Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Final FantasyÍrd ide hozzászólásod:2064 levél
04.07.26. 08:57
Norad2
Vasárnap:

Neo: Azért nekem ilyet ajánlani, miután nálam már az Azumanga is kissé gyerekesnek számít.
Kicsit komolyabbra gondoltam

Basszus, tele van rokonokkal a lakás, és még mindig alszanak reggel 10-kor. Hgy az a!/%!=%!%%”!/”! életbe! Nincs egy szabad TV ahol meg tudnám nézni azt az animot GRRRRRRRRRRRRR!! Hogy fordúlna fel az összes! Mindjárt teszek róla…..
Mi a faszért kell ennyit aludni?! Mennyenek haza azt aludjanak ott. Ráadásul vegák, és ilyen „szeressük egymást” és „éljünk a természetbe” kategóriájú hippiakármik….
Ááááááááááááááááááááááááááááááááá
Ráadásul most akonyhában döglök, ahol nem tok semmit nézni mert az egyik kölök már felébredt és azt bámulja mit csinálok… Utálom az ilyen embereket….
Hú, ha nem jutok TV-hez a Star Trekig akkor gondoskodom róla, hogy soha többé ne kelljen felkelniük….
Hurrá, a mai napom máris el van baszva…

Apropó:Aki szokott letölteni animokat. Nekem most van olyan gondom, hogy leszedtem egy movit, kiírtam CD-re, és úgy jön be a lejátszón, hogy keményen buffereli mintha most szedné a netről, és szerinte ott van vége a filmnek ahol a bufferelt rész véget ér és baszik tovább játszni. Ráadásul csak MPC-vel hajlandó tekerni, de bármit teszek nem játsza le az se végig. Tudja valaki mi a gond, vagy mi a francot csináljak most, hogy végig lejátsza? Hol lehet beállítani MPC-nél a bufferelést?
Letöltésre gethright-ot, CD írásra nero-t használok.
Pedig egy nagyon állat anme. A címe: Memories. Valami nagyon jó és elvont. Elvileg 3 történetből áll. És csak az első 1,5 film megy le… grrr. Pedig a második valami iszonytjó. Arról szól, hogy egy manusz bekap egy kapszulát amitől a szervezete olyan gázt termel ami kinyír minden állatot (és persze embert) gázmaszkon keresztül is. A legpoénabb, hogy az egész japán hadsereg nem tudja kinyírni, mert valahogy megzavarja a fegyvereket és a célzócuccokat. Tök poén, (és morbid), hogy simán elintézi az egész hadsereget, és nem jön rá, hogy miatta pusztúl minden és mindenki. Kissé gyagyás szegény emberke
És pont ott döglik meg ez a xszar mikor talán eltudnák fogni….. áááááá

Így most Komm Susser Tod rulez

Hétfő: Köszönnhetően a művészetek völgye című mocsokságnak nem fértem fel a buszra és elkéstem a munkahelyemről. A főnök jól lebaszott...
Ez is egy szar nap
OTAKU

Vissza