25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

Játékhírek

Commandos Strike Force demo

Kiadták az FPS játék demóját.

Írta: Madrac 6 hozzászólás

Kiadták a sikeres Commandos sorozat legújabb tagjának demóját, mely a szokásokkal szakítva nem egy taktikai játék, hanem egy FPS lesz. Két pályát tartalmaz, az első a kém képességeit mutatja be, míg a másodikban a green beret és a mesterlövész között váltogathatunk. A méretes, 638 megás fájl letölthető szerverünkről.

Kattints, ha érdekesnek találtad a cikket!

HOZZÁSZÓLÁSOK

Z-Master
Z-Master [20391]
Szerintem csak a demó miatt van lekorlátozva a felbontás de ha még is maradni így az se lenne baj. Még így is szép és különben is a hangulat a lényeg.
Dilizs
Dilizs [3312]
Hali mindenkinek! Végigtoltam a demót és jó volt! Csak egy picit rövid ahhoz képest hogy 600 megás! A grafika sztem jónak mondható, talán a BIA-ra hajaz! Érdekes játékmenet. A fizika is tűrhető, tetszik amikor belelövök az ellenségbe és megrándul a faszi és ugy rogyik össze! Jó lesz majd! Addigra a Celeront lecserélem és minden frankó lesz! :-D:-)
Sterby
Sterby [64]
Mindíg nagy rajongója voltam a commandos sorozatnak,végig játszottam mindet.
A demó tetszik, kicsit fura, hogy a megszokottal ellentétben egyszere a csapattagokat nem lehet mozgatni,ill. a helyszinre hívni kijelöléssel,de végig fogom ezt is játszani.
emmersson
emmersson [604]
Valóban lehetne nagyobb felbontás is az alap, ma már az 1024x768 az általános...
Viszont még így is látszik, hogy milyen szép. Tetszik pl. a gránátrobbanáskor használt elhomályosítás vagy mikor távcsöves puskát használva eltalálnak, megrándulok és elmozdul a célról a fegyver.
Az viszont nagyon bosszantó, hogy nem jegyzi meg a beállításokat, mindig újra kell definiálnom az irányítást, a hangot, fényerőt!
De reméljük, megoldják a problémákat mielőbb, mert ezek a hibák már egy demóban sem megengedhetők!
jegib
jegib [1]
Nekem tetszik:-)
» Összes hozzászólás listázása a fórumban (6 db)