Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Játék

Commandos Strike Force demo

Kiadták az FPS játék demóját.

2006.02.20. 19:19 | Madrac | kategória: Játék

Kiadták a sikeres Commandos sorozat legújabb tagjának demóját, mely a szokásokkal szakítva nem egy taktikai játék, hanem egy FPS lesz. Két pályát tartalmaz, az első a kém képességeit mutatja be, míg a másodikban a green beret és a mesterlövész között váltogathatunk. A méretes, 638 megás fájl letölthető szerverünkről. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Commandos Strike Force
További hírekért és cikkekért ugorj a játék adatlapjára:
Commandos Strike Force

hozzászólások (6)

jegib
jegib 2006.02.23. 12:33
Nekem tetszik:-)
emmersson
emmersson 2006.02.24. 16:02
Valóban lehetne nagyobb felbontás is az alap, ma már az 1024x768 az általános...
Viszont még így is látszik, hogy milyen szép. Tetszik pl. a gránátrobbanáskor használt elhomályosítás vagy mikor távcsöves puskát használva eltalálnak, megrándulok és elmozdul a célról a fegyver.
Az viszont nagyon bosszantó, hogy nem jegyzi meg a beállításokat, mindig újra kell definiálnom az irányítást, a hangot, fényerőt!
De reméljük, megoldják a problémákat mielőbb, mert ezek a hibák már egy demóban sem megengedhetők!
Sterby
Sterby 2006.02.25. 20:49
Mindíg nagy rajongója voltam a commandos sorozatnak,végig játszottam mindet.
A demó tetszik, kicsit fura, hogy a megszokottal ellentétben egyszere a csapattagokat nem lehet mozgatni,ill. a helyszinre hívni kijelöléssel,de végig fogom ezt is játszani.
Dilizs
Dilizs 2006.02.26. 16:10
Hali mindenkinek! Végigtoltam a demót és jó volt! Csak egy picit rövid ahhoz képest hogy 600 megás! A grafika sztem jónak mondható, talán a BIA-ra hajaz! Érdekes játékmenet. A fizika is tűrhető, tetszik amikor belelövök az ellenségbe és megrándul a faszi és ugy rogyik össze! Jó lesz majd! Addigra a Celeront lecserélem és minden frankó lesz! :-D:-)
Z-Master
Z-Master 2006.02.26. 16:30
Szerintem csak a demó miatt van lekorlátozva a felbontás de ha még is maradni így az se lenne baj. Még így is szép és különben is a hangulat a lényeg.
ajánlott olvasnivaló