Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Egyéb

Készül a Torn

2001.03.23. 02:51 | Madrac | kategória: Egyéb

A Black Isle Studios bejelentette új játékát a Torn-t, mely egy "high fantasy" lesz, mely játékrendszerében a Fallout jegyeit fogja hordozni. A 3D-s játék, mely Orislane országában játszódik nyugat Agathe-n 2001 utolsó negyedévében fog napvilágot látni.
A Torn képzettség alapú játékrendszert használ, így ugyanazt a problémát megközelíthetjük harccal, csellel vagy diplomáciai úton is. Készíthetünk saját tárgyakat, specializálódhatunk a mágia négy ágára és annyi a tulajdonság és a képzettség, hogy minden karakternek meg lesz a saját egyedi íze. A Torn-ban a játékos találkozhat nemes szövetségekkel, aljas árulásokkal, bosszúszomjas zsarnokokkal és őrült istenekkel is.
A LithTech 3.0 grafikus motort és a Fallout játékrendszerének valósidejű verzióját fogja használni a Torn, de a játékos bármikor megállíthatja a játékot egy gombnyomással, hogy kiadja a parancsokat vagy az utasításokat a szövetségeseknek. Előre elkészített karakterek várják majd azokat, akik nem akarnak a saját karakter megalkotásával vesződni. Új képzettségek és jellemzők lesznek a Torn-ban, és természetesen a fantasy játékok karakteralkotásának igazi ízét itt is a különböző fajok adják majd. Törpék, elfek, hobbitok, sidhe-k, ogre-k és persze az elmaradhatatlan emberek alkotják a játszható fajokat. A játéknak nem lineáris lesz a története, már a karakteralkotás is befolyásolni fogja, több szálon fog futni a cselekmény és az NPC-k (nem játékos karakterek) is változó helyeken bukkannak fel változó időben, így az újrajátszásokkor szinte teljesen különböző játékot kapunk. Egy- és többjátékos rész is lesz a programban, mely utóbbinál max. 6 játékos mérheti össze tudását. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló