Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Hangyák színesben

2006.07.14. 11:45 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A showbusiness kemény világ. Egy új munkáért meg kell küzdeni. A Warner Bros. új, komputeranimációs vígjátéka, a Hangya Boy (Ant Bully, hazai bemutató: szeptember 21.) körüli promóciós feladatok elvégzésére ácsingózó cég munkatársai tudták, hogy nem lesz könnyű dolguk, ha meg akarják szerezni a megbízást. Így aztán hangyákkal árasztották el a rendező, John A. Davis irodáját. De színesekkel. A hangyák közé keveredő hangyányivá váló fiú elképesztő kalandjait megfilmesítő Davis arra lett figyelmes, hogy íróasztala lába körül piros, zöld, kék és sárga hangyák futkároznak.
Másnap jelentkezett a cég, melynek lelkes munkatársai több száz hangya hátát dekorálták, majd eresztették be titokban az ajtó alatt – és hangyányi megelégedéssel vették tudomásul, hogy a rendező meg is ígéri nekik: megkapják a munkát.
- Sajnos egy tarka hangyát sem sikerült eltennem – mondta később a rendező. – Úgyhogy bárkinek mesélek a fura bogaraimról, azt mondják, biztos valami romlott ételt ettem, vagy szimplán agyamra ment a hangyás film. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.