Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Petersen hajójegye

2006.04.27. 22:43 | Dino | kategória: Mozi

Egy nagy film elengedhetetlen alkatrésze: az őrült rajongó. Wolfgang Petersen új, talán minden eddiginél nagyobb költségvetésű filmje, a Poseidon (Poseidon, hazai bemutató: június 22.) már számtalan lelkes hívet tudhat magáénak: részben az új film méreteiről szóló fantasztikus hírek, részben az eredeti regény és annak a hetvenes években készült, immár kultusszal övezett megfilmesítése miatt.
Egy kanadai Poseidon-rajongó különös meglepetést készít a premierre. Olyan motorcsónakot épített, amely eleve úgy néz ki, mintha fejjel lefelé állna: a felépítménye egy gerinccel felfelé álló hajófeneket formáz. A kormányos kis periszkópon keresztül láthatja a külvilágot, a kabinban legfeljebb négyen férnek el, és mivel ablakot a tervező nem illeszthetett be, állítólag nem is túl kellemes utazni benne.
- Tudom, hogy a film elképesztő technikai felszereltséggel készül, én meg egyedül smirglizgetek a kertemben – nyilatkozta a Vancouver közelében élő férfi, aki hétköznap egy nagybank osztályvezetője. – De azért ha elkészült a film, meg fogom hívni Wolfgang Petersent, hogy jöjjön, tegyen velem egy rövid túrát a part mentén. Biztos vagyok benne, hogy elfogadja a meghívást. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló