For Honor
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Spielberg rémes romjai

2006.07.28. 17:07 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A szereplőválogatás egy amerikai színész életének leggyakoribb és legstresszesebb epizódja: a legkisebb szerepért is nagyon komolyan meg kell küzdeni, és a rendezők nem bánnak kesztyűs kézzel a filmes munkára jelentkezőkkel. Gil Kenan, a Rém rom (Monster House, hazai bemutató: augusztus 17.) direktora azonban minden kollégájánál igényesebb. Ő még a filmben szereplő elhagyott, rémes titkokat rejtő házat is szigorú casting során választotta ki.
- Azt akartam, hogy tényleg a ház legyen az egyik főszereplő – nyilatkozta az elsőfilmes rendező, akit Steven Spielberg kért fel a munkára. – Úgyhogy számtalan házat megnéztem. Elvégre a sztárunkról volt szó. Azt akartam, hogy a mi házunknak igazi arca és karaktere legyen. Rengeteget fotót áttanulmányoztunk, rengeteget utaztunk a film látványtervezőjével: New Yorktól San Franciscóig több száz házat lefotóztam a kis digitális kamerámmal, aztán otthon éjszakákon át lapozgattam a képek között, Végül persze egyik se nyert: sok, az életben talált részletből állítottuk össze a mi változatunkat, először fejben, aztán a rajzasztalon. De nem hallottam olyat, hogy azok a házak, amiket megnéztünk, aztán nem használtunk, összeomlottak volna a bánattól. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.

Hamarosan mozikba is eljut a Vakondok 4 - Végigjátszás

Dokumentumfilm készült a hazai játékfejlesztés hőskoráról.

JátszóDome: Sniper Elite 4 - 2. rész

Közel egy órán át folytatódnak kalandjaink San Celini szigetén.

Négy új videón a Horizon: Zero Dawn, amely pontokat is kapott már

Bemutató a világ felfedezéséről, annak lakóiról, a vadászatról és a főhősről, Aloyról.