogon jacknicholsonnodding.gif-jén jót mosolyogtam. A Sammel közölt hír is szomorú kellett volna legyen, de én a könnyeimet a nevetéstől törölgettem. Vannak azért gyöngyszemek, ami tényleg tetszik, mint pl az Arya-Jon találkozás.

Szerintem megvan a kémia. Segítik is egymást, pont ők ketten a sorozat leggyengébb színészei, így párként már egész elfogadhatóak. Előző évadban először végre tetszett Emilia játéka. Mikor Jon többször is odavetette, hogy "bitch please, I'm a king" Dany meg állt nedves bugyival ajakharapdálva na az elég nagy előrelépés volt a szokásos "wuhrarmuhdragonzz" és a robothangú "brékdövíl" alakítások után.

Az incest reveal lesz majd érdekes. Tetszett, hogy Jon első gondolata Ned ~hazugsága. Dany reakciójára kíváncsi vagyok, bár úgy sejtem ő se csinál nagy ügyet belőle. Na meg a nézői fogadtatás lesz vicces. Szerintem még mindig van egy elég jelentős %- akik az eddig arcunkba dörgölt információkból sem vette le, hogy ezek ketten rokonok.

Gobi: ezen én is gondolkodtam. Elképzelhető, hogy élve nem lehet, amit nk csinált az végül is csak kékre festés volt, az meg más kategória.
All me best mates are trees.

Vissza