25 éve Veletek – PC Dome / PlayDome

DVD

Góóól DVD a vébére

Írta: Dino

Az elmúlt évtizedek futball világbajnokságainak legszebb góljait gyűjtötték össze az alkotók a Góóól! DVD változatára (hazai DVD premier: 2006. március 7.). A moziban sikerrel futott film mellett ugyanis a DVD extrái között megtekinthetők a FIFA Világkupa aranypillanatai című kisfilmen Maradona, Pelé, Platini vagy éppen Ronaldo és Zidane felejthetetlen találatai. Sőt a rajongóknak szánt csemegeként válogatott előzetesek láthatóak a 2006-os foci vb helyszíneiről és az előkészületekről is.
A Góól! egy kisfiúról, Santiagóról szól, akinek minden vágya, hogy világhírű focista legyen. Egy napon felfigyelnek rá és szerződtetik a Newcastle Unitedhez. Egy álom valóra vált, azonban Santiagónak az új csapatában be kell bizonyítania, hogy megállja a helyét a szigetország profi ligájában, a világ egyik legnépszerűbb fociklubjánál. A film, amelyben számos sztárfocista, köztük Beckham, Zidane, Larsson, Raul és Kluivert is szerepel, egy trilógia első része. A három film története során Santiago futballsztárrá válását követhetjük majd végig.
A DVD magyar feliratos extrái az előbbieken kívül tartalmaznak még egy werkfilmet, a Góóól! 2. előzetesét, egy káprázatos jelenetekben bővelkedő kisfilmet a futball szépségeiről illetve egy videoklipet is. Kihagyhatatlan extra a lemezen a Munez + 10. Semmi sem lehetetlen című bónuszfilm, amely korunk sztárfocistáit mutatja be. Sok mindent megtudhatunk belőle például Beckham játékstílusáról, Zidane edzéstechnikájáról vagy éppen a világ legjobb kapusának, Oliver Kahn-nak a meccsekhez fűződő élményeiről.
A Góól! két folytatása 2006 és 2007 folyamán kerül majd a mozikba.

Kattints ide, ha tetszett a cikk!

Dino

Dino
Kb. 8 évesen ismerkedett meg egy ZX81-gyel, amit egy C64 követett. 1993-tól a Commodore Világnál és utódlapjainál, valamint a ZED-nél dolgozott, majd 1998-ban barátaival megalapította a PC Dome-ot. A többi már történelem...

HOZZÁSZÓLÁSOK

Még nincs hozzászólás, légy Te az első!