Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

Forog az S.O.S szerelem!

2006.08.09. 20:23 | Dino | kategória: Mozi

Augusztus 24-én indul Sas Tamás S.O.S. szerelem! című új filmjének forgatása. A nagyvárosi romantikus komédiában Csányi Sándor, a Csak szex és más semmi sztárja alakítja a modern Cyranót, aki üzletszerűen segít férfitársainak a nagy Ő meghódításában. Szakmai és magánélete azonban válságba kerül, mikor beleszeret egy szépséges óvónőbe (Ulmann Mónika).
„Szurmai János fergeteges forgatókönyvet írt, amely a Sztárom a párom és az Igazából szerelem legjobb pillanataival vetekedik – árulta el Neményi Ádám producer (Puskásfilm). – A könyvet olvasva egyetértettünk Tamással, hogy a következő nagy közönségsikert tartjuk a kezünkben.”
„A főszerepre Csányi Sanyit akartuk az első perctől – teszi hozzá Sas Tamás, akinek ez az első rendezői munkája az Apám beájulna óta. – Senki más nem jöhetett szóba. Tehetsége és lelkesedése garancia arra, hogy a Valentin-napi bemutatóra egy humorban és érzelemben gazdag film kerül a közönség elé.
Csányi vetélytársát Fenyő Iván (Bőrnyakúak), asszisztensét Kovács Patrícia (Szerelemtől sújtva) játssza; míg Kern András egy rövid, de annál fontosabb szerepben tűnik fel.
Neményi elmondása szerint az S.O.S. szerelem! költségvetése 300 millió forint. Az összeget a TV2 és a Best Hollywood koprodukciós részvétele mellett állami és szponzori támogatásokból fedezik.
A filmet a Best Hollywood 2007. február 14-én, Valentin-napon mutatja be negyven hazai moziban. ■

Az olvasás mellett szívesen írnál is híreket?
» Jelentkezz hozzánk hírszerkesztőnek! «

Forrás: Best Hollywood

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló