Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Sandler megkomolyodik?

2006.07.01. 17:40 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Adam Sandler mostanában éppen legújabb filmje, a Távkapcs (Click, hazai bemutató: augusztus 31.) hatalmas sikerét ünnepelheti. A fantasztikus elemekkel tűzdelt vígjáték múlt heti amerikai bemutatója után, egy hétvége alatt 40 millió dollár bevételt hozott, és így természetesen a toplista első helyére került. Eközben viszont a színész egy másik ünnepre is készül: hamarosan betölti negyvenedik életévét! Az örök gyerek Sandler sokak szerint felkészült a megkomolyodásra: büszkén sétáltatja kéthónapos lányát, Sadie-t.
- Egyre kevésbé van rólam szó a családban – nyilatkozta Sandler új filmje premierjén. – És ez kiváló érzés: 39 év pont elég volt arra, hogy folyton arról beszéljünk, én milyen jó fej vagyok. Direkt megkönnyebbültem, hogy mostantól nem velem törődik mindenki.
Sandler új filmje történetesen egy apáról szól, aki inkább kibújik a családi kötelezettségek alól: egy univerzális távirányító segítségével gyors előrére kapcsolva esik túl élete kellemetlen, fárasztó vagy unalmas pillanatain.
- Amikor a Távkapcsot írtam, már nagyon vágytam családra – magyarázta Amerika egyik legnépszerűbb komikusa. – és közben folyton aggódtam, mi lesz, ha rossz apa leszek: nagyjából így képzeltem el magam, mint rossz családfőt. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló