Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Az ómen jele

2006.06.02. 09:35 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Az Ómen vészterhes napon kerül a mozikba: éppen 2006. 6. hó 6-án, akkor, amikorra sok jóslat a világvégét vagy az Antikrisztus eljövetelét ígéri. A filmet készítő stáb tagjai, a főszerepet játszó Julia Stiles és Liev Schreiber is azt nyilatkozták, hogy nem babonásak, számukra ez csupán egy szerep volt a sok közül - nem félnek a saját filmjüktől. Fokozatosan azonban kiderül, hogy nem mondtak igazat.
Mia Farrow, aki a Rosemary gyermeke óta nem vállalt horrorfilmben szerepet, most visszatért a műfajhoz, de azért nem bízott mindent a véletlenre: a forgatás idején végig egy Szűz Mária-medált hordott a jelmeze alatt, melyet még kislánykorában kapott az édesanyjától, épp azért, hogy védje a rontástól. Mia Farrow árulta el azt is, hogy az anya szerepére korábban kiszemelt Rachel Weisz a védekezésnek egy másik, biztos formáját választotta: visszaadta a szerepét.
- Én úgy tudom, hogy Rachel eredetileg elvállalta a szerepet – mesélte Mia Farrow -, aztán másnap elcsúszott a fürdőszobájában, és komolyan megütötte magát. Úgy gondolta, hogy ez jel, és azonnal visszamondta a szerződést. Akinek nincs kabalamedálja, az kénytelen más módszereket alkalmazni. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló