Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

E3 2006

NCSoft E3 felhozatal

A Guild Wars Factions kiadójának standján jártunk.

2006.05.11. 03:18 | szerző: Dino | kategória: E3 2006

Igen szervezett keretek között került bemutatásra az NCSoft számos újdonsága. Először négy ingyen letölthető és ingyenesen játszható programot mutattak be, ezek egyik lényege, hogy gyorsan elkezdhessük a játékot, másrészt fontos az ingyenes mivoltuk. Ellenben ha extra dolgokhoz szeretnénk jutni bennük, akkor azokért már fizetni kell. A Dungeon Runners egy fantasy akció-RPG, nincs benne büntetés halál esetén, a teleportokkal pedig gyorsan közlekedhetünk. Valamikor 2006. során lesz elérhető. Az Exteelben robotokra helyeződik a hangsúly, ezekkel kell harcolnunk a többiek ellen, gyakorlatilag egy online mech harcról van szó. Szintén 2006-ban jelenik meg. A Soccer Fury egy akcióval dúsított online foci, melyben két 3 fos csapat küzd egymás ellen - és a küzdelmet szó szerint kell érteni, mert szabályok nem nagyon vannak, akar le is rúghatjuk ellenfelünket. 2007-tol lesz játszható. Külön érdekesség a csapat kombók megléte. Végül a Smash Star egy tenisz jellegű online játék, anime-szerű grafikával, 2007-es megjelenéssel.
Az első prezentáció után a szomszéd terembe tereltek, ahol a nemrég megjelent Guild Wars Factionsról hallhattunk, majd egy kis trailert láthattunk a legközelebbi, fizetős kiegészítésről. Ebben két új kampány lesz majd és két új foglalkozás. Az új helyszín afrikai jellegű, kisebb indián motívumokkal (pl. sátrak).
Végül a Tabula Rasa sci-fi akció-RPG-t mutattak be. Bár elég erőteljesen akciódúsnak látszott a bemutatón a játék, megnyugtattak, hogy például nem kell teljesen pontosan célozni, nem a 13 éves gyors reakciójú játékosok a fő célközönség. Karakterosztályt nem kell rögtön választani, egyes szintlépésenként lehet specializálódnunk tetszőleges irányba. Még nincs megjelenési dátuma, igyekeznek minél tökéletesebbre csiszolni a játékmenet. ■

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló