Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Capote hatása

2006.03.16. 20:11 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A siker átalakítja az ember életét. Bennett Miller elsőfilmes rendezőét egész biztosan. A Capote (hazai bemutató: április 6.) című filmet öt Oscar-díjra jelölték, Miller rendezői kategóriában is az öt legjobb közé került, végül főszereplője, Philip Seymour Hoffman át is vehette alakításáért az arany szobrot.
Az eddig tökéletesen ismeretlen, mosolygós fiatalember egy pillanat alatt a reflektorfénybe került. Minden szempontból. Nemcsak a szakma figyelt fel rá, hanem a bulvárlapok is, és az Oscar-díj kiosztás napján azt is megtudhatta a világ, hogy az Amerikai Filmakadémián kívül Millernek van még egy rajongója: Courtney Love. A filmszínészséggel is kacérkodó botrányos rockénekesnő, Kurt Cobain özvegye ugyanis ekkor mutatkozott először nyilvánosan a negyvenéves rendezővel úgy, hogy már nem lehet kétséges: Love és Miller egy pár. Sőt, már az is nyilvánosságra került, hogy a Capote másik főszereplője, a film kapcsán szintén Oscar-díjra jelölt Catherine Keener mutatta be őket egymásnak.
A sikeresek átalakítják egymás életét... ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.