Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Douglas bevetésre indul

2006.04.14. 09:45 | Dino | kategória: Mozi

Michael Douglas megunta a GYES-t. Három éve nem állt kamera előtt, és nagyon élvezte a pihenést: most ötéves fiával és hároméves lányával töltötte az időt, míg felesége Catherine-Zeta Jones számos szerepet elvállalt.
- Catherine-t nagyon sok szerepre hívják, a pályája csúcsán van – nyilatkozta a színész. – Természetes, hogy engedem, dolgozzon, amennyit akar. Joga van hozzá. És amíg ő filmezik, valakinek rendben kell tartani a házat: szóval, én maradtam otthon.
Ám a pihenőidő véget ért: Douglas, Kiefer Sutherland, Kim Basinger valamint a Született feleségekből ismert Eva Longoria együtt forgatta A testőr (The Sentinel, hazai bemutató: július 6.) című thrillert, melyben az Egyesült Államok elnöki testőreinek egyike meg akarja ölni magát az elnököt.
- Jó volt otthon, de ennek a filmnek nem tudtam ellenállni – mondta Michael Douglas. – igazi pörgős, üldözős thriller, olyasmi, mint A szökevény volt annak idején. A srácok megértették, hogy most kevesebbet vagyok velük: cserébe elvittem őket egyszer a forgatásra. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló