Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

CDV játékok az E3-on

2006.04.27. 22:48 | szerző: Madrac | kategória: E3 2006

Egy részletesebb lista is megjelent, mely programokat mutatja be a Los Angeles-i kiállításon a CDV:
War Front: Turning Point: Egy alternatív második világháborús elevenít meg ez a stratégia, melyben komoly mennyiségű csak tervezett csata és titkos fegyver található meg. Remek szórakozást jelent majd ez az elképzelt háború mindenkinek.
War Leaders: Clash of Nations: A War Leaders-ben egy történelmi hadvezér szerepét kapjuk, vele kell győzelemre vezetni népünket. Katonai, gazdasági és diplomáciai eszközök is a rendelkezésünkre állnak majd ehhez. Remek egyensúly lesz a stratégiai és a globális döntések között, seregeinket pedig nem csak a csatatéren kell irányítanunk.
Panzer Tactics DS: A CDV első handheld játéka, mely egy második világháborús körökre-osztott stratégia. A Nintendo DS tulajdonosok kedvence lehet majd ez a program melyben parancsnokként kell győzelemre vezetni csapatainkat három hadjáratban is. Lehetőségünk lesz mások ellen is kipróbálni tudásunk, hisz a Nintendo-WiFi-n keresztül akár az online ligákban is indulhatunk.
Heroes of Annihilated Empires: Egyedi keveréke az RTS-nek és az RPG-nek, hatalmas seregeket kreálhatunk és fejleszthetjük hőseinket. A fantasy világot mágia, szörnyek és mítoszok népesítik be. Négy nép próbálja megszerezni a hatalmat karddal és varázslattal. A Heroes új 3D-s motorja gyönyörűen ábrázolja majd a világot, remekül látható lesz a népek területe közötti különbség.
DarkStar One: Az űrbeli kalandok kedvelőinek fog kellemes órákat szerezni az Ascaron Entertainment új játéka, ahol a játékos egy újonc pilóta szerepét kapja, aki nekivág a nagyvilágnak, hogy kiderítse apja halálának rejtélyét. Gyors játékmenet, nyitott befejezés jellemzi majd a hatalmas bejárható világgal (több mint négyszáz bolygó) rendelkező programot, főhősünk pedig a szinte teljesen átalakítható űrhajójával a DarkStar One-nal járhatja be ezeket az idegen planétákat.
Pacific Storm: Részben körökre osztott stratégia, részben RTS, részben akciójáték lesz a Pacific Storm, mely kellemesen színesíti a második világháborús játékok piacát. A csendes-óceáni fronton kapjuk egy parancsnok szerepét, aki kezeli a nyersanyagokat, irányítja a csapatokat és közben az arcade részben harcolhatunk földön, vízen és levegőben az ellenfelek ellen. ■

hozzászólások (1)

Vöge
Vöge 2006.04.28. 14:22
Elképesztő, hogy nem tudnak leszállni már erről az RTS témáról. Nem mintha nem szeretném a stratégiákat, csak kicsit furcsa, hogy 6 játékból 4 RTS. (sőt ha azt nézzük 5, hiszen a Pacific Storm is részben az)
Szal egy kicsit már idegesítő a dolog, nem?

Ui.: ja, és tényleg szeretem az RTS-eket, és minden elismerésem a fejlesztőké:-)
további hírek

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.