Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Fórum

Beszélgetés a játékokról

»» Half-Life 2Írd ide hozzászólásod:10921 levél
05.11.11. 20:16
MattMatthew
Lehet, hogy most mégis élnék a korábban felajánlott anyázási lehetőséggel! De viccet félretéve tényleg vannak hibái a HL2 (pl. egy amit te sem mondtál az az, hogy a shoti is ugyanakkora golyónyomot hagy mint a .375-ös) de velem a hibákat elfeledteti az az érzés amikor a csatornában mászok és egy helikopter dupla gépágyúja elől menekülök (vagy más rohadt izgalmas rész amivel az FC-ben nem találkoztam)! És ezzel szerintem sokan így vannak!

Az FC-hez meg annyit fűznék hozzá, hogy azért ott sem volt akkora szabadság, mert bizony, bizony amikor már túl akarsz menni azon a szigeten akkor egyszercsak "teljesen véletlenül" előjön egy helikopter! Szóval azért nem volt szabad annyira elkanyarodni! Egyébként meg az FC-ben útálni lehetett a zárt pályákat! A HL2-ben is ott volt bennem az útálat érzése de az úgymond élni akarás és kijutás érzése erősebb volt a hangulata miatt! Míg az FC-ben végül egy zárt pályán adtam fel!

Amúgy az FC-ben hol volt IRÁNYÍTHATÓ légi játmű. Nem mintha a HL2-ben lett volna, mert nem volt! És szerintem az FC-ben sem!

Egyébként a fények tényleg jók az FC-ben viszont nem lehetett kilőni őket! Ezzel ellentétben nekem a HL2 végigjátszása alatt egyszer sem volt ellenállhatatlan ösztönöm arra, hogy teszteljem a fejlesztők munkáját!

Nah, ez hosszúra sikerült!
“I've seen enough heresy to know where this is going!”

Vissza