Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Sandler, az idióta

2006.07.06. 17:47 | Dino | kategória: Mozi

Van, aki negyven évesen is idióta marad. És van, aki büszke is rá. Adam Sandler hamarosan megünnepli 40. születésnapját, gyönyörű felesége nemrégiben kislánnyal ajándékozta meg, ő azonban nem hajlandó új életet kezdeni.
- Apám mindig azt mondta, hogy idióta vagyok. A nagyapám is mindig azt mondta, hogy idióta vagyok – nyilatkozta Sandler, aki az Egyesült Államok egyik legnépszerűbb és legsikeresebb komikusa. – Amikor vezetek, egy csomóan azt kiabálják, hogy idióta vagyok. Meggyőztek. Az vagyok, és az is maradok.
Adam Sandler új filmje, a Távkapcs (Click, hazai bemutató: augusztus 31.) egy túl komoly férfiról szól: a vígjátékban Sandler munkamániás családapát alakít, aki szerez egy olyan távkapcsolót, amivel nem a tévé, hanem az egész világ és az élete irányítható.
- Ha tehetném, én is visszapörgetném az életemet – mondta Sandler. – A legszívesebben akkorra mennék vissza, amikor az iskolai ificsapatban baseballoztam. Jó volt elérni az első base-t, jó volt hallani a tapsot, és jó volt látni a tribünön az apámat, aki büszke volt, hogy az idióta fia egy pillanatra normális kis macsónak látszik. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló