For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

007 x 2

2006.07.01. 17:41 | szerző: Dino | kategória: Mozi

Bond megkapta a legfontosabb jóváhagyást: az előző Bondét. Amikor a világ leghíresebb titkosügynöke, James Bond szerepére a producerek a 38 éves angol színészt, Daniel Craiget választották, sokan úgy gondolták, hogy ezzel alaposan eltértek a 007-es ügynök szokásos figurájától. Craig, aki a Sorstalanságban és a Münchenben is bebizonyította már, milyen sokoldalú, kiváló színész, nem törődött az aggodalmaskodókkal.
- Az én dolgom csak az, hogy jól csináljam, amit csinálok – mondta a színész. – A többi nem érdekel. Amikor pedig sikerült leülnöm Pierce Brosnannal beszélgetni egy kicsit Bondról, végképp megnyugodtam. Természetesen whiskey-t ittunk, és nagyon rendes volt velem, nagyon bíztatott. Azt mondta, élvezni fogom. És azt mondta: nyomás, gyerünk, ne hagyd magad! És ezt a tanácsát is megfogadtam. Sőt, néhány whiskey után még azt is mondta, hogy a forgatás végére tele leszek kék-zöld foltokkal, de én ez sem bánom.
A kék-zöld foltokkal azonban vigyáznia kell Craignek, mert a hírek szerint az új Bond-film, a Casino Royale lesz az első 007-es film, melyben az ügynök meztelenül is látszik majd. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.