Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Beyoncé párducteste

2006.01.16. 18:19 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Beyoncé énekel, filmszínésznőként egyre sikeresebb, és divat-tervezőként is elismerik. Élete reflektorfényben telik, ám egy titkát jól őrzi: a magánéletét sikerül távol tartania az újságíróktól. Mostanáig. A pletykalapok szerint ugyanis Beyoncé terhes.
– Amióta a nővérem férjhez ment, már magamat is el tudom képzelni esküvői ruhában – nyilatkozta a sztár. – Valószínűleg csendes, kicsi ünnepséget szeretnék. De hogy az újságok nevet is adnak a babámnak, aki nincs, az már egy kicsit sok. Lesznek majd gyerekeim, de annak még nincs itt az ideje. A múlt héten rám bízták egy kicsit az unokaöcsémet. Kemény meló volt: az anyaság nem egyszerű feladat.
Az énekesnő-színésznő négy éve él együtt zenész-kollégájával, Jay-Z-vel, és rajta kívül főleg a karrierjével törődik: semmi kétség, ismét nagy siker vár rá A rózsaszín párducban (The Pink Panther, hazai bemutató: április 13.) Jean Reno, Kevin Kline és Steve Martin oldalán, mint bájos gyanúsított.
– A párducról szívesen pletykálok, de Jay-Z-ről és magamról nem. Ha elkezdenék erről beszélni, már csak erről kérdeznének. Jönnének az újabb pletykák, és a munkám már senkit sem érdekelne. Pedig engem nagyon – mondta Beyoncé. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló