Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Superman új ruhája

2006.05.16. 19:36 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Superman testhezálló kék ruhája – különösen egy amerikainak – misztikus jelentőséggel bír. Egy színész számára megkapni a legyőzhetetlen hős szerepét: igazi álom. Brandon Routh, az új szuperfilm, a Superman visszatér (Superman Returns, hazai bemutató: július 13.) főszereplője mégsem tudott maradéktalanul örülni annak a pillanatnak, amikor először bújt a híres jelmezbe. Sőt, rettentően bosszantották a körülmények.
- Szívesen felvettem volna a jelmezt, ha egyedül lehetek közben – nyilatkozta a 29 éves színész. – De vagy huszonöten álltak körbe, magyaráztak, jegyzeteltek és fotóztak. Én meg hülyén éreztem magam a tapadós anyagban, mert akkor még nem kezdtem el az edzést, amire a szerep miatt köteleztek.
A következő három hónapban aztán Routh naponta két és fél-három órát szánt testépítésre, és végül 12 kilóval izmosabban lépett a kamera elé: úgyhogy a korábban felpróbált jelmezeit mind újra kellett szabni. A Superman visszatér rekordnagyságú, 180 millió dolláros költségvetésébe azért ez még valószínűleg belefér. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló