Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Bujkáló Shyamalan

2006.08.03. 18:43 | Dino | kategória: Mozi

Megszokhattuk már, M. Night Shyamalan filmjei a Hatodik érzék óta mindig számos új titkot rejtenek. De minden filmjében van egy visszatérő rejtély is, melyre izgatottan várnak a rajongók: a világ egyik legsikeresebb filmese valahogyan mindig elbujtatja magát a filmjeibe: egy egészen kis szerepet mindig oszt magára.
- Nem azért játszom a filmjeimben, mert olyan nagy színésznek tartom magam – magyarázta nemrég újságíróknak a rendező. – Így tisztelgek egyik kedvencem és példaképem, Alfred Hitchcock előtt. Neki sincs filmje, amiben ne lehetne őt legalább egyszer megpillantani. Ezzel a gesztussal szeretném jelezni, hogy igyekszem a nyomában járni.
A rendező következő filmjében, a Lány a vízben (Lady in the Water, hazai bemutató: szeptember 7.) című misztikus mesében is felbukkan. És mint szokása, most sem hajlandó elárulni előre, kit alakít.
Shyamalan igazi filmőrült: mire 17 éves lett, 45 filmet készített 8 mm-es és videókamerával: már ezek legtöbbjében is szükség volt színészi közreműködésére. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló