Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

007 x 2

2006.07.01. 17:41 | Dino | kategória: Mozi

Bond megkapta a legfontosabb jóváhagyást: az előző Bondét. Amikor a világ leghíresebb titkosügynöke, James Bond szerepére a producerek a 38 éves angol színészt, Daniel Craiget választották, sokan úgy gondolták, hogy ezzel alaposan eltértek a 007-es ügynök szokásos figurájától. Craig, aki a Sorstalanságban és a Münchenben is bebizonyította már, milyen sokoldalú, kiváló színész, nem törődött az aggodalmaskodókkal.
- Az én dolgom csak az, hogy jól csináljam, amit csinálok – mondta a színész. – A többi nem érdekel. Amikor pedig sikerült leülnöm Pierce Brosnannal beszélgetni egy kicsit Bondról, végképp megnyugodtam. Természetesen whiskey-t ittunk, és nagyon rendes volt velem, nagyon bíztatott. Azt mondta, élvezni fogom. És azt mondta: nyomás, gyerünk, ne hagyd magad! És ezt a tanácsát is megfogadtam. Sőt, néhány whiskey után még azt is mondta, hogy a forgatás végére tele leszek kék-zöld foltokkal, de én ez sem bánom.
A kék-zöld foltokkal azonban vigyáznia kell Craignek, mert a hírek szerint az új Bond-film, a Casino Royale lesz az első 007-es film, melyben az ügynök meztelenül is látszik majd. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló