For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Készül a Torn

2001.03.23. 02:51 | szerző: Madrac | kategória: Egyéb

A Black Isle Studios bejelentette új játékát a Torn-t, mely egy "high fantasy" lesz, mely játékrendszerében a Fallout jegyeit fogja hordozni. A 3D-s játék, mely Orislane országában játszódik nyugat Agathe-n 2001 utolsó negyedévében fog napvilágot látni.
A Torn képzettség alapú játékrendszert használ, így ugyanazt a problémát megközelíthetjük harccal, csellel vagy diplomáciai úton is. Készíthetünk saját tárgyakat, specializálódhatunk a mágia négy ágára és annyi a tulajdonság és a képzettség, hogy minden karakternek meg lesz a saját egyedi íze. A Torn-ban a játékos találkozhat nemes szövetségekkel, aljas árulásokkal, bosszúszomjas zsarnokokkal és őrült istenekkel is.
A LithTech 3.0 grafikus motort és a Fallout játékrendszerének valósidejű verzióját fogja használni a Torn, de a játékos bármikor megállíthatja a játékot egy gombnyomással, hogy kiadja a parancsokat vagy az utasításokat a szövetségeseknek. Előre elkészített karakterek várják majd azokat, akik nem akarnak a saját karakter megalkotásával vesződni. Új képzettségek és jellemzők lesznek a Torn-ban, és természetesen a fantasy játékok karakteralkotásának igazi ízét itt is a különböző fajok adják majd. Törpék, elfek, hobbitok, sidhe-k, ogre-k és persze az elmaradhatatlan emberek alkotják a játszható fajokat. A játéknak nem lineáris lesz a története, már a karakteralkotás is befolyásolni fogja, több szálon fog futni a cselekmény és az NPC-k (nem játékos karakterek) is változó helyeken bukkannak fel változó időben, így az újrajátszásokkor szinte teljesen különböző játékot kapunk. Egy- és többjátékos rész is lesz a programban, mely utóbbinál max. 6 játékos mérheti össze tudását. ■

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.