Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Botrányos Borat

2006.08.03. 18:45 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A Motel című horrorfilm kisebb diplomáciai bonyodalmakat okozott, mert a film helyszínéül szolgáló Szlovákia lakosai komolyan megsértődtek attól, ahogy az amerikai rendező ábrázolta őket. Ha az a film sértő volt, a Borat (hazai bemutató: 2006 ősz) című vígjáték újra fogja indítani a hidegháborút. Az Ali G Show-val híressé vált angol komikus, Sacha Baron Cohen kazah újságírót alakít benne, aki Amerikába indul, hogy az ott tapasztaltak segítségével virágoztathassa fel a hazáját. Az elsöprő vígjáték kicsit sem törődik a politikai korrektséggel: Kazahsztánban valószínűleg nem fogják örömmel nézni.
Sokak szerint már Cohen is tart saját szemtelensége következményeitől: idén nyárra volt kitűzve az esküvője Isla Fischer ausztrál színésznővel: a tervek szerint a lakodalomra valahol Kelet-Európában került volna sor. Ám a szertartást elhalasztották, és új helyszínt keresnek neki. Sacha Baron Cohen talán már attól fél, nemkívánatos személy lett a világnak ezen a felén. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

további hírek

Érdekel öt perc az Alien: Covenantból?

Akkor kattints és nézz bele a májusra várt filmbe!

JátszóDome: Jalopy, a Trabantszimulátor

Kipróbáltuk az Early Access státuszban lévő játékot.

JátszóDome: Resident Evil 7 - Banned Footage DLC #1

Belekezdtünk az első DLC fejezeteibe.

JátszóDome: részlet a Take On Mars emberes küldetéséből

Lackó bemutatja a marsi túlélőjátékot.

Már előtölthető a Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nyílt bétája

A tesztre a hétvégén kerül sor, de már most előre letölthetjük vagy frissíthetjük a klienst. Egy új trailer is érkezett.