Pro Evolution Soccer 2018
Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó

Regisztráció
[x]

maradj bejelentkezve

Mozi

A lány teherbe esett, nem vízbe

2006.08.11. 10:12 | szerző: Dino | kategória: Mozi

A jó mozi mindig szolgál meglepetésekkel. M. Night Shyamalan, a Hatodik érzék, A sebezhetetlen és a Jelek rendezője már bebizonyította, hogy verhetetlen a váratlan fordulatok kiötlésében. Ám legújabb filmje, a Lány a vízben (Lady in the Water, hazai bemutató: szeptember 7.) premierjén még őt is sikerült meglepni. A film gyönyörű, vörös hajú főszereplője, a friss házas, Bryce Dallas Howard a meghajlások után egy kis figyelmet kért, hogy egy nagy újságot osszon meg a közönséggel: babát vár!
Mindez azért hatott váratlanul, mert a huszonöt éves színésznő mindössze három nappal korábban nyilatkozta azt egy újságnak, hogy enyhít szigorú vegetáriánus diétáján, ugyanis férjével, Seth Gabellel együtt úgy döntöttek, a közeljövőben családot alapítanak.
- Nekem ehhez a terhességhez semmi közöm! – viccelődött Paul Giamatti, a Lány a vízben férfi főszereplője. M. Night Shyamalan nem szólt semmit: némán megölelte és megcsókolta színésznőjét.
A vörös hajú színésznőt a medence után legközelebb Peter Parker, azaz a Pókember oldalán láthatjuk majd viszont a sorozat 3. részében, mely jövő májusban kerül a mozikba. ■

Forrás: IC Press

hozzászólások (0)

ajánlott olvasnivaló