Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

DVD

Góóól DVD a vébére

2006.03.02. 20:17 | szerző: Dino | kategória: DVD

Az elmúlt évtizedek futball világbajnokságainak legszebb góljait gyűjtötték össze az alkotók a Góóól! DVD változatára (hazai DVD premier: 2006. március 7.). A moziban sikerrel futott film mellett ugyanis a DVD extrái között megtekinthetők a FIFA Világkupa aranypillanatai című kisfilmen Maradona, Pelé, Platini vagy éppen Ronaldo és Zidane felejthetetlen találatai. Sőt a rajongóknak szánt csemegeként válogatott előzetesek láthatóak a 2006-os foci vb helyszíneiről és az előkészületekről is.
A Góól! egy kisfiúról, Santiagóról szól, akinek minden vágya, hogy világhírű focista legyen. Egy napon felfigyelnek rá és szerződtetik a Newcastle Unitedhez. Egy álom valóra vált, azonban Santiagónak az új csapatában be kell bizonyítania, hogy megállja a helyét a szigetország profi ligájában, a világ egyik legnépszerűbb fociklubjánál. A film, amelyben számos sztárfocista, köztük Beckham, Zidane, Larsson, Raul és Kluivert is szerepel, egy trilógia első része. A három film története során Santiago futballsztárrá válását követhetjük majd végig.
A DVD magyar feliratos extrái az előbbieken kívül tartalmaznak még egy werkfilmet, a Góóól! 2. előzetesét, egy káprázatos jelenetekben bővelkedő kisfilmet a futball szépségeiről illetve egy videoklipet is. Kihagyhatatlan extra a lemezen a Munez + 10. Semmi sem lehetetlen című bónuszfilm, amely korunk sztárfocistáit mutatja be. Sok mindent megtudhatunk belőle például Beckham játékstílusáról, Zidane edzéstechnikájáról vagy éppen a világ legjobb kapusának, Oliver Kahn-nak a meccsekhez fűződő élményeiről.
A Góól! két folytatása 2006 és 2007 folyamán kerül majd a mozikba. ■

Forrás: InterCom

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló