Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A testőr a 24-be

2006.07.14. 11:44 | Dino | kategória: Mozi

„Egy jól sikerült közös munka olyan, mint egy jó bűntény: mindkettő ismétlésre csábít.” – vélte Kim Basinger, amikor bejelentette: A testőr (The Sentinel, hazai bemutató: augusztus 17.) című thriller forgatásán olyan jól érezte magát Kiefer Sutherland társaságában, hogy szerepet vállalt a színész sikeres tévésorozatában, a 24-ben is. Még az is lehet, hogy nemcsak futó vendég, hanem állandó figura lesz.
A testőrben Kim Basinger az amerikai elnök feleségét alakítja, aki összeszűri a levet személyi testőrével (őt Michael Douglas játssza). Amikor az elnök merénylők céltáblájává válik, a gyanúsított természetesen ez az ügynök lesz; a First Lady pedig kétségbeesetten próbálja megmenteni szerelmét. A gyanús ügynököt üldöző rendőr, Sutherland így A testőrben tulajdonképpen Basinger ellenfelét formája meg, de a színésznőt még így is elvarázsolta.
- Nagyon rámenős, kemény alak – mondta az Oscar-díjas színésznő. – Mármint, amit játszik. Élvezet volt az ellenfelének lenni. Szeretném meg ismételni az élményt. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló