Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Busz helyett ház

2006.05.25. 20:54 | Dino | kategória: Mozi

Tizenkét év telt el azóta, hogy Sandra Bullock és Keanu Reeves együtt játszott a Féktelenülben: a filmben, mely mindkettejük számára biztosította a világhírt. Most újra együtt játszanak, ezúttal egy romantikus történetetben, A ház a tónálban (The Lake House, hazai bemutató: augusztus 10.) vállaltak főszerepet.
- Úgy került hozzám a forgatókönyv, hogy nem tudtam, kit kértek fel a férfi főszerepre – mesélte Sandra Bullock újságíróknak. – Első olvasásra érdekesnek tűnt az anyag, és amikor megtudtam, hogy Keanut is megkeresték, azt mondtam: csak akkor vállalom, ha ő is vállalja. Még szerencse, hogy így is lett.
Arra a kérdésre, hogy nagyon más-e ez a film, mint a Féktelenül volt, Bullock így felelt:
- Azért szerettem volna Keanuval együtt játszani, mert a Féktelenülben tulajdonképpen alig voltak közös jeleneteink. Mi ketten voltunk a főszereplők, de főleg külön dolgoztunk. Erre most itt ez a film, amiben két szerelmes ugyanabban a házban él, de más időpontban. Szóval, a busz helyett ház van, de megint nem egyszerű ügy, hogy a kamerák előtt hogyan találkozzunk. Sőt, nehezebb, mint a buszon volt... ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló