Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Farkas a csúcson

2006.06.09. 13:39 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A legrangosabb hollywoodi szaklapok egyike, az Entertainment Weekly összeállította a legfontosabb filmbeli figurák listáját: azokat a szerepeket helyezték el top 10-ükön, melyek a legfontosabbak, legértékesebbek lehetnek a nagy stúdióknak. Az adamantium mindennél erősebbnek bizonyult. Farkas, az X-Men-trilógia hőse legyőzte Harry Pottert és Bart Simpsont is.
- Farkasnak (vagyis Hugh Jackman-nek) van a legnagyobb rajongótábora, és kutatásaink szerint, az ő kalandjairól szóló új Farkas-film a 2008-as év legjobban várt mozidarabja – írta Tim Stack, az újság szerkesztője. Farkas legutóbbi kalandja az X-Men – Az ellenállás vége (X-Men The Last Stand, már a mozikban) az egész világon bizonyítja a figura népszerűségét: az Egyesült Államokban 10 nap alatt 170 millió dollár, az egész világon összesen 310 millió bevételt hozott, Magyarországon is már majd százezren látták.
A legfontosabb figurák listáján a második helyezést Harry Potter szerezte meg, őt Pókember, Shrek, Robert Langdon (A Da Vinci-kód főhőse), Jason Bourne, James Bond, a Fűrész-filmek réme és Bart Simpson követi. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló